- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Merhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
hayir obur kiz arkadasimida bu sekilde darliyorumAdama karşı duygusal birşeyler mi hissediyorsun ?
yok ya obur kiz arkadasimada boyleyim lez olmadigima gore kiz arkadasimada asik olmus oluyrumAşıksın aaşııkksın aşıksın. Sen aşıksın arkadaş dırırım
İlerde sevgilileri olursa hepten buhran geçireceksin o zaman.hayir obur kiz arkadasimida bu sekilde darliyorum
Valla bilemiyorum ben öyle düşünüyorum siz daha iyi bilirsiniz tabiyok ya obur kiz arkadasimada boyleyim lez olmadigima gore kiz arkadasimada asik olmus oluyrum
heralde mesela ilk sevgilimden kiskanclik yuzudnen ayroldkmİlerde sevgilileri olursa hepten buhran geçireceksin o zaman.
Sevgilin olursa düşünemedim bian seni. İki güne kaçar oğlan. Kendine gel benceMerhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
huyum cok kotu dimiOnlar 2. alamıyorsa senin niye 2 kankan var ponçik?
Sevgilin olursa düşünemedim bian seni. İki güne kaçar oğlan. Kendine gel bence
Kız bende kıskancımda seninki biraz daha aşırıymış. Bence ne yap et bu huyundan kurtulllllllilk sevgilimden bu konu yuzunden ayrilmistim cocuk bana asiri kiskancsin bunaltiyosun dedi ve ayrildik akrep burcuyum ondan galiba
Herşeyin fazlası zarar etrafında insan kalmaz böyle devam edersen.heralde mesela ilk sevgilimden kiskanclik yuzudnen ayroldkm
8
cok uysal kendisi ikimiz birbirimizi kardesten ote goruruzHiç sevmem kıskanç insanları
Ne kadar uysal bir çocuk sen kal gitme yapma diyorsun oda ne diyorsan onu mu yapıyor
Bunun iki açıklaması var ya ilişkinize farklı anlamlar yüklemiş yada çok itaatkar biri
Kankada bir yere kadar canım
psikologa da gittim ama olmuyor yapamiyorum abimi cok kiskandigimdan yengeme yalan soyleyip ayirmistimKız bende kıskancımda seninki biraz daha aşırıymış. Bence ne yap et bu huyundan kurtulllllll
nasil kurtulabilirim sizce?Nolur fikir verinHerşeyin fazlası zarar etrafında insan kalmaz böyle devam edersen.
nasil kurtulabilirim sizce?Nolur fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?