- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Tövbeeepsikologa da gittim ama olmuyor yapamiyorum abimi cok kiskandigimdan yengeme yalan soyleyip ayirmistim
Kendine farklı uğraslar bulabilirsin, boş vaktin olmazsa kıskanacak zamanın da olmaz. Hayatını insanlar üzerine endeksli yaşama sonunda üzülen hep sen olursun . Yalnız geldik yalnız gideceğiz bunu kabullen öncelikle. Ben evli olduğum halde tüm hayatımı eşim üzerine kurmuyorum mesela. Kendi uğraşlarım kendi zevklerim var . Kıskanç bir insanım evet ama bunu asla karsımdakine belli etmem çünkü kaçar yani sabır da bir yere kadar. Kitap oku , gez dolas, kendine film yada dizi bul onları izle farklı seyler üzerine dikkatını yoğunlaştırnasil kurtulabilirim sizce?Nolur fikir verin
cok tesekkur ederim deniyecegim :))Kendine farklı uğraslar bulabilirsin, boş vaktin olmazsa kıskanacak zamanın da olmaz. Hayatını insanlar üzerine endeksli yaşama sonunda üzülen hep sen olursun . Yalnız geldik yalnız gideceğiz bunu kabullen öncelikle. Ben evli olduğum halde tüm hayatımı eşim üzerine kurmuyorum mesela. Kendi uğraşlarım kendi zevklerim var . Kıskanç bir insanım evet ama bunu asla karsımdakine belli etmem çünkü kaçar yani sabır da bir yere kadar. Kitap oku , gez dolas, kendine film yada dizi bul onları izle farklı seyler üzerine dikkatını yoğunlaştır
neyseçocuğum yarın okulun yok mu senin?
klasik lisede ilgi açlığı çeken kız modelisin.
herkes senin kankeyton olsun,
arkadaşların arkadaş edinirse küs, hatta sensiz buluşurlarsa bayıl falan.
büyüyünce geçiyor pek çok şey gibi.
bir kaç dost kazıgı, biraz arkadaşlarının aklının başına gelip seni dışlamaları da buyumeni hızlandırır.
demem o ki;
winter is coming
çok daha katlanmazlar beybisi.
Rica ederim canımcok tesekkur ederim deniyecegim :))
çocuğum yarın okulun yok mu senin?
klasik lisede ilgi açlığı çeken kız modelisin.
herkes senin kankeyton olsun,
arkadaşların arkadaş edinirse küs, hatta sensiz buluşurlarsa bayıl falan.
büyüyünce geçiyor pek çok şey gibi.
bir kaç dost kazıgı, biraz arkadaşlarının aklının başına gelip seni dışlamaları da buyumeni hızlandırır.
demem o ki;
winter is coming
çok daha katlanmazlar beybisi.
[/QUOTE
huyum cok kotu dimiama napiyim ikisinide cok seviyorum
evet var terkedilmiştimİnsanlar böyle işte. Kuşu da severler ama alıp kafese tıkarlar. İnsanlara saygı duymayı öğrenmelisin. Yapma, etme demekle seni seveceklerini ya da senden gitmeyeceklerini düşünüyorsun sanırım. Güven problemin mi var geçmişten gelen?
aslinda ikisini de kisitliyorum ama birden oyle actimkonuya bakarsak arkadaşlarına karşı fazla kısıtlayıcısın ama başlığı erkek olanı kısıtlıyor gibi açmışsın, neden?
yok 9 ne kadar komik 17Yaş kaç 13?
aslinda ikisini de kisitliyorum ama birden oyle actim
O zaman arkadaşlarımı darliyorum diye konu açın biz de erkek olana aşık olduğunuzu dusunmeyelim.yok ya obur kiz arkadasimada boyleyim lez olmadigima gore kiz arkadasimada asik olmus oluyrum
hayir obur kiz arkadasimida bu sekilde darliyorum
Daha 17 17 17 17ymiş.Teomanin kulakları çınlasinyok 9 ne kadar komik 17
ne?Daha 17 17 17 17ymiş.Teomanin kulakları çınlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?