En yakin erkek arkadasimi kisitliyorum ve bu huyumdan vazgecmek istiyorum :(

çocuğum yarın okulun yok mu senin?
klasik lisede ilgi açlığı çeken kız modelisin.
herkes senin kankeyton olsun,
arkadaşların arkadaş edinirse küs, hatta sensiz buluşurlarsa bayıl falan.
büyüyünce geçiyor pek çok şey gibi.
bir kaç dost kazıgı, biraz arkadaşlarının aklının başına gelip seni dışlamaları da buyumeni hızlandırır.
demem o ki;
winter is coming
çok daha katlanmazlar beybisi.

nasil kurtulabilirim sizce?Nolur fikir verin
Kendine farklı uğraslar bulabilirsin, boş vaktin olmazsa kıskanacak zamanın da olmaz. Hayatını insanlar üzerine endeksli yaşama sonunda üzülen hep sen olursun . Yalnız geldik yalnız gideceğiz bunu kabullen öncelikle. Ben evli olduğum halde tüm hayatımı eşim üzerine kurmuyorum mesela. Kendi uğraşlarım kendi zevklerim var . Kıskanç bir insanım evet ama bunu asla karsımdakine belli etmem çünkü kaçar yani sabır da bir yere kadar. Kitap oku , gez dolas, kendine film yada dizi bul onları izle farklı seyler üzerine dikkatını yoğunlaştır

cok tesekkur ederim deniyecegim :))

neyse

evet var terkedilmiştim

konuya bakarsak arkadaşlarına karşı fazla kısıtlayıcısın ama başlığı erkek olanı kısıtlıyor gibi açmışsın, neden?

aslinda ikisini de kisitliyorum ama birden oyle actim

bu erkeklerden yakın arkadaş olayı bi yerde patlıyor bizim adamlar yürütemiyor kültürleri öyle değil ama sen sıkıntı yaşamazsın umarım.
bu kısıtlama hali özgüvensizlikten geliyor gibi sevgilin tamam da arkadaşların neden çekmek zorunda olsun seni?
eni sonu onların da sevgilisi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…