• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin erkek arkadasimi kisitliyorum ve bu huyumdan vazgecmek istiyorum :(

psikologa da gittim ama olmuyor yapamiyorum abimi cok kiskandigimdan yengeme yalan soyleyip ayirmistim
Afedersiniz ama yuhh😱
Senin arkadaşlarını kısıtlamadan öte büyük sorunların var bence. Tedavini aksatmamalısın. Emin ol ilişkilerinde hiç mutlu olamazsın. Arkadaşların uysal sakin kişilermiş de seni dinliyorlar. Ki bence o yüzden onları seviyorsun bu kadar o yüzden bunaltıyorsun. Onların da gözü açılır biri saçmalamayın yahu birinin lafıyla mı görüşmeyeceğiz demesin diye yapıyorsun. Ay çok fena 😱😱

Afedersiniz ama yuhh😱
Senin arkadaşlarını kısıtlamadan öte büyük sorunların var bence. Tedavini aksatmamalısın. Emin ol ilişkilerinde hiç mutlu olamazsın. Arkadaşların uysal sakin kişilermiş de seni dinliyorlar. Ki bence o yüzden onları seviyorsun bu kadar o yüzden bunaltıyorsun. Onların da gözü açılır biri saçmalamayın yahu birinin lafıyla mo görüşmeyeceğiz demesin diye yapıyorsunuz. Ay çok fena 😱😱
ama napabilirim huyum kurusun :( Tedavime devam edemiyorum cunku kadin benden baya uzakta

Cevabı çok basit, yaşından cınım😁

ama napabilirim huyum kurusun :KK43: Tedavime devam edemiyorum cunku kadin benden baya uzakta
Henüz genç olduğundan tam fakında değilsin ama bir yuvayı yıkmışsın. Huyum kurusun diyip geçilecek birşey değil ki bu. İlaç kullanmıyor Muş’un? Gerekirse sosyal medyanı falan dondur, telefonu at köşeye bir süre inzivaya çekil. Çabalaman lazım biraz da...

Henüz genç olduğundan tam fakında değilsin ama bir yuvayı yıkmışsın. Huyum kurusun diyip geçilecek birşey değil ki bu. İlaç kullanmıyor Muş’un? Gerekirse sosyal medyanı falan dondur, telefonu at köşeye bir süre inzivaya çekil. Çabalaman lazım biraz da...
yok ne yuvasi sevgililerdk

Her kötü davranışın çözümü empatidir, bunu başarabilirsen atlatırsın küçük kız

Bence tedavi olman lazım yoksa sen zarar görürsün sonunda. Bir müddet sonra sıkılıp bunalacaklar ve gidecekler onun için bir psikiyatra görün derim

Merhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
Yaşınız kaç?

ama napabilirim huyum kurusun :KK43: Tedavime devam edemiyorum cunku kadin benden baya uzakta
Ne yapabilirim bilmiyorum mu? Cevap çok basit tedavi olacaksınız. Kadının sizden uzak olması bahane, bulunduğunuz yerde en yakın psikoloğa gidin lütfen. Anladığım kadarıyla küçüksünüz, insanlar size bu şekilde katlanamaz, yine terk edilirsiniz. Ayrıca abinizle yengenizi ayırmak nedir? Kendinize gelin lütfen. Birde başka aktivitelerle ilgilenin çevrenizde fazla insan olunca öyle bir iki kişiye endekslenip onları da darlamazsınız böylelikle.

Merhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn

Arkadaşlarının sevgilileri olsun ikisi de uzaklaşır senden,çekilecek dert değil sendeki.

senin arkadaşlıktan sılerdım.hayatımı sana göre mi yaşıcam. ayrıca aşık değilsen ve lez değilsen rahat bırak sende hayatını yaşa.

Psikolojik bir destek almanızı öneririm. Muhtelemen bilinçaltınızda karışık birşeyler var. Evlilik-sevgilililik hayatınızı çok etkiler bu durum.

Back
X