en yakininiz ..

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
213
3
318
İstanbul
Sizlere bi sorum olucak ne dusunecegimi sasirdim, icime dert oldu...
.En yakin arkadasiniz sizin yasadiginiz bitmis iliskilerinizi sizden gizli takip etse bi sekilde bunu ogrenseniz hatta bi tanesini yakinina erkek arkadsim diye uzaktan gostermesi durumunda ne anlardiniz ?

Arkadaşınızın sizin dostunuz olmadığını ve sizi kıskandığını düşünürdüm
he birde arkadaşınızın pskolojik sorunları var sanırım

Son düzenleme:
en sevmediğim arkadaş modeli...

ne ben onunkine ne o benimkine...

tek affedemeyeciğim şeylerde biri bunlar....

midesiz insanlar yapar bunu....

Moralim cok bozuk bu zamana kadar olanlari gormezden geldim en yakinim bildigim icin onunda beni azda olsa sevdigini biliyorum ama neden boyle bisey yapma geregi duyuyyor anlamiyorum hem agzndan takip ettigini kacirmasi, hemde ailesinden birinin olayi bilmeden agzindan kacirmisi

Konun ustune gidip neden boyle yaptigini soramadim agzindan kacirinca hemen degistirmeye calisti oyle cirpindigini gorunce utanmasin diye duymamis gibi yaptim

bence hem kendisinin hemde bir yakının böylebirşeyi ağzından kaçırması tesadüf değil.bence o kişiyle ilişkisi var yada başlamak üzere ve senin nabzını ölçüyorlar,tepkini merak ediyorlar...

aynı şey başıma geldi,
bir de üstüne çok kalabalık bir etkinlikte tesadüfen denk geldiğini söyledi, takipleşme olayı üzerine, hayır beni salak mı sanıyo anlamadım ki, gelip bana eski sevgilimin ne kadar değişip yakışıklı olduğunu anlattı :)
Bu tür kişilere karakteri oturmamışlar kategorisine koyuyorum ben
direkt hayatımdan çıkarıyorum, bana uzak Allah'a yakın olsunlar

Gorusmeleri soz konus degil ama onda bi hoslanma durumu sezinledim hatta o kisiye karsi bi hayranlik duyuyo gibi ama yanlizca onda degil eski bi erkek arkadasim ayrildigimiz gun bana su sozu dedi hic unutamiyorum ' arkadasina o kadar guvenme istersen olcelim ben onu telefonda 5 dakki konusarak bile ikna edirim ' demisti tabi bu cok eski bi hadise dusunuyorum acaba ben mi yanlis anliyorum ama butun erkek arkadaslarima karsi bi merak var belki benim hayatimi merak ettigi icin off Allahim cildircam ona cok guveniyodum napicam ben

Aman dikkat et...

Benim en yakın arkadaşım (ben öyle zannediyordum) eski sevgilimle evlendi!! Nasıl bir mide var, anlamış değilim!!

dünya erkek dolu, bi benim eskiler mi kaldı desene bi gün sen bu arkadaşına

o da bir şey mi
benim çocukluk arkadaşım olan ikiz erkek kardeşler vardı
bir kız önce biriyle çıktı sonra ötekiyle evlendi. üstelik evlenen erkek ben .... ile evleneceğim bir şey diyor musun demiş ikiz kardeşine
öteki kardeş hep dert yanardı bize. böyle kardeşin varsa düşmana gerek yok diye
ikizlerin ikiside evlendi sonra öteki elti öğrendi durumu konuşmuyorlar
sadakatsiz ikiz hep kardeşi kiminle flört ettiyse sonradan o kişilerle aşk yaşadı

benim artıklarım lezzetli mi geliyor diye sorsana...

neye uğradığını şaşırır herhalde

Bence dikkat etmelisin. Böyle birisi yakının olamaz diye düşünüyorum. Yani benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…