- Konu Sahibi beutyandbeast
-
italyada durum inanın buradakinden kötü değil. Faiz artırımına gidildi, ama ekmeğe suya yemeğe %100 zam gelmedi. Avrupanın en pahalı şehirlerinden olduğu, işsizlik ve yaşam standartlarının daha düşük olduğuna katılıyorum. ama yinede tr deki maaş ve gider oranına göre daha dengeli bir oran varİtalyada şuan ekonomik durum türkiyeden beter durumda... iş bulman baya baya zor olacak. Roma zaten italyanin değil avrupanin en pahalı şehirlerinden biri. Cok heves ediyorsun belki ama sandığın gibi değil yani. Benim nişanlım italyan ve öldürsen gidip yaşamaz orda. Sen yüksek lisans düşün bence... iki üç sene yaşa gör
haklısınız aslında, ama denemeden hiç bilemem. Ben biraz hayalperest biriyimdir. Ara sıra hayallerim modifikasyona uğrar, ama hiç bir zaman yok olmaz.. Çok hayal kurduğum için kendi hayatım beni zaman zaman mutsuz ediyor.Birde kafayı birşeye taktımmı takıyorumBelki aradığınız mutluluğu Roma’da bulamayacaktınız, belki oraya yerleştiğinizde bütün rüya sönecekti. Kıskanmanız normal ama şu durumda kısmetinizin başka bir yerde olduğuna inanmanız gerekiyor.
kesinlikle, zaten iş içinde çok çok çabalıyorum. Üni mezunuyum. 2 yıldır çalışıyorum. İtalyanca anadilim gibi
Ama yine de kolay değil
evet ikimizinde tanıştığı kişiler italyanTanistigi kisi italyan mi?
Italyanlar cok yakisikli oluyor:)evet ikimizinde tanıştığı kişiler italyan
malesef evetItalyanlar cok yakisikli oluyor:)
En büyük hayalim Roma'da yaşamak çalışmak ve avrupalı biri ile beraber olmak. Aylardır iş arıyorum oraya yerleşebilmek için çözüm yolları arıyorum. Hani insan aşık olunca gövdesinde kelebekler uçuşurya, işte bende ne zaman o şehre girsem 7/24 öyle hissediyorum.
Bu yaz tekrar, orayı hiç görmemiş bir arkadaşımla Roma'ya 1 haftalık tatile gittik. (ondan önce 5 yıl kadar önce gitmiştim). Yine o içimde sebepsiz aşırı mutlu, aşıkmış gibi his...Hep içimden keşke keşke, lütfen Allahım diye geçirdim gezerken..
Veeee, orada arkadaşımla iki çocukla tanıştık, dönmemize 2 gün kala..Ben kendi tanıştığımdan oda kendi tanıştığından çok hoşlandı.. Tanıştığımızdan bir gün sonra bizi yemeğe davet ettiler, 4 kişi gerçekten güzel bir akşam geçirdik...Ve dönme günü geldi. Döndüğümde havaalanında uçaktan iner inmez tekrar dönesim geldi, imkansızdı ama havaalanından çıkasım bile gelmedi.. Ona mesaj attım ' beni bir kez daha görmek istermiydin? ' Diye. 'hayır, çok güzel geçti ama gerek yok ' dedi....
Diğer yandan arkadaşım ve diğer çocuk ise birbirlerine yıldırım aşkı gibi tutuldular. 1 hafta sonra çocuk arkadaşımın yanına geldi. Bir süre sonra arkadaşım gitti, bu hafta tekrar çocuğun ailesi ile tanışmaya gitti...Nisan ayında evlenmeyi düşünüyorlar.. O kadar o kadar mutlu ki.. Bana telefonda olanı biteni anlatırken, kıskandığımı belli etmemek için kıvranıyorum. Belki hissediyorda, geçen gün telefondayken ' hep sen hayal ederdin böyle birşey, ve romada yaşamak, keşke sen olsaydın ' dedi.. Kötü hissettim kendimi çokk
Şimdide bu yüzden haftalardır kendimi çok mutsuz, hiçbirşeyim yokmuş hiçbirşey yapamıyormuş beceremiyormuş, elim kolum bağlı yaşıyormuşum gibi hissediyorum.nasıl aşacağım bu duyguyu ??
Not: Arkadaşımın flörtü, benim görüştüğüm çocuğun hayatında biri olduğunu söylemiş
Ben adamı tuttumOrda iş bulun belki gerçek olur. Ama adam da çok açık sözlüymüş :)
Sanırım en büyük hayaliniz bu, bende de bunun Londra versiyonu var. Fakat biliyor musunuz bazı şeylerin hayal olarak kalması daha iyidir. İnsana yaşam amacı verir. Hayallerinizin en büyüğü gerçek olursa yeni bir hayal kurmak sandığınız kadar keyifli olmayacak çünkü hayal kurmanın gizemli bir yanı kalmayacak. Nasılsa gerçekleşiyor diyeceksiniz. Rüyalarınızda görmeyeceksiniz artık. Dünya sandığınız kadar büyük değil, keşfedildiği yerde bitiyor aslında.haklısınız aslında, ama denemeden hiç bilemem. Ben biraz hayalperest biriyimdir. Ara sıra hayallerim modifikasyona uğrar, ama hiç bir zaman yok olmaz.. Çok hayal kurduğum için kendi hayatım beni zaman zaman mutsuz ediyor.Birde kafayı birşeye taktımmı takıyorum
ah bi kırıcı daha :)Ben adamı tuttum
Aslında arkadaş yanlız kalmasın diye mecbur takıldım da diyebilirdi, yine kibarlık etmiş
düğüne gidip daha kötü hissetmeyeyim kendimiÜzülme kız dügünde bulursun bi italyan :)
ya doğrudur :)işte bende tanışıp aldım ağzımın payını.. genelde tanıyanlarda öyle diyor. ama arkadaşımın tanıştığı düzgün çocuk işte nasıl kıskanmayayım ben şimdiArtık İtalyan erkeği deyince İtalyan yapımı bir program geliyor aklıma. TLC de yayınlanıyor ve mğtamediyen birbirini aldatan İtalyan çiftleri anlatıyor. Bence arkadaşınızın mutsuz olmasını istemiyorsanız hissettiğiniz şey o kadar da kötü değil. Özenti olabilir en fazla. Şöyle düşünün artık en samimi arkadaşımız orada. Daha sık gidip gelirsiniz belki eğitim belki de iş anlamında farklı kapılar çıkıcak karşınıza. Her iki seçenek de kocadan daha güvenli limanlar. Aşk da ardından gelir takmayın kafayı.
Sacmalama yakın arkadasın asıl dügüne gitmezsen cok ayıp olurdüğüne gidip daha kötü hissetmeyeyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?