en yakınınızın mutluluğunu delicesine kıskandığınız oldu mu?

italyada durum inanın buradakinden kötü değil. Faiz artırımına gidildi, ama ekmeğe suya yemeğe %100 zam gelmedi. Avrupanın en pahalı şehirlerinden olduğu, işsizlik ve yaşam standartlarının daha düşük olduğuna katılıyorum. ama yinede tr deki maaş ve gider oranına göre daha dengeli bir oran var

haklısınız aslında, ama denemeden hiç bilemem. Ben biraz hayalperest biriyimdir. Ara sıra hayallerim modifikasyona uğrar, ama hiç bir zaman yok olmaz.. Çok hayal kurduğum için kendi hayatım beni zaman zaman mutsuz ediyor.Birde kafayı birşeye taktımmı takıyorum

Uzulmeyin, eger arkadasiniz iyi bir arkadassa evlendikten sonra ordan biriyle sizi tanistirir, sizi de yanina getirir.

bence hayat bizim düşüncemiz planlarımız dogrultusunda ilerlemiyor çok.
fikirlerinizi biraz esnetin

Bir erkek sayesinde bir şeyler elde etmeye çalışmayın kendiniz başarın. İş vasıtasıyla gidilebilir

Avrupalı erkekle evlenmek istiyormuşsunuz ama umarım İtalyanlar’dan bahsetmiyorsunuzdur. Okuduğum kadarıyla birçoğu sadece tip olarak ortalama Türk erkeklerinden farklılar. Okuduklarıma göre birçoğu aşırı sahiplenici, maço, ev işlerini karısından bekliyor, annesine aşırı düşkün ve kadına şiddet uygulayabiliyor. Kayınvalidelerinden bıkan İtalyan kadınları daha yüksek oranda boşanmaya başlamış. Ayrıca kadına şiddet de tahmin edilenden çok daha yaygınmış. Yani kültür açısından Türkiye’den çok farklı değil.

İlla İtalya’da oturacaksanız, daha modern bir kültürde büyümüş biriyle olursunuz umarım.

Artık İtalyan erkeği deyince İtalyan yapımı bir program geliyor aklıma. TLC de yayınlanıyor ve mğtamediyen birbirini aldatan İtalyan çiftleri anlatıyor. Bence arkadaşınızın mutsuz olmasını istemiyorsanız hissettiğiniz şey o kadar da kötü değil. Özenti olabilir en fazla. Şöyle düşünün artık en samimi arkadaşımız orada. Daha sık gidip gelirsiniz belki eğitim belki de iş anlamında farklı kapılar çıkıcak karşınıza. Her iki seçenek de kocadan daha güvenli limanlar. Aşk da ardından gelir takmayın kafayı.

Sanırım en büyük hayaliniz bu, bende de bunun Londra versiyonu var. Fakat biliyor musunuz bazı şeylerin hayal olarak kalması daha iyidir. İnsana yaşam amacı verir. Hayallerinizin en büyüğü gerçek olursa yeni bir hayal kurmak sandığınız kadar keyifli olmayacak çünkü hayal kurmanın gizemli bir yanı kalmayacak. Nasılsa gerçekleşiyor diyeceksiniz. Rüyalarınızda görmeyeceksiniz artık. Dünya sandığınız kadar büyük değil, keşfedildiği yerde bitiyor aslında.

ya doğrudur :)işte bende tanışıp aldım ağzımın payını.. genelde tanıyanlarda öyle diyor. ama arkadaşımın tanıştığı düzgün çocuk işte nasıl kıskanmayayım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…