- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
evet aslında, kıskançlık şöyle, arkadaşım benim hayatım boyunca en sevdiğim arkadaşım çoğu zaman bana arkadaştan çok abla anne gibi oldu, hiç kalbimi kırmadı benim için çok değerli, ve mutluluğu çok hakediyor, çünkü bugüne kadar hiç mutluluk görmedi...Ben sizin arkadaşınızı delicesine kıskandığınızı sanmıyorum. Sadece imrendiniz belki sizin hayatı yaşıyor diye.
Hem artık Roma’da da bi ayağınız olmuş olur. Belki bu sayede orada birisiyle tanışıp daha ciddi bi ilişki yaşayacaksınız. Kimbilir!
çalıştığım sektör sayesinde, türkiye ile ticaret yapan çoğu firmayı biliyorum ve iletişimimde var o şirket çalışanları ile.. Ama çoğu firma Eu vatandaşı olmayanların çalışma ve oturma izinleri için sponsor olmuyor, ve zor kısmı burası... İş dünyası çok garip, işbirliği içerisinde çalıştığımız birkaç firma beni iyi tanıdıkları için, başvursam mutlaka değerlendirirler ama, şuanki patronumun işine yarıyorum, ve güzel bir etki tepki olmaz diye yanaşamıyorum tanıdıklara. .. Tanımadıklarda dediğim gibi uğraşmak istemiyor.
bide yanlış anlaşıldım bir yerde, öyle hemen ayartıyım evleniyim bir kapak atayım... düşüncesini hiç taşımadım, zaten İtalyada boşanmak çok zordur, korkunç birşey, çok çok aşık olmasığın bir adamın peşinden ülke değiştirmek.. Çünkü aksi halde kalp kırıklığı yaşarsam, onun için gittiğim için, yine onun için dönmem gerekebilir. Ki bu benim istemediğim birşey
Arkadaşımın sadece şansını kıskandım :)
Aşk çeşmesine 1 kere para atınca 1 daha gidermişsin, 2 kere atınca Roma'da evlenirmişsin, 3 kere atınca Romalı biri ile evlenirmişsin. Acaba arkadaşın 3 kere attı da sen 1 kere mi attın :)
birde garip olan şu, o benim ünden arkadaşım, ben ita. dili ve edeb. okudum, o başka bir bölüm. Bir kaç kez eğitime gittim oraya. Şuan yine italya ile çalışan bir firmadayım.. Aslında hayatımın bir yerinde hep ama uzağımda.. arkadaşımın hiç alakası yoktu ora ile :):) kendinizi bu yüzden kötü hissetmeyin. Ben olsam ben de kıskanırdım. Hayalini kurduğum şeyleri yakınımdan birinin yaşamasını.
Doğal bir duygu bence.
Bakarsınız zamanla bir fırsat çıkar karşınıza. :)
Arkadaşının düğününe gidince git yine çeşmeye at euroları, euro da 6-7 lira oldu, iyice değerlendi, belki tutarolabilir mi hakikaten.. onun o pozunu çekmeyi birkaç kere denedik hele, benimki tek seferde kolay olmuştu, ondan demekki
evet, zaten dönmüşüm ülkeme, kapısında yatmıyorumya, neden kalp kırıyorsun :)Orda iş bulun belki gerçek olur. Ama adam da çok açık sözlüymüş :)
birde garip olan şu, o benim ünden arkadaşım, ben ita. dili ve edeb. okudum, o başka bir bölüm. Bir kaç kez eğitime gittim oraya. Şuan yine italya ile çalışan bir firmadayım.. Aslında hayatımın bir yerinde hep ama uzağımda.. arkadaşımın hiç alakası yoktu ora ile :)
Roma’da Yaşamanın tek yolu sevgilinin olup evlenmeniz degil ki...
Eğitim, iş, yabancı dil durumun ne?
Ayy cok tatlisin :) dedigim gibi bak sen dugunu kacirmaevet, zaten dönmüşüm ülkeme, kapısında yatmıyorumya, neden kalp kırıyorsun :)
Arkadaşınız nasılsa oraya gidecek. Size uygun biri olunca ayarlar. Kıskanmayın yardımı olur size.En büyük hayalim Roma'da yaşamak çalışmak ve avrupalı biri ile beraber olmak. Aylardır iş arıyorum oraya yerleşebilmek için çözüm yolları arıyorum. Hani insan aşık olunca gövdesinde kelebekler uçuşurya, işte bende ne zaman o şehre girsem 7/24 öyle hissediyorum.
Bu yaz tekrar, orayı hiç görmemiş bir arkadaşımla Roma'ya 1 haftalık tatile gittik. (ondan önce 5 yıl kadar önce gitmiştim). Yine o içimde sebepsiz aşırı mutlu, aşıkmış gibi his...Hep içimden keşke keşke, lütfen Allahım diye geçirdim gezerken..
Veeee, orada arkadaşımla iki çocukla tanıştık, dönmemize 2 gün kala..Ben kendi tanıştığımdan oda kendi tanıştığından çok hoşlandı.. Tanıştığımızdan bir gün sonra bizi yemeğe davet ettiler, 4 kişi gerçekten güzel bir akşam geçirdik...Ve dönme günü geldi. Döndüğümde havaalanında uçaktan iner inmez tekrar dönesim geldi, imkansızdı ama havaalanından çıkasım bile gelmedi.. Ona mesaj attım ' beni bir kez daha görmek istermiydin? ' Diye. 'hayır, çok güzel geçti ama gerek yok ' dedi....
Diğer yandan arkadaşım ve diğer çocuk ise birbirlerine yıldırım aşkı gibi tutuldular. 1 hafta sonra çocuk arkadaşımın yanına geldi. Bir süre sonra arkadaşım gitti, bu hafta tekrar çocuğun ailesi ile tanışmaya gitti...Nisan ayında evlenmeyi düşünüyorlar.. O kadar o kadar mutlu ki.. Bana telefonda olanı biteni anlatırken, kıskandığımı belli etmemek için kıvranıyorum. Belki hissediyorda, geçen gün telefondayken ' hep sen hayal ederdin böyle birşey, ve romada yaşamak, keşke sen olsaydın ' dedi.. Kötü hissettim kendimi çokk
Şimdide bu yüzden haftalardır kendimi çok mutsuz, hiçbirşeyim yokmuş hiçbirşey yapamıyormuş beceremiyormuş, elim kolum bağlı yaşıyormuşum gibi hissediyorum.nasıl aşacağım bu duyguyu ??
Not: Arkadaşımın flörtü, benim görüştüğüm çocuğun hayatında biri olduğunu söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?