en yakınınızın mutluluğunu delicesine kıskandığınız oldu mu?

Aşk çeşmesine 1 kere para atınca 1 daha gidermişsin, 2 kere atınca Roma'da evlenirmişsin, 3 kere atınca Romalı biri ile evlenirmişsin. Acaba arkadaşın 3 kere attı da sen 1 kere mi attın :)

evet aslında, kıskançlık şöyle, arkadaşım benim hayatım boyunca en sevdiğim arkadaşım çoğu zaman bana arkadaştan çok abla anne gibi oldu, hiç kalbimi kırmadı benim için çok değerli, ve mutluluğu çok hakediyor, çünkü bugüne kadar hiç mutluluk görmedi...
Ama ne biliyim, hayalimdi hep, keşke kafamdan o kadar kurmasaydım.. Hayalim bana çok uzak ama onun elinde bir bir gerçekleşiyor, keşke benimde öyle olsa

:) kendinizi bu yüzden kötü hissetmeyin. Ben olsam ben de kıskanırdım. Hayalini kurduğum şeyleri yakınımdan birinin yaşamasını.
Doğal bir duygu bence.
Bakarsınız zamanla bir fırsat çıkar karşınıza. :)

Aşk çeşmesine 1 kere para atınca 1 daha gidermişsin, 2 kere atınca Roma'da evlenirmişsin, 3 kere atınca Romalı biri ile evlenirmişsin. Acaba arkadaşın 3 kere attı da sen 1 kere mi attın :)
olabilir mi hakikaten.. onun o pozunu çekmeyi birkaç kere denedik hele, benimki tek seferde kolay olmuştu, ondan demekki

Aslında gayet insani ve olabilecek bir şey. Sonuçta sizin hayalinizmiş ve doğal olarak ‘neden ben değil’ sorusu zihninizi kemiriyor. Öncelikle bunun için kendinizi suçlamayın. Hepimizin böyle karanlık yönleri var. Öte yandan bunu aşıp gerçekten arkadaşınız adına mutlu olup, onun yolu buymuş benim yolum da başka demek ki diye düşünebilirseniz işte o zaman aklın erdemine erişeceksiniz. Bazen tutkular ve istekler bizi esir alabilir ama tüm bunların sonunda çok erdemli bir insan olmayı da öğrenebiliriz. Rahat olun ve kendi yolunuza güvenin. Oraya gitmeniz,yaşananlar ve şuan bu duygular içinde olmanız asla tesadüf değil, mutlaka bir anlamı var. Bu anlamı bulup çıkarın bence o zaman her şey değişecek.

birde garip olan şu, o benim ünden arkadaşım, ben ita. dili ve edeb. okudum, o başka bir bölüm. Bir kaç kez eğitime gittim oraya. Şuan yine italya ile çalışan bir firmadayım.. Aslında hayatımın bir yerinde hep ama uzağımda.. arkadaşımın hiç alakası yoktu ora ile :)

:)) eee kısmet diyelim ne diyelim.
Bence İtalya da turist olmak güzel ama yaşamak olarak hiç hayalimde bir yer değil. Bu kadar Tutku ile yaşamak istediğim başka yer de Yok :) sizi sınırlı anlayabilirim :)

Yaw burada da konu açan garipler kelimelere çok dikkat edecek ki zınk diye "koca meraklısı" ilan edilmesin.
Hemen bir en cool benim havaları :/
Neyse...
Ben kıskandığınızı düşünmüyorum,imrenmişsiniz olur öyle.
Bakımlı kadınları çok seviyorum ve imreniyorum,mevcut durumlarını hep devam ettirmelerini isterim.
Kıskansam sümüklü gezmelerini temenni ederdim

Arkadasinizin mutlulugunun son bulmasini isteyen habis bir kimse degilseniz hisleriniz bence gayet normal, uzun yillar hayalini kurdugunuz ve belki de kafanizda uzun uzun tasarladiginiz hayata hic bir caba harcamadan ulasmis bir kisi var karsinizda. Eger arkadasinizin hayatinin tepe taklak olmasini icten ice arzu etmiyorsaniz kendinizi kotu hissetmeyin, her insan boyle hissederdi bence.

İtalyada şuan ekonomik durum türkiyeden beter durumda... iş bulman baya baya zor olacak. Roma zaten italyanin değil avrupanin en pahalı şehirlerinden biri. Cok heves ediyorsun belki ama sandığın gibi değil yani. Benim nişanlım italyan ve öldürsen gidip yaşamaz orda. Sen yüksek lisans düşün bence... iki üç sene yaşa gör

Belki aradığınız mutluluğu Roma’da bulamayacaktınız, belki oraya yerleştiğinizde bütün rüya sönecekti. Kıskanmanız normal ama şu durumda kısmetinizin başka bir yerde olduğuna inanmanız gerekiyor.

Ikinizdeki kıskançlık değil aslında. Özenmişsiniz imrenmişsiniz. Roma'da kalmanın tek yolu da evlenmek değil ama iş okul durumunuz nedir ?

O sehirde yasamak icin illa evlenmek sevgilu olmak gerekmez baska vesileler ile gitmeye calisin arkasindan aşk da gelir bence

Arkadaşınız nasılsa oraya gidecek. Size uygun biri olunca ayarlar. Kıskanmayın yardımı olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…