- 17 Aralık 2015
- 27.118
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
bizim insanimizda garip bir huy varÖyle tabi haklısınız ama beklemediğim bir anda kıskanır kelimesini duyunca içime oturdu
malesef öylebizim insanimizda garip bir huy var
cocuk dogurmak evlenmek evli olmak kiskanilacak bir sey gibi dusunurler oylede inanirlar
ben bir anne olarak soyluyorum 1 hafta dus alamayip bir bardak cayi aksama kadar bitiremediginde kuzeniniz bunun kiskanilacak bir sey olmadigini anlamis olacak emin olun kisi herkesi kendi gibi bilirmis uzulmeyin
Yani ben boşandım, o hala evli, o hamile ben doğurmadım filan ya nazarım değer mazallahyani üzülebilirsin insani bir duygu bu. ama kendi yaşadıklarına üzülürsün.
kıskanmayı yorumlamaya bile gerek yok.
hava atilacak ne varsa her disi gibi doguruyosun iste zaten yaratilis olarak ekmek yemek su icmek gibi olagan bisey ama biz hava atmaliyiz olmaz yoksamalesef öyle
sanırım şimdi 9 ay onun kaprislerini hava atmalarını falan izleyeceğiz
Değil mi benimde tek derdim onlardı ya zaten . İnsanları anlamak zor ciddenya bildiğin düpedüz görgüsüzlük bu ama.ya şimdi Allah vermesin tabi de o evladın hayırlı olduğu ne malum? başlarına bir şey gelmeyeceği ne malum? senin kahrından öldüğünü falan mı düşünüyorlar.herkes onlara hasetleniyor mu sanıyorlar?böylesiyle samimi olma daha iyi senin için zaten.
Yani ben boşandım, o hala evli, o hamile ben doğurmadım filan ya nazarım değer mazallah
Dikkat ederseniz kendi başına bir birey olamamış şahıslar evlenince bunu büyük bir nimet olarak görüyorlar. Diğer türlü kendilerini eksik hissediyorlar çünkü.Bizlerden içinde güzel, hanım hanımcık kızlar hala nasıl evlenemezler deniyorhakaret mi kompliman mı belli değil... bizden küçükler ailede evlenince eminim kıskanıyorlar diyenler vardır. Bizim türk milleti nedense evlilik ve çocuk yapmayı sadece başarılı buluyor
Amin inşallahEvliliği ve hamileliği bir başarı olarak gören zavallı insancıklara sadece acıyorum. İmtihan dünyasındayız. Rabbim verirken de alırken de bizi sınıyor. Gün gelir olsun diye sevindiğimiz şey imtihanımız olur. Ne olursa olsun böbürlenmemek lazım. Dilerim Allah herkesin kalbine göre verir.
Ne temiz (!) kalpliymiş. Üzülmeyin diye size söylememiş.Yani arayıpta söylemediği bir ben kalmışım zaten sosyal medyada paylaşımdan yıkılıyor filan nasıl haberim olmasın ki .
Birde tebrik mesajı atmayı düşünüyordum allahtan atmadan önce duydum da
Dikkat ederseniz kendi başına bir birey olamamış şahıslar evlenince bunu büyük bir nimet olarak görüyorlar. Diğer türlü kendilerini eksik hissediyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?