- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Aslında Ne tepki vereceğimi kuzenımde dahil hepsi gayet iyi biliyorlar ama malesef ki düşüncesizlik ve cahillik oldu buFesatlikla alakasi yok. Siz oyle olmasaniz da şu durumda boyle bir haberi duymak kimi insani üzebilir hatta kiskandirabilir veya nispet yapiyor diye bile düşündürür.
Kiskanclik dendi mi kimse kendi uzerine konduramiyor kolay kolay ama durum bu. Samimiyetiniz olmadigi icin tepkinizi bilemiyor olmalari da normal. Ustunuze alinmayin bence
Yaş geçiyor diye hiç istemedikleri kişilerle evli olup mutsuz olan o kadar çok tanıdığım var ki. Ama olsun sonuçta elalem evlendi desin mutsuz olsalar ne farkeder ki dimi. Bir de sana da bulalım diye ortalıkta dolaşırlar.Yıllarca kız çocukları manipüle edilmiş. Oysa allah bazı kullarına evliliği nasip etmeyebilir, herkesin sınavı farklı. Evlenmeyen kadınlara kız kurusu demeler, evlenmeyene hala evde kalmış bunlar denmesi... bu kafalardan ne zaman arılacak inanın çok merak ediyorum. Toplumda evlenilmemek ayıp diye çoğu evleniyor.
Aslında Ne tepki vereceğimi kuzenımde dahil hepsi gayet iyi biliyorlar ama malesef ki düşüncesizlik ve cahillik oldu bu
Size katılıyorum. Belki eşi ve çocuğu onun hayattaki en ağır imtihanı olacak. Bunu bilemeyiz bizim ne haddimize nispet yapmak. Allahtan hep hayırlısını istemek lazım. Her hayırda bir şer vardır sözüne inanıyorum.ya bildiğin düpedüz görgüsüzlük bu ama.ya şimdi Allah vermesin tabi de o evladın hayırlı olduğu ne malum? başlarına bir şey gelmeyeceği ne malum? senin kahrından öldüğünü falan mı düşünüyorlar.herkes onlara hasetleniyor mu sanıyorlar?böylesiyle samimi olma daha iyi senin için zaten.
Yaş geçiyor diye hiç istemedikleri kişilerle evli olup mutsuz olan o kadar çok tanıdığım var ki. Ama olsun sonuçta elalem evlendi desin mutsuz olsalar ne farkeder ki dimi. Bir de sana da bulalım diye ortalıkta dolaşırlar.
Sormayın instagramda zaten herkes ultra lüks ve mutluluk dolu yaşıyorSana da bulalım diyen yokbenim arkadaşın dediği gibi artık instada göstermelik evli aşıklar türedi. Mutlu olmayan ama mutluymuş gibi yapanlarla dolu etraf. Ben başkaları istiyor diye evlenemem, doğru kişi çıkarsa karşıma bile herhalde bu yaştan sonra evlenmeye karar vermek çok zor olur
Onlar evliliği kurtuluş ve başarı olarak gören tipler. Zaten gerçekten mutlu olan kişi bunu ispatlamak için uğraşmaz anın tadını cıkarır. Etrafıma baktığımda gerçekten çok güzel evlilikleri olan arkadaşlarım var. Bu kişiler bekarken de bir şeyleri başarabilmiş özgüveni yüksek insanlar ve asla evliliklerini göstermelik yaşamıyorlar. Böyle insanlara saygım sonsuz.Sana da bulalım diyen yokbenim arkadaşın dediği gibi artık instada göstermelik evli aşıklar türedi. Mutlu olmayan ama mutluymuş gibi yapanlarla dolu etraf. Ben başkaları istiyor diye evlenemem, doğru kişi çıkarsa karşıma bile herhalde bu yaştan sonra evlenmeye karar vermek çok zor olur
Birde sanki benim neler yaşadığımı bilmiyorlarmış gibi o kadar samimiyetsiz bi şekilde söyledi ki teyzem . Kıskanır üzülür diye çok şaşırdım
Ah akbabalarBoşuna demiyorlar akraba akrepten beterdir diye
Evet malesef öyleMarifet cocuk dogurmakta degil insan yetistirmekte. Teyzeniz bundan nasibini alamamis.
Ee, hayattaki tek başarısı(!) koca bulmus olmak ise normalYıl 2019 hala evliliğin hamileliğin kıskanılacak bir şey olduğunu düşünenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?