EN YAKıŞıKLI Uç ERKeGİ SiZCe eN İYİ KiM

Aslinda Benim Favorim Brad Pitt Ama Son Resimdeki Anammmmmmm One Yaaaaaaa Süüüpermiiiiiiiişşşşşşşşşşş

brad pıtt hostur Allah ıcın.3.su muhtesemmıs walla yalan soyleyemıycem.gulusu bakısı durusu aynı benım askım.heralde ondan sempatı duydum.ama dunyada en yakısıklı senın ıcın kım deseydın:babam,askımmmmmm,lost dızısındekı sayıd.......:)))))))

kızlar yanlış hatırlamıyorsam 3 resımde kı keratajeyyar bundan 2 yıl önce sanırsam 3 yılda olbülüCADIARZU dünyanın en güzel ve seksi erkeği secilmişti meşşellle meşşellle jeyyarbu o çocuk cok tatlı ama yafffffffffff tamam eşimde tabiki yakışıklı ama şimdi yane bu afet aramızda kalsına.s.:teytey:

Bu 3. resımdekı cocuk dünyanın en yakısıklı erkegı secılmıs kızlar, bılgınıze.

vucudundakı her kas, yuzundekı her ayrıntı tum kadınların en begendıgı erkekmiş yani dünyanın en yakısıklı erkegı,

e yakısıklı da yani. brad pıt de guzel beckham da guzel de bu adam tamamen yakısıklı standardındaymış..

bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :) bechkam :)

3. Cusuu mannak yakusuklu hic buka yakusuklu biri olmadu hayatumda suupperr nan nerden buldunuz bunuuu bana yok mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…