en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet soru gayet açık ama onu şu şekilde biraz daha açmak istiyorum;mesela ülkemizden farklı tiplerden yakışıklı ünlüleri sayacak olursak tolgahan sayışman,kıvanç tatlıtuğ,çağatay ulusoy,burak özçivit falan u liste uzayıp gider.. kimimiz esmer severiz, kimimiz sarışın bu zevk değişir ama bildiğimiz birşey var bunlar yakışıklı kişiler.. şimdi benim sorum şu;bazı bayanlar vardır kendi eşlerinin ,sevgililerinin üstüne kimseyi yakışıklı görmezler, bu saydığımız yada yakışıklılığı kanıtlanmış herhangi oyuncu yada mankeni kendi sevgilillerinden, eşlerinden daha aşağıda görürler.. öyle olan var mı ?yani bu gerçek midir,yoksa hayır ben sevgilimi yada eşi mi çok severim, onun üstüne kimseyi istemem bana göre çok yakışıklıdır da ama şimdi objektif bakmak gerekirse şu şu ünlü ondan daha yakışıklı bunu da kabul etmek lazım diyenlerder minisiz?
ben cevap verecek olursam sevgilim bana göre çok tatlıdır, onu sempatik ve yakışıklı bulurum başka birinide istemem hayatımda ama olaya objektif baktığım evet ondan daha yakışıklı kişiler ünlüler falan var yani yalnız yinede o iyiki benim sevgilim

Benim sevgilim yakışıklı değildir ki...
Fazlasıyla kırodur hatta!
Ama birtanemdir hatta canımdır!!!

ben de objektif bir insanım ama gerçekten benim sevgilim yakışıklı tek ben böyle düşünsem tamam dicem ama inanın herkes böyle düşünüyo... 190 boy var vucudu kalıplı omuzları geniş...sarışın renkli gözlü ve bebeksi bir yüzü var... biraz fatmagülün suçu ne deki selim e benziyor... objektifliğimi şöyle göstereyim size kızlar onun yanında ben kötü kalıyorum şu aralar..çünkü aşırı kilo aldım ve hiç bir kıyafetim üstüme olmuyo bu yüzden istediğim gibi iyi giyenemiyorum...yüzüm kocaman ay gibi ...yolda yürüdüğümüzde bütün kızlar sevgilime bakıyor...ama bu çok hoşuma gidiyor çünkü sevgilimin bana deliler gibi aşık olduğunu biliyorum :)) ama ben şu kilo dur demeliyim...bugün diyete başlayıp eski formuma güzelliğime kavuşucam :))

benim gözümde dünyadaki en yakışıklı erkek benim sevgilim.o varken başkasını gözüm görmezzz

ben onun karakterini ruhunu sevdiğim için seçtim

bende :)

Bu arada bana Kıvanç Tatlıtuğ hiç yakışıklı gelmiyor. Tamam bir cazibesi var belki ama nedense yakışıklı bulmuyorum.
Esmer karayağız seviyorum heralde... benim kocişimde kara kaşlı kara gözlü yakışıklıdır. Fakat dünyanın en yakışıklısı da değildir.

Allah mutluluğunuzu bozmasın o zaman canım

aynen ya bende sarışın hiç sevmiyorum ne kadar yakışıklı olursa olsun sarışınlar çekici gelmiyor,esmer olucak sevgilimde öyle :)

bakın onu seviyorsunuz sizin birtaneniz ama objektifsiniz yani benden bundan yanayım

Eeeee adam kıro işte!
Allahımın bildiğini kuldan mı saklayayım?
Eski kocam da kıroydu he!!!
Sanırım problem bende,garip bir çekim gücüm var!
Yoksam ben de mi kıroyum acep???

O saydığın adamları heykel gibi görüyorum.
Güzeller ama o kadar.
Onlara baktığımda için kıpır kıpır etmiyor.
Sevgilim ise, hoş yani bana göre hoştur. Baktığımda yanaklarını mıncırasım geliyor
Ama en yakışıklı diyemem. Hiç yakışıklı çirkin gözüyle bakmadım.
Sadece bazen uyuz olduğunu düşünüyorum o kadar.

Eeeee adam kıro işte!
Allahımın bildiğini kuldan mı saklayayım?
Eski kocam da kıroydu he!!!
Sanırım problem bende,garip bir çekim gücüm var!
Yoksam ben de mi kıroyum acep???

ay çok güldüm demek ki krolardan hoşlanıyorsunuz ,peki kro derken giyiniş falan mı, yoksa huy mu kıskançlık ağır abilik falan mı:)?

çünkü bir hissiyat beslemiyoruz onlara karşı(çok edebi oldu) evet taş gibi hatun derler ya onlarda öyle yani taş gibi ama sevgililerimizi tercih ederiz bize hoş gelen yönlerini severiz gelmeyenlerinide benimseriz mesela benim sevgilim çok tatlı sempatiktir aynen yanaklarını sıkasım gelir sadece boyumuz aynı sayılır ben 168-169 falanım oda 171 falan daha uzun isterdim ama onu öyle sevdim öyle benimsedim :)

ee yaani mecnuna birde leylanın gözünden bakın :) (( tam tersi ama kadınlar kulübündeyiz olsun artık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…