- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
hiiiiççç yakışıklı değildir...
hiiiççç çekici bir özelliği yoktur
dış görünüşünde,konuşmasında,duruşunda...
seviyor muyum evet
dünyadaki bütün yakışıklıları önüme dizseler gözümün ucuyla dahi bakmamkıvanç tatlıtuğ tolgahan sayışmanda kimmmiiiiişş
hem yakışıklı hem kalbi altın gibi biri var gönlümde
valla kimse kocişimi bnm gözümle göremez..o bnm dünya yakışıklım..göbeği bile ayrı güzel canım yaa ay gidip öpim şimdi:)
tabii ki ondan yakısıklı olanlar var bunu kabul edıyorum göz var nizam var neticede ne kadarda sevsen, ha ama şöyle bir durum var dunyanın en yakısıklı adamınada değişmem
Benden daha güzel binlerce kadın olduğu gibi, ondan yakışıklısı da vardır elbette. Anatomik olarak altın oranlarda da değilizdir yüksek ihtimal. Ama kimin umurunda? Onun kocaman gözlerindeki, ışıltı, sevgi, sevecenlik duygusunu başka hangi erkek verebilir bana? Hiç kimse... O yüzden yemişim Bradini, Jhonnysini, Kıvançını... 50 sene sonra bile buruşuk yüzüyle dünyanın en çekici, en tatlısı o olacak benim için.
konu başlığı saçma olmuş arkadaşım.Bu devirde yakışıklılığa değil düzgün insanmı değilmi ona bakılır.
hiiiiççç yakışıklı değildir...
hiiiççç çekici bir özelliği yoktur
dış görünüşünde,konuşmasında,duruşunda...
seviyor muyum evet
Benim eşim diye söylemiyorum dünyanın en iyi insanı en yakışıklısı en beyfendi en anlayışlısı en iyi baba adayı demek isterdim ama diyemiyorum. ya nazar değerse...ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?