- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Benim sevdiceğimin karakteri yakışıklı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimin yakışıklı olduğunu düşünmüyorum ama aşığım ona benhatta ilk zamanlar hiç beğenmemiştim istemiyordum sonra tanıyıp aşık oldum. bu saydıklarının hiçbirine değişmem onu :)) kimse beğenmese de farketmez ben mutluluğu onda buldum
![]()
Benim sevdiceğimin karakteri yakışıklı.![]()
hadi sevgililerinizin eslerinizin resimlerini koyunda görelim,
gercekten yakisiklilarmi degiller mi ?![]()
diyormusum ve sizde yapiyomussunuz![]()
bide şöyle bir laf vardır...
Güzel olan sevgili değil,sevgili olan güzeldir![]()
![]()
ben yakisikliya yakisikli demem yakisikli benim olmadikca
benim askim benim gozumde biscolata reklaminda oynayan kasli erkekler gibi yakisikli :))) (askim benzio mu onlara yakindan uzaktan alakasi yok)![]()
göz nasıl bakarsa öyle görürmüş![]()
oyle tabi.allah kalp guzelligi versin, zaten kalbinin guzelligi yuzune yansir.yoksaaa cok yakisikli olupta ha bire boynuzlasa ne ise yarar di mi ama :)) alsin da basina calsin yakisikliligini:)))
Dünyanın ennn yakışıklısı benim sevgilimm.ondan başka kimse yakışıklı gelmiyor ki bana.çünkü deliler gibi aşığıımmm onaabenim gibi kimse sevemez ki onuuuuu
Cok yakisikli bir erkekle gecinebilecegimi sanmiyorum. Kendi egosu yuksek bi insanim, o da oyle olursa anlasamayiz![]()
Sevgilim cok sirin gelir bana. Bazen cok yakisikli, seksi, sevimli, bazen de maymun gbiama genel anlamda begenirim. hele sakallarini istedigim gibi uzatip saclarini da kestirdi mi var yaaaaaaaaaa tadindan yenmez
Ama tabi ki ondan guzelleri de varben 176 boyundayim, sevgilim de 181 fln. Aramizda cok bi boy farki yok. soyle 190 olsaydi fena olmazdi
ama yine dedigim gibi oyle manken gibi olup egosu tavan yapmis adamlarin egolarini beslemekle hiiic ugrasamam
![]()