en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

sevgilimin yakışıklı olduğunu düşünmüyorum ama aşığım ona ben :16: hatta ilk zamanlar hiç beğenmemiştim istemiyordum sonra tanıyıp aşık oldum. bu saydıklarının hiçbirine değişmem onu :)) kimse beğenmese de farketmez ben mutluluğu onda buldum :16:

böyle aşk hikayesi çok oluyor ya önce beğenmeyip sonra aşık olmak :)

hadi sevgililerinizin eslerinizin resimlerini koyunda görelim,
gercekten yakisiklilarmi degiller mi ? :27::27:

diyormusum ve sizde yapiyomussunuz :35:

hadi sevgililerinizin eslerinizin resimlerini koyunda görelim,
gercekten yakisiklilarmi degiller mi ? :27::27:

diyormusum ve sizde yapiyomussunuz :35:

albümler kısmında nişan söz düğün resimleri var ama sevgili olan çiftlerin resimleri yok ya buraya da sevgililer koyuyormuş sen dedikten sonra :)

ben yakisikliya yakisikli demem yakisikli benim olmadikca :p

benim askim benim gozumde biscolata reklaminda oynayan kasli erkekler gibi yakisikli :))) (askim benzio mu onlara yakindan uzaktan alakasi yok) :D

Dünyanın ennn yakışıklısı benim sevgilimm.ondan başka kimse yakışıklı gelmiyor ki bana.çünkü deliler gibi aşığıımmm onaa:16: benim gibi kimse sevemez ki onuuuuu

oyle tabi.allah kalp guzelligi versin, zaten kalbinin guzelligi yuzune yansir.yoksaaa cok yakisikli olupta ha bire boynuzlasa ne ise yarar di mi ama :)) alsin da basina calsin yakisikliligini:)))

bende öyle düşünüyorum zaten insanın kalbinin güzelliği yüzüne vurur benim sevgilimde öyle hem çok iyidir hemde yakışıklı ve tatllıdır :16::nazar:

Cok yakisikli bir erkekle gecinebilecegimi sanmiyorum. Kendi egosu yuksek bi insanim, o da oyle olursa anlasamayiz :D

Sevgilim cok sirin gelir bana. Bazen cok yakisikli, seksi, sevimli, bazen de maymun gbi :D ama genel anlamda begenirim. hele sakallarini istedigim gibi uzatip saclarini da kestirdi mi var yaaaaaaaaaa tadindan yenmez :56:

Ama tabi ki ondan guzelleri de var :D ben 176 boyundayim, sevgilim de 181 fln. Aramizda cok bi boy farki yok. soyle 190 olsaydi fena olmazdi :27: ama yine dedigim gibi oyle manken gibi olup egosu tavan yapmis adamlarin egolarini beslemekle hiiic ugrasamam :36:

:nazar:

Cok yakisikli bir erkekle gecinebilecegimi sanmiyorum. Kendi egosu yuksek bi insanim, o da oyle olursa anlasamayiz :D

Sevgilim cok sirin gelir bana. Bazen cok yakisikli, seksi, sevimli, bazen de maymun gbi :D ama genel anlamda begenirim. hele sakallarini istedigim gibi uzatip saclarini da kestirdi mi var yaaaaaaaaaa tadindan yenmez :56:

Ama tabi ki ondan guzelleri de var :D ben 176 boyundayim, sevgilim de 181 fln. Aramizda cok bi boy farki yok. soyle 190 olsaydi fena olmazdi :27: ama yine dedigim gibi oyle manken gibi olup egosu tavan yapmis adamlarin egolarini beslemekle hiiic ugrasamam :36:

:nazar:

181 de az değil ki canım öyle olduğuna şükret :1:

sıska kraker kılıklı gayette tipsiz annesinin deyimiyle "tosun çakması" :1:iyidir be kerata :1: ama gözümde değme prenslere taş çıkartır

Back
X