en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

Objektif olursak benim sevgilim yakışıklı değildir pek kırodur hafiften hatta.Ama ben de bu aşk oluncaa o benim en yakışıklımm oluyor iştee her şeyiyle seviyorum kusurları güzel geliyor bana yani en yakışıklısı benim sevgilümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :73::69::78::97::123:

Objektif olursak benim sevgilim yakışıklı değildir pek kırodur hafiften hatta.Ama ben de bu aşk oluncaa o benim en yakışıklımm oluyor iştee her şeyiyle seviyorum kusurları güzel geliyor bana yani en yakışıklısı benim sevgilümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :73::69::78::97::123:

şimdi herkes başlıyormuş hayır benim hayır benim diye:9::9: şaka bir yana haklısın canım aşık olunca herkesin sevgilisi kendine ayrı bir güzel

ayy tam benlik bir soru olmuş bişiler yazmasam olmaz..,şöyle anlatım efem ; 6 ay önce sözüm oldu malum aileler akrabalar herkes vardı söz bitti ama hala sözlümü konuşuyolar ayy ne yakışıklı çocuk nasıl bulmuş bunu tamam bizim kız da güzelde o ne boydu o nasıl bi yüzdü falan bide bunları babamın yanında söylemişler babamda bana :30: nasıl bozuldum nasıl bozuldum anlatamam...evet kabul ediyorum bencede yakışıklı hatta fazlaca ama ! bu şekilde konuşulması beni rahatsız etti..en yakışıklı demek sacma olur çünkü yolda yürürkende birsürü yakışıklı çocuk görüyorum derseniz ki senınkınden yakısıklı mı tartısılır..çünkü gönülde ki kimse gözde tek oluyor :17:

şimdi herkes başlıyormuş hayır benim hayır benim diye:9::9: şaka bir yana haklısın canım aşık olunca herkesin sevgilisi kendine ayrı bir güzel

Evet canım insan asık olunca farklı bir görüyor :))) ve ben de şimdiye kadar olan şey bu aşıkken ölüyorum bitiyorum ay cok tatlı diyorum ayrıldıktan sonra ay ben buna nasıl bakmısım ya falan oluyoruuum :1:

ayy tam benlik bir soru olmuş bişiler yazmasam olmaz..,şöyle anlatım efem ; 6 ay önce sözüm oldu malum aileler akrabalar herkes vardı söz bitti ama hala sözlümü konuşuyolar ayy ne yakışıklı çocuk nasıl bulmuş bunu tamam bizim kız da güzelde o ne boydu o nasıl bi yüzdü falan bide bunları babamın yanında söylemişler babamda bana :30: nasıl bozuldum nasıl bozuldum anlatamam...evet kabul ediyorum bencede yakışıklı hatta fazlaca ama ! bu şekilde konuşulması beni rahatsız etti..en yakışıklı demek sacma olur çünkü yolda yürürkende birsürü yakışıklı çocuk görüyorum derseniz ki senınkınden yakısıklı mı tartısılır..çünkü gönülde ki kimse gözde tek oluyor :17:

seni rahatsız eden ne canım onun yakışıklı diye övülmesi bunun sonucunda kıskanman mı yoksa,senin güzelliğinin ikinci plana atılması onun senden daha iyi olduğunu söylemek istemeleri mi ? :)

seni rahatsız eden ne canım onun yakışıklı diye övülmesi bunun sonucunda kıskanman mı yoksa,senin güzelliğinin ikinci plana atılması onun senden daha iyi olduğunu söylemek istemeleri mi ? :)

sanırım onu kıskanmam oldu canım...bide sevince sadece o diyosun başkası değil..kimse onun kadar güzel bakamaz kimse onun gibi olamaz diyosun...ben hep ikimizi eş tuttum iki anlamda da..öyle konuşmalar olunca kendimi çirkin hissettim heralde bilmiyorum:44:

sanırım onu kıskanmam oldu canım...bide sevince sadece o diyosun başkası değil..kimse onun kadar güzel bakamaz kimse onun gibi olamaz diyosun...ben hep ikimizi eş tuttum iki anlamda da..öyle konuşmalar olunca kendimi çirkin hissettim heralde bilmiyorum:44:

şöyle düşün canım herkes onu beğeniyor ama o seni beğenmiş seni seçmiş yani o senin..sende tak koluna at havanı:1:

şuan sevgilim yok ama eski sevgilim çoook yakışıklıydı bişey giyse kıskaçlık krizine girerdim o derece :52:
1.78 falan boyu vardı omuzları geniş, saçlar dalgalı gözleri yeşil teni bugdaydı :16: gülünce çok hafif gamzeside çkardı :30:
ki ben koyu tenli erkek sevmem beyazda sevmem çok :27:
ayrılınca tabi kriterlerim değişti şimdi sarışın yeşil gözlü arıyorumm :52:
ama insan aşık olunca sevdiği insan gözüne daha bi yakışıklı geliyo :16:

bencede aşık olursanız gözünüz o aradığınız kriterleri görmez :)

saydığın isimler benim paşamın yanında halt etmişş benim bebeğim çokk tatlı ve yakışıklıı :16: benim gözüm ondan başkasını görmez ;)
yakışıklı olduğunu ben tek demiyorum herkes söylerr yiğidim benim Allah bana bağışlasın :16::69::69: :16:

saydığın isimler benim paşamın yanında halt etmişş benim bebeğim çokk tatlı ve yakışıklıı :16: benim gözüm ondan başkasını görmez ;)
yakışıklı olduğunu ben tek demiyorum herkes söylerr yiğidim benim Allah bana bağışlasın :16::69::69: :16:

sevgilimin yakışıklı olduğunu düşünmüyorum ama aşığım ona ben :16: hatta ilk zamanlar hiç beğenmemiştim istemiyordum sonra tanıyıp aşık oldum. bu saydıklarının hiçbirine değişmem onu :)) kimse beğenmese de farketmez ben mutluluğu onda buldum :16:

benim sevgilim gerçekten çok yakışıklı. önceden her zaman bir favori ismim vardı bu saydıklarından ama artık sevgilim var. herkesin ilk tepkisi çok yakışıklı sevgilin var. inanamıyorum zaten benim olduğuna. Vücuda her zaman önem verirdim kaslı geniş omuzlu bir de buna yüz güzelliği katınca tadından yenmiyor.
eski ilşkilerimde de çok sevdiğim oldu ama diyordum aslında hiç tipim değil şu şöyle bu böyle farkındayım ama seviyorum diyordum. şimdi kusursuz geliyor sevgilim çok aşığım :)
ayrıca tabi önemli olan ruhların uyuşması, kimin yarın nasıl olacağı mechul. güzellik baki değil

O benim dünya yakısıklım seviyorum çok asıgım tipim oldugu için asık oldum ya zaten :17:
Esmer bombam o benim esmer :48::48: Yerim onu yerim :27::16::16::16:

Back
X