- Konu Sahibi Bayanbeyaz
maaşallah benim kocam da çok yakışıklı boylu poslu. kalbide pırlanta.. allahım bizi nazarlardan koru
, herkesin eşini de gönlüne göre ver. ben çok nazara geliyorum :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocamla severek evlendım..onu herşeyden coook sevıyorum ama su var yıllardır hayalını kurdugum sarısın renkli gözlü aynı su babam için dizisinde bi oğlan varya kadir onun gibi tiplere bayılırken ve isterken asık oldugum adam esmer 170 boylarında kara kas karagöz beyaz ten ve bana biri sorsa yakışıklı değil tipim değil diyeceğim adama asık oldum sevdim...evlendıgımde hiçkimse güzel görmedi bunu bende biliyorum ama bana baska görunuyor işte...
kocacımdan yakısıklıları elbettekı vaaaarrrr...ama onun huyları bana göre yaratılmıs. benım bitanem o....
veee su andada beyazların içinde yakışıklı bi deniz askeri...
maaşallah benim kocam da çok yakışıklı boylu poslu. kalbide pırlanta.. allahım bizi nazarlardan koru, herkesin eşini de gönlüne göre ver. ben çok nazara geliyorum :26:
nası güzel kızlar tabiri caizse taş gibi hatunlar varsa erkekler de var bunu kabul edenlerdenim bende ama ... o kadar benim sevgilimin gözleri, gamzesi zaten beni çekmeye aşık olmama yetiyoyakışıklılığına gelince hiç belli etmedim etmem de gözüme öyle göründüğünde de şımartmaya gerek yok
yakışıklı mı dersem de etrafdan aldığım yorumlara göre öyle
ama söylemem bilmesin
![]()
benim kocişimde benim için yakuşuklu
bazen sinir olsamda o benim 6 senelik yol arkadaşım
oğluşumun babası daha ne diyeyim
tabi benle evlendikten sonra daha bi yakuşuklu oldu![]()
ben değil arkadaşları söylüyo
maşallah ay parçasıgibin yaptım biraz kilo aldırdım
yüzü gözü kendine geldi![]()
Kesinlikle benim sevdiğimmm
Çok yakışıklı diye gösterilen kişilere şöyle bir bakıp burun kıvırıp bunlar mı yakışıklı be bir de benim aşkıma bak diye düşünmeden zaman zaman da dillendirmeden edemiyorum.
Yakışıklı olduğu zaten sürekli dillendiriliyor ( ben deli oluyorum tabi bu duruma) yine de benim gözümle görebilseler anlarlar asıl yakışıklılık neymiş ..
ya gerçekten çookk yakışıklı yada siz aşkınızdan çoookk yakışıklı görüyorsunuz..sonuçta ikiside güzel bir şey![]()
Muhtemelen ikisinin karışımı bir şey![]()
birde erkekler olgunlaştıkça güzelleşirmiş öyle derler![]()
Benim sevgilimde çok yakışıklıdırr boylu posludurr.Ama güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demişler.Huyu gönlü güzel olsun yeter oda en güzeli zaten aşkım benim![]()
bence abartmışsın biraz canım. hiç çekici özelliği olmasaydı sevmezdin bu kadar![]()
Çok yakışıklı çok beğenilen biriydi.
Ayrıca aşırı şımartılmış kızlar tarafından havaya sokulmuş biriydi
Yani böylesinden pek hayır gelmiiyo onu söylimde ben![]()
önclikle duanna amiiiiiiiinnnn diyorum canım... ve bu söyledığıne katılıyorum... benım kocamda her yıl sankı daha bı farklı gözukuyor gözüme 4 yıllık vliyiz...olgunlasmanın verdığı bışey olsa gerek bırazda olsa ınsanın suratına yansıyooooo.....
başkalarına nasıl geliyor bilmem ama ben gördüğüm andan itibaren çok beğeniyorum sevgilimi. biraz zayıf ama yüzü bebek gibi, sakallı ama çocuksu aynı zamanda :) en yakışıklısı odur benim için, gözüme hoş gelmiyor başka erkekler artık :) hatta bakmıyorum bile. ama aynı tavrı onda görememek kırıcı oluyor![]()