• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

maaşallah benim kocam da çok yakışıklı boylu poslu. kalbide pırlanta.. allahım bizi nazarlardan koru:nazar:, herkesin eşini de gönlüne göre ver. ben çok nazara geliyorum :26:

kocamla severek evlendım..onu herşeyden coook sevıyorum ama su var yıllardır hayalını kurdugum sarısın renkli gözlü aynı su babam için dizisinde bi oğlan varya kadir onun gibi tiplere bayılırken ve isterken asık oldugum adam esmer 170 boylarında kara kas karagöz beyaz ten ve bana biri sorsa yakışıklı değil tipim değil diyeceğim adama asık oldum sevdim...evlendıgımde hiçkimse güzel görmedi bunu bende biliyorum ama bana baska görunuyor işte...

kocacımdan yakısıklıları elbettekı vaaaarrrr...ama onun huyları bana göre yaratılmıs. benım bitanem o....

veee su andada beyazların içinde yakışıklı bi deniz askeri...

öncelikle Allah kavuştursun..aşk sevgi kriterlere bakmıyor işte...

maaşallah benim kocam da çok yakışıklı boylu poslu. kalbide pırlanta.. allahım bizi nazarlardan koru:nazar:, herkesin eşini de gönlüne göre ver. ben çok nazara geliyorum :26:

bende çok sık nazara gelirim... o gün özenli giyeneyim dışarı çıkayım mesela arkadaşlarım güzel olmuşsun desin hemen üzerime bir ağırlık çöker, baş ağrısı falan olur nazar ayeti okuturum hemen kendime,yada ilişkim iyi giderken yorum yapılsın en yakın zamanda azda olsa sorun yaşarım malesef

nası güzel kızlar tabiri caizse taş gibi hatunlar varsa erkekler de var bunu kabul edenlerdenim bende ama ... o kadar benim sevgilimin gözleri, gamzesi zaten beni çekmeye aşık olmama yetiyo :38: yakışıklılığına gelince hiç belli etmedim etmem de gözüme öyle göründüğünde de şımartmaya gerek yok :19: yakışıklı mı dersem de etrafdan aldığım yorumlara göre öyle :1: ama söylemem bilmesin :1:

nedense neredeyse bütün kadınlar öyle ya erkekler şımarmasın diye iltifat eden yok,ama kendimiz iltifat duyamak için can atıyoruz bizde şımarmayalım madem(bayanlar adına öz eleştiri yaptım):1::1::1:

benim kocişimde benim için yakuşuklu
bazen sinir olsamda o benim 6 senelik yol arkadaşım :34::34::34:
oğluşumun babası daha ne diyeyim
tabi benle evlendikten sonra daha bi yakuşuklu oldu:33::33::33::33:
ben değil arkadaşları söylüyo :35::35::35::35:
maşallah ay parçasıgibin yaptım biraz kilo aldırdım :56::56::56::56::56:
yüzü gözü kendine geldi :38::38::38::38::38::38:

benim kocişimde benim için yakuşuklu
bazen sinir olsamda o benim 6 senelik yol arkadaşım :34::34::34:
oğluşumun babası daha ne diyeyim
tabi benle evlendikten sonra daha bi yakuşuklu oldu:33::33::33::33:
ben değil arkadaşları söylüyo :35::35::35::35:
maşallah ay parçasıgibin yaptım biraz kilo aldırdım :56::56::56::56::56:
yüzü gözü kendine geldi :38::38::38::38::38::38:

birde erkekler olgunlaştıkça güzelleşirmiş öyle derler:61::61::61:

Kesinlikle benim sevdiğimmm :16:
Çok yakışıklı diye gösterilen kişilere şöyle bir bakıp burun kıvırıp bunlar mı yakışıklı be bir de benim aşkıma bak diye düşünmeden zaman zaman da dillendirmeden edemiyorum.
Yakışıklı olduğu zaten sürekli dillendiriliyor ( ben deli oluyorum tabi bu duruma :47: ) yine de benim gözümle görebilseler anlarlar asıl yakışıklılık neymiş ..

Kesinlikle benim sevdiğimmm :16:
Çok yakışıklı diye gösterilen kişilere şöyle bir bakıp burun kıvırıp bunlar mı yakışıklı be bir de benim aşkıma bak diye düşünmeden zaman zaman da dillendirmeden edemiyorum.
Yakışıklı olduğu zaten sürekli dillendiriliyor ( ben deli oluyorum tabi bu duruma :47: ) yine de benim gözümle görebilseler anlarlar asıl yakışıklılık neymiş ..

ya gerçekten çookk yakışıklı yada siz aşkınızdan çoookk yakışıklı görüyorsunuz..sonuçta ikiside güzel bir şey:34:

Benim sevgilimde çok yakışıklıdırr boylu posludurr.Ama güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demişler.Huyu gönlü güzel olsun yeter oda en güzeli zaten aşkım benim :16:

birde erkekler olgunlaştıkça güzelleşirmiş öyle derler:61::61::61:

önclikle duanna amiiiiiiiinnnn diyorum canım... ve bu söyledığıne katılıyorum... benım kocamda her yıl sankı daha bı farklı gözukuyor gözüme 4 yıllık vliyiz...olgunlasmanın verdığı bışey olsa gerek bırazda olsa ınsanın suratına yansıyooooo.....

Benim sevgilimde çok yakışıklıdırr boylu posludurr.Ama güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demişler.Huyu gönlü güzel olsun yeter oda en güzeli zaten aşkım benim :16:

senın dedıgınde coooooookkk dogru canım .güzel gösteren içindeki asşşşşkk sevgiii

şuan sevgilim yok ama eski sevgilim çoook yakışıklıydı bişey giyse kıskaçlık krizine girerdim o derece :52:
1.78 falan boyu vardı omuzları geniş, saçlar dalgalı gözleri yeşil teni bugdaydı :16: gülünce çok hafif gamzeside çkardı :30:
ki ben koyu tenli erkek sevmem beyazda sevmem çok :27:
ayrılınca tabi kriterlerim değişti şimdi sarışın yeşil gözlü arıyorumm :52:
ama insan aşık olunca sevdiği insan gözüne daha bi yakışıklı geliyo :16:

başkalarına nasıl geliyor bilmem ama ben gördüğüm andan itibaren çok beğeniyorum sevgilimi. biraz zayıf ama yüzü bebek gibi, sakallı ama çocuksu aynı zamanda :) en yakışıklısı odur benim için, gözüme hoş gelmiyor başka erkekler artık :) hatta bakmıyorum bile. ama aynı tavrı onda görememek kırıcı oluyor :(

Çok yakışıklı çok beğenilen biriydi.
Ayrıca aşırı şımartılmış kızlar tarafından havaya sokulmuş biriydi

Yani böylesinden pek hayır gelmiiyo onu söylimde ben:34:

evet erkeğin yakışıklısı iyi değildir bence de. benim sevgilim de çok yakışıklı Mehmet Günsura benziyor. boy pos desen var. ama bence çok yakışıklı olmayan erkekler daha çok el üstünde tutuyorlar sevgililerini.

önclikle duanna amiiiiiiiinnnn diyorum canım... ve bu söyledığıne katılıyorum... benım kocamda her yıl sankı daha bı farklı gözukuyor gözüme 4 yıllık vliyiz...olgunlasmanın verdığı bışey olsa gerek bırazda olsa ınsanın suratına yansıyooooo.....

evet bencede öyle babamın eski fotoğraflarına bakıyorum mesela şimdi daha yakışıklı yada başka tanıdığım erkekler falan nedense erkeklere olgunluk yakışıyor :)

başkalarına nasıl geliyor bilmem ama ben gördüğüm andan itibaren çok beğeniyorum sevgilimi. biraz zayıf ama yüzü bebek gibi, sakallı ama çocuksu aynı zamanda :) en yakışıklısı odur benim için, gözüme hoş gelmiyor başka erkekler artık :) hatta bakmıyorum bile. ama aynı tavrı onda görememek kırıcı oluyor :(

ayy o kötüymüş canım ya belki öyle düşünüyordur da dilllendirmiyordur

Back
X