En yakn arkadala aldatan birinden Koca olur mu?

EVRXIXMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
23
2
86
İzmir
Herkese Merhaba,

En yakın arkadaşımın bir sorunu var. Eylül başında evlenecek ancak nişanlısı dün ona bir itirafta bulunmuş; eski sevgilisini, eski sevgilisinin en yakın arkadaşıyla aldatmış, kız tatildeyken bir kaç gün birlikte yaşamışlar. Ben duyunca inanamadım, midem bulandı ve ondan koca olmaz dedim. Onun şimdi ricası böyle biriyle evlenen var mı ve mutlu mu bunu marak ediyor.

Aldatmaya yatkın biri diye düşünürüm ben...En yakın arkadaşıyla aldatmış, kısacası KALLEŞLİK yapmış..
Yarın birgün arkadaşını da aldatabilir mi bilemiyorum, belki gençlik hatasıdır..
Bu durumda arkadaşının yapacağı tek şey, sevgisine güveniyor mu bunu sorgulamak, aklında soru işareti kalmıyorsa evlensin, yok tereddütleri varsa ve içinde bir kuşku varsa biraz daha ertelesin..

vallaaa adamın kanında biraz şerefsizlikkk var gibiii!klava:
delikanlılığa ters bi durumm bence!!lmaz:
yapan yine yaparrr çekinmezzz gibiii geliyoo bana!a.s
aldatmak adam için pek sorun değil sanırımmm!!!CADIARZU

niye baştan söylememiş :1closedeyes:
o arkadaşın yerinde olsan kı.ına güzel bi dekmü vurur daha tanımazdım gamyoncuiremsu

valla adamın yaptığı doğru değil çok kötü birşey
keşke daha önce söyleseymiş
acaba kaç yaşındaymış bunu yaptığında.

insanlar değişiyor, büyüyor, olgunlaşıyor..
eskiden yapılmış bir hata insanın tüm yaşamına ayna olamaz diye düşünüyorum..

ama insanin tum yasamaina ayna olmasa da gecmisi kendisine bir referanstir insanin.
bunu simdi soylemesinin nedenini de anlayamadim ben.

Bir erkek evlenecegi kiza böyle bir itirafda bulunuyorsa...

1) Ya o kizdan ayrilmak istiyordur ama ayrilik kararinin kizdan cikmasi icin böyle birsey söylüyorduki kizin aklin karissin......

2)Yada gercekten yaptigindan büyük bir pismanlik duymustur ve dürüstce pismanligni sevdigi ile paylasmak istiyordur....

Simdi hangisi arkadasinin nisanlisi icin gecerli bilemiyorum tabiki lakin ben yapi olarak erkeklere pek güvenmedigim icin 1. SIKKI düsünürdüm......

adam bişiylerin sinyalini veriyo bu apacık ortada...
ilerde aldatirsa da kadına diyecek ki "ben sana evlenmeden böyle bi itirafta bulunmuştum, madem aldatilmayi hazmedemiyecektin bunu bile bile niye benimle evlendin"
resmen yol yapmiş herif
evlenilir mi böylesiyle yahu??
karaktersiz...

gülsümüm gerçekten pişmansa gitsin bunu eski sevgilisine itiraf etsin
yeni sevgilisine niye ediyo manyak mı bu herif?

bir insanin yapisinda & kaninda kalle$lik varsa o daha degismez gibime geliyor
bosuna dememisler insan 7sinde neyse 70indede odur diye..
migdesiz & karaktersiz bir insanmis.. bunu birkere yapan bence yine yapar..
gecmiste yasanan bu olayi görmezden gelmek yanlis bence..
arkadasinizin yerinde olsam birdaha yüzüne bakmam .. eski sevgilisine böyle biseyi yapan..nisanlisina yapmicagi ne malum..

Son düzenleme:
[B]belki sonradan duyup olayin daha cok büyümemesi icinde söylemis olabilir....
belkide cidden kararindan dönmek istiyo ama bunu kizin yapmasini istiyo...
hic sanmiyorumki bi erkek üstelik cok kisa bi zaman sonra karisi olacak kisiye dha önce yaptigi hatanin agirligini kaldiramadigi icin böyle bisey itiraf etsin...
ne yani vicdanmi yapmisss....
hic sanmiyorum..:umursamaz:.böyle yürege sahip biri sevgilisini arkadasiyla aldatmazdi diyorum ben.....görünen köy kilavuz istemez....
en azindan bu itirafin altindan bisey cikacagini tahmin ediyorum....cünkü azda olsa erkekleri taniyoruz hepimizz...bi kelimeyle neler ifade edebileceklerinide....
[/B]

ben o kadar acımasız düşünmüyorum.eski sevgiliyle belki ilişki bitme noktasına gelmişti.kız arkadaş arkadaşının yokluğundan istifade yaklaşmış olabilir.yaşı belki çok olgunluk seviyesinde değildi.bana asıl sorun olarak görünen neden şimdi böyle bir itirafta bulunuyor.sonuçta bunun evlenme arefesinde olan kızda güven sorunu yaratabileceğini düşünememiş olamaz.burda aldatılan evlenecek kız değil eski sevgili.yani şimdi durduk yere bu itiraf neden.acaba daha ciddi meseleler mi var.belki küçük bir çevrede yaşıyorlarsa oğlan bunun duyulabileceği endişesiyle söylemeye kalkmış olabilir.ilerde böyle bir durum ortaya çıkınca da ben sana söylemiştim mi niyeti acaba?

belki şöyledir belki böyledir diye biz yorum yapacağımıza, arkadaşınız sormamış mı bana neden söylüyorsun hem de şimdi diye?? yapılmış bir açıklaması yok mu beyefendinin???

Evlenmeden önce aralarında gizli bir şey kalmasın istemiş yani öyle söylemiş, bizimkinin güveni sarsılmış tabiiii...

saÇmalık bu bence kız arkadaşı dediği ciddi bi ilişkisi ise ve onu aldattıysa bunu bir daha yapma ihtimali de olabilir Allah sabır versin valla çünkü konuşmak kolay olur umarım doğru kararı veriri ve Allah ona böyle bir şey yaşatmaz

valla hemde en yakın arkadaşına bakacak kadar ahlaktan yoksun birini,kabul etmem imkansız. demekki evlenince kız arkadaşlarından birinede bakabilir. bunu nasıl yapmışki... vicdanmış vicdanı rahat etsin diye arkadaşınıza söylemiş demek... o zaman vicdanı sızlamamış mı..
.nasıl bakmışlar o ikisi ,kız tatilden döndüğünde, yüzüne. şerefsizlik bu. midenizin ,bulanacağı kadar var.
acaba kız öğrenmiş mi. keşke bilse. hadi adamdan ayrılmışta, olayı bilmiyorsa o şerefsiz kızla ,arkadaşlığa devam ediyorsa ,,çok kötü onun için.
her an sevgilisi ,nişanlısı,:kocası ilede ilişkiye girer o karaktersiz kız.klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…