Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence sadece Su ismi hos olmuyo ama örnek olarak mesela

BENGİSU olabilir anlamida güzel: Ebedilik, ölümsüzlük veren su, Ab-ı hayat.

su ismini bende seviyorum cinsiyeti belli dil ama kız olursa yakut erkek olursa poyraz düşünüyoruz yakut soyadımızada uyuyor oda taşlı bişi

ben henüz iki aylık hamileyim oğluşum olacakmış gibi geliyor ama kız ismi olarak leyla'yı çok beğeniyorum bir de duru ismi çok güzel bence...

ama leyla her zaman ilk tercihim, söylerken şiir gibi geliyor kulağıma

Son düzenleme:
Bizim daha ortada gelen giden yok ama isimleri daha nisanliyken bulmustuk.. Bizim icin anlamli bir anda bulmustuk.
Kiz olursa rüya, erkek olursa umut koyucaz isimlerini. Cok hoslar.

Bizim daha ortada gelen giden yok ama isimleri daha nisanliyken bulmustuk.. Bizim icin anlamli bir anda bulmustuk.

çok hoşmuş ikiside..nasip etsin Allah inşallah.....

Ben tanemi çok seviyorum ama 2 arkadaşım koyduğu için koyamııcam
aklımda kız ismi olarak derin,balım,mina,meslina,karin varr ..sizce nasıllar?

kesinlikle "ADA"
yanına baska bir isim daha ekleyerek gerçekten güzel olur

bebişimin daha cinsiyeti belli değil ama nedense hep kız isimlerine bakıyorum kız kıyafetlerine bakıyorum falan :) isminide buldum Irmak kızımın adı babası Su da ekleyelim sonuna diyor fakat kararsızım iz ne diyorsunuz arkadaşlar ekliyimmi su yu eklemiyimmi :)

ben bekarim vede sevgilimde yok ama yinede Allah nasip ederse çocuklarimin ismini $imdiden koydum

kiz : leyya ve leyla isimlerini çok seviyorum

oglan : eyyüp ve elyesa isimlerine bayiliyorum

benim bir oğlum var adı barış eğerki bir bebeğim daha olursa kısmetse kız olursa tuana beren erkek olursada arda baran koymak istiyorum

benim kızım olsaydı ( daha nişalı bile değilim) şu isimlerden birini koyardım
rana
katre
liya
aden

bende kızım olursa hep esila ismini istemiştim kuranda geçiyormuş fakat araştırdığımda esila isminin aslında asila olduğunu öğrendim. eğer oğlum olursa yiğit ali kızım olursa ecrin nur koymak isterim.

ben kızıma kayra ismini koydum. Allahın lutfu. Allahtan gelen iyilik demek. çok tepki gösterenler oldu. erkek ismi diye ama bende bir tek erkekler Allahın lütfu değiller diyip işin içinden çıktım. Adıyla yaşasın tüm bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…