• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN YUMUŞAK SİLİKON PROTEZ HANGİSİ

Canım Merhaba
Ablam 4 yıl önce yaptırdı onunki çok sertti. Benim ki öyle olmasın diye çok araştırdım. Doktorada Arion istediğimi söyledim. Doktor da çok iyi silikon dedi öyle yaptırdım. Benimki hem dik hem yumuşak. Sitesi de bu canım

Canım Merhaba
Ablam 4 yıl önce yaptırdı onunki çok sertti. Benim ki öyle olmasın diye çok araştırdım. Doktorada Arion istediğimi söyledim. Doktor da çok iyi silikon dedi öyle yaptırdım. Benimki hem dik hem yumuşak. Sitesi de bu canım

tesekkür ederim
büyüklüğüne nasıl karar verdiniz
bi de damla mı yuvarlak mı
kac cc

Canım Merhaba

dokununca protezin yumuşaklığı
meme dokusuna benziyor mu
yoksa yine de daha mı sert

dokununca protezin yumuşaklığı
meme dokusuna benziyor mu
yoksa yine de daha mı sert
Ben yuvarlak 380 cc taktırdım canım. Doktor ameliyattan önce ölçü aldı, sonra 380 yada 400 takarız dedi. Bende hocam size bırakıyorum dedim. Dokunan Silikon demez, hissedilmiyor normal meme hissiyatıyla aynı.

Ameliyati nasıl bu işlemin?Yani süreç nasıl ilerliyor ve çok pahalı bir işlem mi?
Canım meme dokunun altına yada üstüne silikon koyularak büyütülmesi, yada dikleştirilmesi sağlanıyor 90.000 - 100.000 TL başlayan bir ameliyat. Memnuniyet oranı % 95 filandır .Ben memnunum :)

Bir güzellik merkeziyle konuştum.Göğüs ve popo için vakumlama yapıyorlarmış.6 seans,haftada iki seans toplam 3 hafta sürüyormuş.İlk seanstan etkisini görmeye başlarsınız dedi konuştuğum kişi.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Canım meme dokunun altına yada üstüne silikon koyularak büyütülmesi, yada dikleştirilmesi sağlanıyor 90.000 - 100.000 TL başlayan bir ameliyat. Memnuniyet oranı % 95 filandır .Ben memnunum :)
acaba kas altı mı daha mantıklı
kas üstü mü
ben hep kas altı iyi sanıyordum

Canım ona doktor karar söylüyor meme dokun varsa kas üstü , meme dokun yoksa kas altı takıyorlar
kendi kendime kas altı diye karar vermiştim :))
sanki kas altı daha güvenliymiş gibi geliyordu
burda ki arkadaslardan bayağı bişey öğrendim
tesekkürler :))

acaba kas altı mı daha mantıklı
kas üstü mü
ben hep kas altı iyi sanıyordum
Bu deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle kas altı arkadaşlar. 21 Eylül 2023 te kas üstü 275 cc mentor orta profil silikon takıldı. 2 sene sonra 25 Eylül 2025 te tekrar ameliyat oldum ve dikleştirme ile birlikte 300 cc motivasyon orta profil kas altına yerleştirildi. Daha çok yeni 1 hafta olmadı bile sonuçları ne olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğim. Ama kas üstü mü asla ! Mentor güzel bir marka ama meme dokusu olmayanlarda daha kullanışlı çünkü kapsül oluşumu daha kalın bir tabaka ile oluşuyor o yüzden genelde meme dokusu olmayanlara takılması daha mantıklıymış.

merhaba neden revizyon oldunuz acaba ? ben de olucam benim de küçük kaldı protez hareket ediyor açılan geniş poşuda

merhaba neden revizyon oldunuz acaba ? ben de olucam benim de küçük kaldı protez hareket ediyor açılan geniş poşuda
Ben dikleştirme ile birlikte protez istedim ama Doktorum 1 cm sarkma var silikon toparlar dedi ve dikleştirme yapmadı. Meme dokum olduğu için kas üstü yapıldı. Olabilecek en maksimum cc konuldu 275cc. Protezim hareket etmiyordu. 2 sene sonra sarkma oldu ve dalgalanmalar çok rahatsız derecede belirginleşti. Başka dr. İle görüşmeye gittim meme ultrason çekindim ve ciddi derecede kapsülün oluştuğunu ve sıvı biriktiğini öğrendim. O yüzden tekrar revizyon oldum

Back
X