• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN YUMUŞAK SİLİKON PROTEZ HANGİSİ

Polytech mesmo benimki yumuşaklığından şimdiden çok memnunım. Kasüstü olmasına rağmen çok doğak duruyor. Dokuya yapışma olayını ben de baya araştırdım ve doktoruma da sordum. Kendisi beni ikna etti o konuda ki motivadan dönmemdeki en büyük sebebim güvenilir olmamasıydı. Nerde üretildiğini araştırın. Polytech her şeyden evvel Alman markası
biraz önce bi üyenin motiva ile yaşadıklarını okudum
kayıyormuş
sosyal medyada hep motiva reklamı yapılıyor
instagram da falan
silikon taktırdım videolarında
motiva ergonomik taktırdım
diye reklam yapılıyor

Polytech mesmo benimki yumuşaklığından şimdiden çok memnunım. Kasüstü olmasına rağmen çok doğak duruyor. Dokuya yapışma olayını ben de baya araştırdım ve doktoruma da sordum. Kendisi beni ikna etti o konuda ki motivadan dönmemdeki en büyük sebebim güvenilir olmamasıydı. Nerde üretildiğini araştırın. Polytech her şeyden evvel Alman markası
neden motivayı değiştirdiniz

Bana da motiva ergonomix takildi 400 cc kas ustu.. cok cok memnunum.. kendi memem gibi.. ben soylemesem kesinlikle anlasilmiyor.. cok da yumuşak.. cok memnunum 🌸

neden motivayı değiştirdiniz
Motivayı çok istememe rağmen çünkü kadın meme yapısına en yakın silikonlar, costa rica da üretilmesi kafamı karıştırıyordu. Ama son zamanlarda ergonomix modeli de o kadar popüler ki onu istiyordum. Doktorumun muayene sırasında meme yapımın üstünün boş olması sebebiyle ergonomixin dolgun durmuycağınu söylemesiyle yuvarlak silikon düşünmeye başladım ve motivadan vazgeçtim

biraz önce bi üyenin motiva ile yaşadıklarını okudum
kayıyormuş
sosyal medyada hep motiva reklamı yapılıyor
instagram da falan
silikon taktırdım videolarında
motiva ergonomik taktırdım
diye reklam yapılıyor
Çook araştırdım inan. Pürüzsüz yüzeylerde kayma oluyor evet. Ya da korse takma sürecin uzun oluyor. Ergonomix çok çok popüler. Ama yuvarlak hakkında benim yapay durur kuşkularım vardı. Aslında herkesin istekleri ve vücut yapısıyla alakalı. Sana tavsiyem en az 3 doktora muayene ol ve hangi marka model sana uygun söylesin. Ona göre kararını ver

Çook araştırdım inan. Pürüzsüz yüzeylerde kayma oluyor evet. Ya da korse takma sürecin uzun oluyor. Ergonomix çok çok popüler. Ama yuvarlak hakkında benim yapay durur kuşkularım vardı. Aslında herkesin istekleri ve vücut yapısıyla alakalı. Sana tavsiyem en az 3 doktora muayene ol ve hangi marka model sana uygun söylesin. Ona göre kararını ver
tesekkürler
karar vermek zormus

kayma sorunu
kas alti olsa da
devam eder mi

Back
X