• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN YUMUŞAK SİLİKON PROTEZ HANGİSİ

Bu iş bu kadar kolay olacak olsa kimse meme estetiği olmaz arkadaşım. Olmayan meme dokusu vakumlanarak büyütülemez yada olmayan yağ dokusu vakumlanarak büyük popo yapılamaz. Bu tür şeylere inanmayın. Belki anlık vakum etkisi ile şişebilir ama kısa vadede sonuçlar elde edilir ancak.
Anladım canım çok mantıklı.💐

TRULIFE markasını çok methettiler Silk Curve tarzı modelleri, hem yumuşak kıvrımlı hem de doğal görünümlü.

Sizin baya baya meme dokunuz var anlaşılan neden silikon düşünüyorsunuz
aslında güzeller ama daha büyük istiyorum
sert bişey olsun da istemiyorum
meme dokusu gibi yumuşak olsun istiyorum
bu ara kafayı estetikle bozdum
neden bilmiyorum
bişeyler yaptırmak istiyorum

aslında güzeller ama daha büyük istiyorum
sert bişey olsun da istemiyorum
meme dokusu gibi yumuşak olsun istiyorum
bu ara kafayı estetikle bozdum
neden bilmiyorum
bişeyler yaptırmak istiyorum
Tabii siz daha iyi bilirsiniz 😊 mesela sütyen nedeniniz kaç cup olarak ne olsun istiyorsunuz

arkadaşlar
mesela 350 cc silikon protez sonrasi
sütyen bedeni kaç oluyor
Ya bildiğime göre sütyen bedeni hiç değişmiyor. Cup değişiyor. A b c olan kısmı. 150-200cc arası 1 cup demek oluyormuş. Yani ortalama 2 cup artması demek olur 350cc. A’ysan c olur. B’ysen d olur.

Ya bildiğime göre sütyen bedeni hiç değişmiyor. Cup değişiyor. A b c olan kısmı. 150-200cc arası 1 cup demek oluyormuş. Yani ortalama 2 cup artması demek olur 350cc. A’ysan c olur. B’ysen d olur.
sütyende 80 beden dolgusuzda
dolgulu gibi taşsın istiyorsak
kaç cc protez lazım :)))

merhaba
yumuşaklığı nasıl
bi de kas altı mı yaptırdınız
polytech içindi sanırım
dokuya yapışıyor falan diyorlardı
Polytech mesmo benimki yumuşaklığından şimdiden çok memnunım. Kasüstü olmasına rağmen çok doğak duruyor. Dokuya yapışma olayını ben de baya araştırdım ve doktoruma da sordum. Kendisi beni ikna etti o konuda ki motivadan dönmemdeki en büyük sebebim güvenilir olmamasıydı. Nerde üretildiğini araştırın. Polytech her şeyden evvel Alman markası

Back
X