Evet biraz zaman geçsin güncelleme yapacağımmotiva ergonomik olan mı
motivanın haberlerini bekliyoruz :)))
biraz zaman geçsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz zaman geçsin güncelleme yapacağımmotiva ergonomik olan mı
motivanın haberlerini bekliyoruz :)))
biraz zaman geçsin
Anladım canım çok mantıklı.Bu iş bu kadar kolay olacak olsa kimse meme estetiği olmaz arkadaşım. Olmayan meme dokusu vakumlanarak büyütülemez yada olmayan yağ dokusu vakumlanarak büyük popo yapılamaz. Bu tür şeylere inanmayın. Belki anlık vakum etkisi ile şişebilir ama kısa vadede sonuçlar elde edilir ancak.
Sizin baya baya meme dokunuz var anlaşılan neden silikon düşünüyorsunuzmeme dokun varsa
sarkma yoksa
kas altı olur değili mi
nasıl anlatsam
parmaklar acıkken
avucunuzu doldurup hafif taşan meme dokusundan bahsediyorum
aslında güzeller ama daha büyük istiyorumSizin baya baya meme dokunuz var anlaşılan neden silikon düşünüyorsunuz
bu markayı hiç duymadımTRULIFE markasını çok methettiler Silk Curve tarzı modelleri, hem yumuşak kıvrımlı hem de doğal görünümlü.
Tabii siz daha iyi bilirsinizaslında güzeller ama daha büyük istiyorum
sert bişey olsun da istemiyorum
meme dokusu gibi yumuşak olsun istiyorum
bu ara kafayı estetikle bozdum
neden bilmiyorum
bişeyler yaptırmak istiyorum
şöyle anlatayımTabii siz daha iyi bilirsinizmesela sütyen nedeniniz kaç cup olarak ne olsun istiyorsunuz
Anladım canım çok mantıklı.![]()
Bu tür ameliyatlarda beden değişmiyor arkadaşlar 75 de 75 olarak kalıyor 80 beden ise 80 olarak kalıyor. Değişen cup ölçünüz. Yani 80 B takıyorsanız 80 C yada 80 D oluyorsunuz desteksiz boş sütyende tabiki.arkadaşlar
mesela 350 cc silikon protez sonrasi
sütyen bedeni kaç oluyor
Ya bildiğime göre sütyen bedeni hiç değişmiyor. Cup değişiyor. A b c olan kısmı. 150-200cc arası 1 cup demek oluyormuş. Yani ortalama 2 cup artması demek olur 350cc. A’ysan c olur. B’ysen d olur.arkadaşlar
mesela 350 cc silikon protez sonrasi
sütyen bedeni kaç oluyor
sütyende 80 beden dolgusuzdaYa bildiğime göre sütyen bedeni hiç değişmiyor. Cup değişiyor. A b c olan kısmı. 150-200cc arası 1 cup demek oluyormuş. Yani ortalama 2 cup artması demek olur 350cc. A’ysan c olur. B’ysen d olur.
Dokunuza göre değişiklik gösterir kiminde 350 cc d cup olurken kimimde C cup olabiliyorsütyende 80 beden dolgusuzda
dolgulu gibi taşsın istiyorsak
kaç cc protez lazım :)))
Bir güzellik merkeziyle konuştum.Göğüs ve popo için vakumlama yapıyorlarmış.6 seans,haftada iki seans toplam 3 hafta sürüyormuş.İlk seanstan etkisini görmeye başlarsınız dedi konuştuğum kişi.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı
Kesinlikle çok haklısınız.Bu kadar kolay olsa kimse estetik yaptırmazdiBöyle işlemler için güzellik merkezlerine başvurmayı derim şahsı fikrim![]()
tesekkür ederimDokunuza göre değişiklik gösterir kiminde 350 cc d cup olurken kimimde C cup olabiliyor
Rica ederimtesekkür ederim
Polytech mesmo benimki yumuşaklığından şimdiden çok memnunım. Kasüstü olmasına rağmen çok doğak duruyor. Dokuya yapışma olayını ben de baya araştırdım ve doktoruma da sordum. Kendisi beni ikna etti o konuda ki motivadan dönmemdeki en büyük sebebim güvenilir olmamasıydı. Nerde üretildiğini araştırın. Polytech her şeyden evvel Alman markasımerhaba
yumuşaklığı nasıl
bi de kas altı mı yaptırdınız
polytech içindi sanırım
dokuya yapışıyor falan diyorlardı