• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN YUMUŞAK SİLİKON PROTEZ HANGİSİ

Bir güzellik merkeziyle konuştum.Göğüs ve popo için vakumlama yapıyorlarmış.6 seans,haftada iki seans toplam 3 hafta sürüyormuş.İlk seanstan etkisini görmeye başlarsınız dedi konuştuğum kişi.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Bu iş bu kadar kolay olacak olsa kimse meme estetiği olmaz arkadaşım. Olmayan meme dokusu vakumlanarak büyütülemez yada olmayan yağ dokusu vakumlanarak büyük popo yapılamaz. Bu tür şeylere inanmayın. Belki anlık vakum etkisi ile şişebilir ama kısa vadede sonuçlar elde edilir ancak.

Ben dikleştirme ile birlikte protez istedim ama Doktorum 1 cm sarkma var silikon toparlar dedi ve dikleştirme yapmadı. Meme dokum olduğu için kas üstü yapıldı. Olabilecek en maksimum cc konuldu 275cc. Protezim hareket etmiyordu. 2 sene sonra sarkma oldu ve dalgalanmalar çok rahatsız derecede belirginleşti. Başka dr. İle görüşmeye gittim meme ultrason çekindim ve ciddi derecede kapsülün oluştuğunu ve sıvı biriktiğini öğrendim. O yüzden tekrar revizyon oldum
anladığım kadarıyla
dikleştirme istemezseniz
hafif sarkmayı gidermek için
kas üstü silikon yapılıyor

Bu deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle kas altı arkadaşlar. 21 Eylül 2023 te kas üstü 275 cc mentor orta profil silikon takıldı. 2 sene sonra 25 Eylül 2025 te tekrar ameliyat oldum ve dikleştirme ile birlikte 300 cc motivasyon orta profil kas altına yerleştirildi. Daha çok yeni 1 hafta olmadı bile sonuçları ne olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğim. Ama kas üstü mü asla ! Mentor güzel bir marka ama meme dokusu olmayanlarda daha kullanışlı çünkü kapsül oluşumu daha kalın bir tabaka ile oluşuyor o yüzden genelde meme dokusu olmayanlara takılması daha mantıklıymış.
lütfen ara ara motiva ve mentor arasında ki farkları paylaşabilir misiniz
yumuşaklık falan gibi

Canım meme dokunun altına yada üstüne silikon koyularak büyütülmesi, yada dikleştirilmesi sağlanıyor 90.000 - 100.000 TL başlayan bir ameliyat. Memnuniyet oranı % 95 filandır .Ben memnunum :)
100 bin tl falan değil bu ameliyatlar çok daha pahalı

Meme dokunla alakalı eğer varsa doğal yoksa ince derili küçük memen varsa sarkıksa yok hissediliyor motiva ergo öneririm kas altı en doğal durur ama iyileşme uzun sürer ve kapsül riski var

anladığım kadarıyla
dikleştirme istemezseniz
hafif sarkmayı gidermek için
kas üstü silikon yapılıyor
Kas üstü için meme dokunuz varsa ve eğer cilt yapınız kalınsa tercih ediliyor. Meme dokunuz yoksa yada deriniz ince ise protez kas altına yerleştiriliyor. Sarkma yada dikleştirme istememe ile alakalı değil.

lütfen ara ara motiva ve mentor arasında ki farkları paylaşabilir misiniz
yumuşaklık falan gibi
Tabiki paylaşırım mentor çok sert değildi ellediğimiz zaman asla belli olmuyor ve anlaşılmıyordu sert değildi ama Motiva daha çok yeni onu deneyimleyip yazacağım belkide dahada yumuşak tam meme kıvamında olacak bilemiyorum.

100 bin tl falan değil bu ameliyatlar çok daha pahalı
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor ücretler. 21 Eylül 2023 te sadece meme büyütme ameliyatım için 100 bin ödedim. Şimdi iste 25 Eylül 2025 te dikleştirme ile protez değiştirme ameliyatıma 140 bin ödedim . Başka bir doktora daha gittim oda 350 bin lira dedi.

Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor ücretler. 21 Eylül 2023 te sadece meme büyütme ameliyatım için 100 bin ödedim. Şimdi iste 25 Eylül 2025 te dikleştirme ile protez değiştirme ameliyatıma 140 bin ödedim . Başka bir doktora daha gittim oda 350 bin lira dedi.
Devlette miydi? Merdiven altı korkunç hastaneler o fiyatta

Devlette miydi? Merdiven altı korkunç hastaneler o fiyatta
Hayır devlet değil özel hastane dr çok araştırdım okuduğu okul ,uzmanlık nerde yapmış, hasta memnuniyeti, öncesi sonrası fotoğraflar vs. İlk ameliyattan memnun kalmayınca ikinciyi çok araştırıyorsun meçburen.

Hayır devlet değil özel hastane dr çok araştırdım okuduğu okul ,uzmanlık nerde yapmış, hasta memnuniyeti, öncesi sonrası fotoğraflar vs. İlk ameliyattan memnun kalmayınca ikinciyi çok araştırıyorsun meçburen.
Bilmiyorum bana güven vermedi

o zaman fatih dağdelen daha pahalıdır

Son düzenleme:
Kas üstü için meme dokunuz varsa ve eğer cilt yapınız kalınsa tercih ediliyor. Meme dokunuz yoksa yada deriniz ince ise protez kas altına yerleştiriliyor. Sarkma yada dikleştirme istememe ile alakalı değil.
meme dokun varsa
sarkma yoksa
kas altı olur değili mi
nasıl anlatsam
parmaklar acıkken
avucunuzu doldurup hafif taşan meme dokusundan bahsediyorum

meme dokun varsa
sarkma yoksa
kas altı olur değili mi
nasıl anlatsam
parmaklar acıkken
avucunuzu doldurup hafif taşan meme dokusundan bahsediyorum
Planlamayı doktorunuz yapıyor göğüs çapı göğüs kafesi vs. Bir sürü etken var göz önünde bulundurulması gereken. Ama siz ben kas altı istiyorum diye söylerseniz onu uygulayacaktır. Genelde tercih size sunulur . Ben kas üstünün dej avantajlarını bilmediğim için doktora güvendim ona bıraktım kararı ama bana anlatılsaydı bilseydim ısrarla kas altı isterdim. Tercih hakkınız var yani.

Tabiki paylaşırım mentor çok sert değildi ellediğimiz zaman asla belli olmuyor ve anlaşılmıyordu sert değildi ama Motiva daha çok yeni onu deneyimleyip yazacağım belkide dahada yumuşak tam meme kıvamında olacak bilemiyorum.
motiva ergonomik olan mı
motivanın haberlerini bekliyoruz :)))
biraz zaman geçsin

Back
X