Enayi miyim ben her şeye okey mi demem gerekiyor kızlarrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altın bozdurmakla ev mi Alınır Allah aşkına,kimse yeni evlenecek olan çocuğuna ev almak zorunda değil ayrıca.

Of çok can sıkıcı bu aile tipi yaa, birikim yapacaksa yapsın kendi kendine size ne!? Sırf masraftan kısmak için ev ev üstüne yaşamaya çalışırlar. Yemelerinden, içmelerinden, gezmelerinden her şeylerinden kısarlar ama çocuklarına bir faydaları olmaz. Geri adım atmayın, işi yok kocaman adamın lohusa kadının evinde. Kendisi çalışsın biriktirdim ne biriktirecekse.

1 yıl kesin olsa bile kabul edilmemeli. 1 yıllık kiradan ne kadar kar edecek sanki. 1 sene değil 2 sene sonra bütçesine göre evlenir.
Kızmanız gereken kişi kayın aileniz değil sizin ağzınızı yoklamaya gelen eşiniz. Belli ki ona göre gayet normal bir durum. Aileye bilenmeden önce eşinizle tartışın konuşun.

Ozeti de anlamadim ben

yav siz gebesiniz. bebek doğunca evde rahat rahat dolanmak isteyeceksiniz. bence olmaz. evli insanın yanında bir yıl kalmak nedir? biz bayramda bile esimin ailesinde kaldığımızda erkek kardesleri sebebiyle rahat rahat tuvalete bile gidemiyoruz gelinler olarak. siz bir yıldan bahsediyorsunuz. esiniz de bunu nasıl teklif edebiliyor? gelsin çalışsın, evini tutsun yasasın.

Allah askina beynim yandi,bu nasil bir yazmadir?

Esin iş olmadı desin olsun bitsin. Kararından vazgeçme.

Aradı iş olmadı dedi zorladım şimdi diyor tamam birdaha böyle tekliflerde bulunmuycam söz

Kesin karadenizlidir
valla benim esim de karadenizli ve ailesi tam karadenizli ama böyle seylere cok dikkat ediliyor. hatta kv sürekli erkekleri göndermeye calisir evden biz rahat edelim diye. bu bence nereli olduğuyla da ilgili değil. bir insan nasıl böyle bir seyi teklif edebilir. tuhaf

Genelden bahsettim. Ben de has karadenizliyim benim ailemde de yok ama çevremde çok. Hele bir arkadaşımın aynı bu şekilde 4 aylık evliyken evine çöktü kaynı ev bulana kadardı güya. 1 sene kaldı sonra cinnet geçirdi arkadaşım da anca öyle gitti.

Ben kabul etmezdim. Duştan çıkacağım yataktan kalkacağım sürekli dikkatlı olmak zorunda olmak aşırı sıkıntılı. Bırakın eşinizde üzülsün ya yoksa bir yıl boyunca siz üzüleceksiniz. Birde hamileymişsiniz bir kişinin yükü daha ne gerek var?

Ay geçmiş olsun eşimle konuyu kapatik şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…