Enayilik

Esiniz mesajlarini okumayin, kendi sinir sagliginiz icin. Tek suclu esiniz, once para yok diyor sonra in asagi diyor, hem suclu hem tutarsiz. Bari bir yalan soyluyorsun arkasinda dur.

Siz hic muhattap almayin, birakin ne hali varsa gorsun.

Sinir sagligim icin eşimden boşanmam ve beni sinir komasina sokan 3 insandan uzak durmam yeterli aslinda..

Uzayda hayat varmi acaba ya ?

Sinir sagligim icin eşimden boşanmam ve beni sinir komasina sokan 3 insandan uzak durmam yeterli aslinda..

Uzayda hayat varmi acaba ya ?

Eger oyle bir niyetiniz varsa ki onceki konularda oyle bir sey carpti gozume, cocuk olmadan cizin yolunuzu.
Bosa dert sahibi olup, gecelerinizi uykusuz gecirmeyin.

Eger oyle bir niyetiniz varsa ki onceki konularda oyle bir sey carpti gozume, cocuk olmadan cizin yolunuzu.
Bosa dert sahibi olup, gecelerinizi uykusuz gecirmeyin.

Eşim geçmişte çok pisman ettirdi beni ama hepsini de çözdük. Seviyorum ama mantigim yaşlandin be pink sen boyle konular icin kafa yorarmiydin diyor..

Buraya yazdikca aglayasim geliyor eski pink olsa dunyayi yakar. Resmen evlenince o pinkten eser kalmadi herseyi icime atiyorum.

Aldığı para sıkıntı değil ama evine kadar gidip para vermek, yemek götürmek olacak iş değil :KK12: eğer gelmiyorsa parasını geldiği gün alsın, yemeği yokta almıyorsa aç kalsın. Eşiniz kesinlikle bir daha ayağına gitmeyecek olay siz de bitiyor yani.

Eşim geçmişte çok pisman ettirdi beni ama hepsini de çözdük. Seviyorum ama mantigim yaşlandin be pink sen boyle konular icin kafa yorarmiydin diyor..

Buraya yazdikca aglayasim geliyor eski pink olsa dunyayi yakar. Resmen evlenince o pinkten eser kalmadi herseyi icime atiyorum.
Hepimiz oleyiz.. bekarken mangalda kul birakmayan hatunken evlenince hele birde cocugun olsa dahada cok seyi tolere ediosun inan.. Allah yardimcimiz olsun

Aldığı para sıkıntı değil ama evine kadar gidip para vermek, yemek götürmek olacak iş değil :KK12: eğer gelmiyorsa parasını geldiği gün alsın, yemeği yokta almıyorsa aç kalsın. Eşiniz kesinlikle bir daha ayağına gitmeyecek olay siz de bitiyor yani.

Bende aldigi parayi sorun etmemistim ta ki bunlar olana kadar evet iş bende bitiyor. Of

Askolsun sekerim biz ise gelmeyene bile para verip birde arkamizdan laf yiyoruz
Sizinki gene ugruyormus arada

Peki sizden yemek isteyince ne diyorsunuz merak ettim . Kaynınız oldukça garip, gerçi elti de garip. Çünkü ben kalkıpta eştimin bana yemek yapmasını istemem.

Karin yemek yapmiyormu diyorum , gidin disarda yiyin diyorum , o iyi degilse sen yap o zaman diyorum , bizden neden istiyorsunuz siz yapinda biz yiyelim diyorum...

Onceki konularimda da cok sikayetim oldu bu insanlardan evlenince gecer sandim. O zamanlar kk dakiler suçun bende oldugunu soyleemislerdi cok yuz verdigimi anlayinca bende verdigim yuzleri geri aldim...

Edecezde iste sagligimizdan oluyoz. Ztn herseyi bos verecen insan olsak olan bize olmaz. Bilmiorum gece gece deli sorular kafamda :)

Emin ol benimde kafamda deli sorular buraya yazarken kocamin bbu kadar pasif oldugunu bilmiyordum. Birde çok yoruluyorum diye soyleniyor. Her ise ben koşturuyorum idare et diyor. Neden baska insanlar gununu gun ederken ben idare edeyim ki. Ben ameliyat oldum laparoskobiyle endometriozis ameliyati...

Eşim sadece o gun yanimdaydi ertesi gun bir allahin kulu gelmedi kuzenim geldi sadece... eltimde aradi bizim ev soguk sizde uzanabilirmiyim midem bulaniyo dedi.

Benim esim benim ne zaman yanimda olmuski bunlari yazarken daha cok sinirleniyorum ve soguyorum eşimden

Sizin yerinize ben sinirlendim burda. Bu nasıl aymazlıktır, hele kaynınızın eşinizle konuşma tarzı. Ben de olsam eşimden soğurdum bu hareketler karşısında. Ama ne yaparsanız yapın eşinizde iş bitiyor. Hani siz de rest çekersiniz o da kendini düzeltmeye çalışır belki. Allah size sabır, eşinize akıl(aslında aradığım kelime tam bu değil ama bulamadan) versin diyorum.

Karin yemek yapmiyormu diyorum , gidin disarda yiyin diyorum , o iyi degilse sen yap o zaman diyorum , bizden neden istiyorsunuz siz yapinda biz yiyelim diyorum...

Onceki konularimda da cok sikayetim oldu bu insanlardan evlenince gecer sandim. O zamanlar kk dakiler suçun bende oldugunu soyleemislerdi cok yuz verdigimi anlayinca bende verdigim yuzleri geri aldim...
Yani bunca lafa hakikaten yüzsüzlermiş. Tencere kapak misali. İşiniz zor ama işin çoğu eşinizde bitiyor. O akıllanmadıkça bu duruma dur demedikçe böyle gider. Allah sabır versin insan düşün düşün hasta olur. Acaba eşinizin biraz gözünü mü korkutsanız? Başka türlü düzelmez gibi duruyor .

Sizin yerinize ben sinirlendim burda. Bu nasıl aymazlıktır, hele kaynınızın eşinizle konuşma tarzı. Ben de olsam eşimden soğurdum bu hareketler karşısında. Ama ne yaparsanız yapın eşinizde iş bitiyor. Hani siz de rest çekersiniz o da kendini düzeltmeye çalışır belki. Allah size sabır, eşinize akıl(aslında aradığım kelime tam bu değil ama bulamadan) versin diyorum.

Kesinlikle dogru bir kelime akıl versin beyin versin düsünme gücü versin...

Siz birde yaşarken görün nasil sinirleniyorum. Birde esim cok cabuk gaza gelir. Ama cabuk söner foss diye... zaten bu yuzden kaynima karsi hep sessiz kaldim. Ama ne yapmam lazim artik bilmiyorum beynim durdu.

Back
X