Hangi tavır? Dövüp eve kapatmalı falan bir tavır mı bekliyordun? Verilebilecek en normal tepkiyi vermişler.Merhabalar,
2,5 yıldır mutlu olduğum bir ilişkim var ve ailem de bu ilişkimden haberdar. Geçtiğimiz hafta annem ve abim, partnerimle cinsel birliktelik yaşadığımızı öğrendi. Annem sadece “hiçbir şeyin garantisi yok” dedi ve konuyu kapattı, bir daha da açmadı.
Açıkçası şu an kafam çok karışık. Ben bu şekilde mutluyum, ancak ailemin tavrı beni düşündürüyor. Sizce endişelenmem gerekir mi? Fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var.
Yorumlarınızı gerçekten önemsiyorum, bu süreçte bana yol gösterecek her sözünüz benim için değerli olacak.
Yok, konuyu uzatmalarını istemezdim tabiiAilenin hangi tavrı pardon?
Ne olsun istiyordun ki konuyu kapatmislar işte, uzatsalar mıydı?
Tabii ki öyle bir tavır beklemiyorumHangi tavır? Dövüp eve kapatmalı falan bir tavır mı bekliyordun? Verilebilecek en normal tepkiyi vermişler.
Benim anladigim "gercekten sonu ayrilik olursa ne yaparimi" dusunuyor uye. Cunku benzer bir dusuncesini 2 sene once yine sormus.Hangi tavır? Dövüp eve kapatmalı falan bir tavır mı bekliyordun? Verilebilecek en normal tepkiyi vermişler.
Aslında haklısın, saygı duyup kapatmaları iyi bir şey. Benim kafamı karıştıran, hiç fikirlerini paylaşmamaları oldu. Ne düşündüklerini bilmek isterdim.Tavır göremiyorum. Saygı duyup konuyu kapatmışlar. Ne yapmaları gerekiyordu?
Evet, aslında dediğiniz gibi bu konuda zaman zaman kafam karışabiliyorBenim anladigim "gercekten sonu ayrilik olursa ne yaparimi" dusunuyor uye. Cunku benzer bir dusuncesini 2 sene once yine sormus.
Cok ilgincsiniz konu sahibi
Bu sizin özeliniz. Neden sizin cinsel hayatınız hakkında yorum yapsınlar ki, çok rahatsız edici. Yetişkin bir kadınsınız, isteyerek hür iradenizle birliktelik yaşamışsınız, birilerinin düşüncesine tâbi değilsinizAslında haklısın, saygı duyup kapatmaları iyi bir şey. Benim kafamı karıştıran, hiç fikirlerini paylaşmamaları oldu. Ne düşündüklerini bilmek isterdim.
Evet, çok şükür medeni davrandılarAbin gayet medeniymis. Ulkenin bir kisminda kan cikar, napmalari lazim daha?
Hayatta neyin garantisi varki ayrilirsan ayrilirsin eee ?
Evet, haklısınızBu sizin özeliniz. Neden sizin cinsel hayatınız hakkında yorum yapsınlar ki, çok rahatsız edici. Yetişkin bir kadınsınız, isteyerek hür iradenizle birliktelik yaşamışsınız, birilerinin düşüncesine tâbi değilsiniz
Çok haklısınız, gerçekten de endişe bazen gereksiz yere ağır geliyor.Endişe sizi aşağı çeker. Olan olmuş.
Siz yetişkinsiniz, öyle bir tercih yapmışsınız ve anneniz de çok uzatmamış zaten.
Bu durumun sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
Hataysa, en başta kendi kendinize şefkatli olun ki, başkaları da burdan hissedeceğiniz suçluluk duygusunun kokusunu alıp tepenize çıkmasın
Böyle mahrem konularda insanlar fikir beyan etmezler, etmemeliler. Fikir vermek adı altında sizin cinsel hayatınız masaya mı yatırılsın?Evet, haklısınızBen de aslında kendi kararımı veriyorum ve mutlu olduğum için rahatım. Yine de ailemin bakış açısını merak ettiğim için biraz karışık hissediyorum.
Haklısınız, elbette bunun farkındayımNeden dolayı endişeleniyorsunuz? Her ilişkinin bir gün bitme ihtimali vardır, bunu göz önünde bulundurarak birliktelik yaşıyor olmalısınız.
O zaman "Anneciğim partnerimle olan cinsel birlikteliğim için ne düşünüyorsun?" deseydiniz hazır medeni bir ortam oluşmuşken. Saygı duyup, 1 cümle yorum yapıp geçmişler işte. Pozisyon mu soracaklardı, favorisi ne diye? Çok alemsiniz...Sadece merak ettiğim, onların bakış açısını biraz daha anlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?