Endişelenmeli miyim?

Haklısınız, amaç onay almak veya pozisyon önerisi almak değil Sadece ailemin düşüncelerini bilmediğim için kafam karıştı. Olumsuz bir yorum olsa bile, onların bakış açısını anlamak bana kendi hislerimi netleştirme konusunda yardımcı olurdu.

türkiye şartlarında verilebilecek, ki olması gereken, en iyi tepkiyi vermişler neyinden endişelendiniz anlamadım.

türkiye şartlarında verilebilecek, ki olması gereken, en iyi tepkiyi vermişler neyinden endişelendiniz anlamadım.
Evet, haklısınız Benim endişem olumsuz bir tepki değil, sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafam karıştı.

Benim annem oturup ağlamıştı ondan daha iyi bi tepki olmamış gibi devam et

Benim annem oturup ağlamıştı ondan daha iyi bi tepki olmamış gibi devam et
Evet, gerçekten her aile farklı tepkiler verebiliyor. Benim ailem medeni bir şekilde yaklaştığı için şükrediyorum, bu yüzden de kafamı netleştirmek istedim.

Evet, haklısınız Benim endişem olumsuz bir tepki değil, sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafam karıştı.
bosuna kuruntu yapmayın bence. zaten 2.5 yıllık bir ilişkide yetişkin insanların sadece el ele tutusmayacagını bilecek yastalar. fazla üzerinde konusmamaları durumun mahremiyetinden kaynaklanıyor

Niye papağan gibi onların görüşünü merak ettiğinizi söylediğinizi anlamadım yani siz abinizin ya da annenizin cinsel hayatıyla ilgili görüş belirtiyor musunuz mesela? Ailenizin normali bu mu?

Yani şu saatten sonra endişelenseniz ne olacak ki

Annen haklı, cinsel birliktelik yaşadın diye kendini mecbur hissetme demek istemiş olabilir

Her şeye aynı cevabı vermişsiniz @Ne düşündüklerini bilsem de kafam netleşse” şeklinde.
Mesela ne duysanız kafanız netleşecek?

Nasıl öğrendiler

Ben ortada bir tavır görmedim. Hatta çok şanslısınız diyebilirim. Çünkü her aile bu şekilde davranmaz tepkileri çok daha farklı ve sert olabilirdi.

Çok afedersin , annenle abin bu özel bilgiye nasıl ulaştı? Saçmalık yani bu özel şeye kadar herşey anlatılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…