Evet, haklısınızBöyle mahrem konularda insanlar fikir beyan etmezler, etmemeliler. Fikir vermek adı altında sizin cinsel hayatınız masaya mı yatırılsın?
O zaman "Anneciğim partnerimle olan cinsel birlikteliğim için ne düşünüyorsun?" deseydiniz hazır medeni bir ortam oluşmuşken. Saygı duyup, 1 cümle yorum yapıp geçmişler işte. Pozisyon mu soracaklardı, favorisi ne diye? Çok alemsiniz...
Rahmetli dedemin çok sevdiğim bir lafı var "Ölüyü deşersen b*ku çıkar." siz de o hesap. Öğrenmişler ve saygı duymuşlar. Daha fazla yorum istiyorsanız kadın bir arkadaşınıza sorun.Yok tabii ki öyle detaylar sormam, amacım sadece genel olarak ne düşündüklerini öğrenmekti. Ama haklısınız, belki de onlar da bu kadarını söyleyip geçmeyi tercih ettiler.
Ailenizin bakış açısı zaten ortada, normal insanlar gibi size saygı duymuşlar ve yüzünüze vurup sakız gibi uzatmamışlar.Evet, haklısınızBen de bunu mahrem bir konu olarak görüyorum. Aslında amacım fikir almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak ve kendi hislerimi paylaşmak.
Evet, aslında biz de özel hayatımızı paylaşmak istemiyoruz. Ama ailemin öğrenmesi tamamen yanlışlıkla oldu; gebelik testini fark etmişler. Bu yüzden planlı bir şekilde paylaşmadık.Benim de anlamadığım şu, bu aileler nasıl ve neden cinsel hayatlarınızı öğreniyorlar? Çok modern bir aile yapısı yoksa ortada mümkün mertebe az şey anlatmak lazım, olabildiği kadar bilmemeleri yönünde hareket etmek gerek.
Evet, haklısınızAilenizin bakış açısı zaten ortada, normal insanlar gibi size saygı duymuşlar ve yüzünüze vurup sakız gibi uzatmamışlar.
Bu normal bir istek değil ama bilin. İnsanlar kendi mahremleri hakkında üçüncü kişilerin düşüncelerini merak etmezlerEvet, haklısınızSaygı göstermeleri gerçekten önemli ve bunu takdir ediyorum. Benim merakım sadece ne düşündüklerini tam olarak anlamak istememden kaynaklanıyor.
Rahmetli dedemin çok sevdiğim bir lafı var "Ölüyü deşersen b*ku çıkar." siz de o hesap. Öğrenmişler ve saygı duymuşlar. Daha fazla yorum istiyorsanız kadın bir arkadaşınıza sorun.
Herkesin bakış açısı kendine. Öğrenip, anlayıp ne yapacaksın? Eline ne geçecek yani. Yakıp yıkmamışlar, öğüt verip geçmişler. Daha ne yapsın insanlar?Tabii ki öyle bir tavır beklemiyorumSadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafam karışık. Onların bakış açısını anlamaya çalışıyorum.
Ee annen " hiçbir şeyin garantisi yok" demiş, fikrini demiş işte. Dediğinde haklı. Senin için zaten sorun yok, ee ailen için de sorun yok. O zaman dert yok. Hani dert? Dert köşesi burası. :)Aslında haklısın, saygı duyup kapatmaları iyi bir şey. Benim kafamı karıştıran, hiç fikirlerini paylaşmamaları oldu. Ne düşündüklerini bilmek isterdim.
Haklısınız, bedenim ve tercihlerim tamamen bana ait. Benim merakım onay almak değilŞu hayatta yaptığınız herşeyi düşünerek yapın, sevdiğiniz adamla sevişmek de dahil, sonra da sahip çıkın.
Başkaları, sizin en yakınlarınız, aileniz de olsa, sizden farklı düşünüyor olabilirler. Bu doğaldır.
Ancak, sizin bekâretiniz, ailenize tahsisli bir kamu malı değil. Sizin bedeniniz, sizin tercihleriniz. Kimsenin bu konuda söz söylemeye hakı yok. Kaldı ki gayet olgun, sakin bir cümleyle karşılamışlar.
"Sevgilimle sevişmiş olmam hakkında ne düşündüklerini merak ediyorum " hayli tuhaf.
Ne istiyorsunuz, onay mı ? Samimi olarak soruyorum, merak ettiğiniz tam olarak nedir ?
Evet, haklısınızHerkesin bakış açısı kendine. Öğrenip, anlayıp ne yapacaksın? Eline ne geçecek yani. Yakıp yıkmamışlar, öğüt verip geçmişler. Daha ne yapsın insanlar?
Ee annen " hiçbir şeyin garantisi yok" demiş, fikrini demiş işte. Dediğinde haklı. Senin için zaten sorun yok, ee ailen için de sorun yok. O zaman dert yok. Hani dert? Dert köşesi burası. :)
Evet, haklısınızBu normal bir istek değil ama bilin. İnsanlar kendi mahremleri hakkında üçüncü kişilerin düşüncelerini merak etmezler
Tamam zaten bakış açısını anlama isteği de normal değil, nedeni ne olursa olsun.Evet, haklısınızBu gerçekten normal bir merak olmayabilir, ama benim merakım onay almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak istememden kaynaklanıyor.
Evet, haklısınız, gerçekten de medeni bir yaklaşım göstermeleri çok güzel. Benim dert edindiğim şey, aslında olumsuz bir tepki değil; sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafamın karışması.Ailen gayet olgunca tepki vermiş. Bu ülkede maalesef çoğu aile kizina boyle biseyi öğrendiğinde cok farklı olumsuz tepkiler verirdi. O yüzden neyi dert edindiniz tam olarak?
Evet, haklısınız, belki de normal bir merak değilTamam zaten bakış açısını anlama isteği de normal değil, nedeni ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?