Endişelenmeli miyim?

Böyle mahrem konularda insanlar fikir beyan etmezler, etmemeliler. Fikir vermek adı altında sizin cinsel hayatınız masaya mı yatırılsın?
Evet, haklısınız Ben de bunu mahrem bir konu olarak görüyorum. Aslında amacım fikir almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak ve kendi hislerimi paylaşmak.

Yok tabii ki öyle detaylar sormam, amacım sadece genel olarak ne düşündüklerini öğrenmekti. Ama haklısınız, belki de onlar da bu kadarını söyleyip geçmeyi tercih ettiler.

Yok tabii ki öyle detaylar sormam, amacım sadece genel olarak ne düşündüklerini öğrenmekti. Ama haklısınız, belki de onlar da bu kadarını söyleyip geçmeyi tercih ettiler.
Rahmetli dedemin çok sevdiğim bir lafı var "Ölüyü deşersen b*ku çıkar." siz de o hesap. Öğrenmişler ve saygı duymuşlar. Daha fazla yorum istiyorsanız kadın bir arkadaşınıza sorun.

Evet, haklısınız Ben de bunu mahrem bir konu olarak görüyorum. Aslında amacım fikir almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak ve kendi hislerimi paylaşmak.
Ailenizin bakış açısı zaten ortada, normal insanlar gibi size saygı duymuşlar ve yüzünüze vurup sakız gibi uzatmamışlar.

Evet, aslında biz de özel hayatımızı paylaşmak istemiyoruz. Ama ailemin öğrenmesi tamamen yanlışlıkla oldu; gebelik testini fark etmişler. Bu yüzden planlı bir şekilde paylaşmadık.

Ailenizin bakış açısı zaten ortada, normal insanlar gibi size saygı duymuşlar ve yüzünüze vurup sakız gibi uzatmamışlar.
Evet, haklısınız Saygı göstermeleri gerçekten önemli ve bunu takdir ediyorum. Benim merakım sadece ne düşündüklerini tam olarak anlamak istememden kaynaklanıyor.

Nasıl öğrenmişler?

Ayrıca aileniz öğrenmeseydi de hayatta hersey olabilir diyip birliktelik yaşıyordunuz değil mi ? Yani suan aile öğrendi die garanti altına alınmadınız hala ayrılık yaşanabilir
Net bi şekilde annen diyeceğini demiş kendıne guvenıyorsan devam et kimseye güvenme der gibi bi cümle kurmuş kadın

Neden sizin özelinize yorum yapsınlar ki abinizde annenize bırakmış anlaşılan bu konusmayı

Evet, haklısınız Saygı göstermeleri gerçekten önemli ve bunu takdir ediyorum. Benim merakım sadece ne düşündüklerini tam olarak anlamak istememden kaynaklanıyor.
Bu normal bir istek değil ama bilin. İnsanlar kendi mahremleri hakkında üçüncü kişilerin düşüncelerini merak etmezler

Şu hayatta yaptığınız herşeyi düşünerek yapın, sevdiğiniz adamla sevişmek de dahil, sonra da sahip çıkın.
Başkaları, sizin en yakınlarınız, aileniz de olsa, sizden farklı düşünüyor olabilirler. Bu doğaldır.

Ancak, sizin bekâretiniz, ailenize tahsisli bir kamu malı değil. Sizin bedeniniz, sizin tercihleriniz. Kimsenin bu konuda söz söylemeye hakı yok. Kaldı ki gayet olgun, sakin bir cümleyle karşılamışlar.

"Sevgilimle sevişmiş olmam hakkında ne düşündüklerini merak ediyorum " hayli tuhaf.
Ne istiyorsunuz, onay mı ? Samimi olarak soruyorum, merak ettiğiniz tam olarak nedir ?

Rahmetli dedemin çok sevdiğim bir lafı var "Ölüyü deşersen b*ku çıkar." siz de o hesap. Öğrenmişler ve saygı duymuşlar. Daha fazla yorum istiyorsanız kadın bir arkadaşınıza sorun.
Haklısınız, dedenizin lafı gerçekten yerinde! Saygı göstermeleri güzel. Ben de sadece kafamı netleştirmek istedim, başka yorum arayışım yok aslında.

Tabii ki öyle bir tavır beklemiyorum Sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafam karışık. Onların bakış açısını anlamaya çalışıyorum.
Herkesin bakış açısı kendine. Öğrenip, anlayıp ne yapacaksın? Eline ne geçecek yani. Yakıp yıkmamışlar, öğüt verip geçmişler. Daha ne yapsın insanlar?

Aslında haklısın, saygı duyup kapatmaları iyi bir şey. Benim kafamı karıştıran, hiç fikirlerini paylaşmamaları oldu. Ne düşündüklerini bilmek isterdim.
Ee annen " hiçbir şeyin garantisi yok" demiş, fikrini demiş işte. Dediğinde haklı. Senin için zaten sorun yok, ee ailen için de sorun yok. O zaman dert yok. Hani dert? Dert köşesi burası. :)

Haklısınız, bedenim ve tercihlerim tamamen bana ait. Benim merakım onay almak değil Sadece ailemin bakış açısını anlamak istedim, ne düşündüklerini bilmediğim için kafam biraz karıştı.

Herkesin bakış açısı kendine. Öğrenip, anlayıp ne yapacaksın? Eline ne geçecek yani. Yakıp yıkmamışlar, öğüt verip geçmişler. Daha ne yapsın insanlar?
Evet, haklısınız Zaten amaçlarıma müdahale etmelerini istemiyorum. Benim merakım sadece, olayı öğrendikten sonra ne düşündüklerini bilmek ve kendi kafamı netleştirmekti.

Ee annen " hiçbir şeyin garantisi yok" demiş, fikrini demiş işte. Dediğinde haklı. Senin için zaten sorun yok, ee ailen için de sorun yok. O zaman dert yok. Hani dert? Dert köşesi burası. :)
Evet, haklısınız, gerçekten de sorun yok. Benim dert köşem biraz kendi merakım ve kafamın karışmasından kaynaklanıyor sadece.

Bu normal bir istek değil ama bilin. İnsanlar kendi mahremleri hakkında üçüncü kişilerin düşüncelerini merak etmezler
Evet, haklısınız Bu gerçekten normal bir merak olmayabilir, ama benim merakım onay almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak istememden kaynaklanıyor.

Evet, haklısınız Bu gerçekten normal bir merak olmayabilir, ama benim merakım onay almak değil, sadece ailemin bakış açısını anlamak istememden kaynaklanıyor.
Tamam zaten bakış açısını anlama isteği de normal değil, nedeni ne olursa olsun.

Ailen gayet olgunca tepki vermiş. Bu ülkede maalesef çoğu aile kizina boyle biseyi öğrendiğinde cok farklı olumsuz tepkiler verirdi. O yüzden neyi dert edindiniz tam olarak?
Evet, haklısınız, gerçekten de medeni bir yaklaşım göstermeleri çok güzel. Benim dert edindiğim şey, aslında olumsuz bir tepki değil; sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafamın karışması.

Tamam zaten bakış açısını anlama isteği de normal değil, nedeni ne olursa olsun.
Evet, haklısınız, belki de normal bir merak değil Ama benim amacım onay almak değil; sadece ailemin düşüncelerini anlamak ve kafamı netleştirmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…