Evet, haklısınızNasıl öğrenmişler?
Ayrıca aileniz öğrenmeseydi de hayatta hersey olabilir diyip birliktelik yaşıyordunuz değil mi ? Yani suan aile öğrendi die garanti altına alınmadınız hala ayrılık yaşanabilir
Net bi şekilde annen diyeceğini demiş kendıne guvenıyorsan devam et kimseye güvenme der gibi bi cümle kurmuş kadın
Neden sizin özelinize yorum yapsınlar ki abinizde annenize bırakmış anlaşılan bu konusmayı
Haklısınız, bedenim ve tercihlerim tamamen bana ait. Benim merakım onay almak değilSadece ailemin bakış açısını anlamak istedim, ne düşündüklerini bilmediğim için kafam biraz karıştı.
Merhabalar,
2,5 yıldır mutlu olduğum bir ilişkim var ve ailem de bu ilişkimden haberdar. Geçtiğimiz hafta annem ve abim, partnerimle cinsel birliktelik yaşadığımızı öğrendi. Annem sadece “hiçbir şeyin garantisi yok” dedi ve konuyu kapattı, bir daha da açmadı.
Açıkçası şu an kafam çok karışık. Ben bu şekilde mutluyum, ancak ailemin tavrı beni düşündürüyor. Sizce endişelenmem gerekir mi? Fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var.
Yorumlarınızı gerçekten önemsiyorum, bu süreçte bana yol gösterecek her sözünüz benim için değerli olacak.
Kafanız ne şekilde netleşecek mesela? Gerçekten anlamadığım için soruyorum.Evet, haklısınız, belki de normal bir merak değilAma benim amacım onay almak değil; sadece ailemin düşüncelerini anlamak ve kafamı netleştirmekti
Yani bilseniz ne olacak? Hem bilmemek daha iyi bence özellikle böyle özel bir konuda. Sizin özeliniz olarak kalsin, annenin abinin ne düşündüğünü bilmeye gerek yokEvet, haklısınız, gerçekten de medeni bir yaklaşım göstermeleri çok güzel. Benim dert edindiğim şey, aslında olumsuz bir tepki değil; sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafamın karışması.
Çok teşekkür ederim, gerçekten değerli bir bakış açısı.Anne demek, bir önceki nesil demek. Ataerkil düzenin baskısı altında etkisi altında, "endişe" duymuş olabilir. Ama bu annenize ait bir mesele. Siz o kısmı, kendi içinde halletmesi için ona bırakın. Kezâ abiniz de, bu devrin erkeklerini bilen bir erkek olarak, doğru bir ilişki içinde misiniz, yoksa, şerefsizin tekine mi denk geldiniz, diye endişe duymuş olabilir. Bunu da abiniz kendi içinde halletsin, sizin tercihlerinize güvenebileceğini hatırlasın.
Siz mutluysanız, sevip seviliyorsanız, genç bir kadın olarak bu güzel günlerin, ilişkinizin tadını çıkarın. Duygusal göbek bağını kesememiş çocuk yetişkinlerden olmayın.
Evet, haklısınızEvlilik garanti olmayabilir demiş. Yani bunu yaşadın diye evleneceğin anlamına gelmez. O kadar yani. Evlenmeyiz diye endişe duyuyorsan gebelik olayları tehlikeli sular derim.
Evet, haklısınızYani bilseniz ne olacak? Hem bilmemek daha iyi bence özellikle böyle özel bir konuda. Sizin özeliniz olarak kalsin, annenin abinin ne düşündüğünü bilmeye gerek yok
Ay öf fenalık geldi, git ailenin bakış açısını ailene sor, burada yüzlerce kişiye soruyorsun üstelik hiçbir bilgi vermeden. Ya nerden bilsin bu kadar insan senin ailenin BAKIŞ AÇISINI? sen bilirsin onu, bilmiyorsan da gir annene sor ya.
Merhaba, aslında bu yorumu yanlışlıkla gönderdim ve silmek istedim ama butonu bulamadım. Endişelenecek bir durum yok, tamamen yanlışlıkla olmuş. Anlayışınız için teşekkür ederim.26 yaşındasınız ve 2 yıldır aktif cinsel hayatınız bulunmaktaymış.
Bat 22 Ağustos konusuna neden bildirim gelsin diye noktalama işareti bırakarak yorum yaptınız ? Gebelik şüphesi mi yaşıyorsunuz ?
Valla ya sanirsin otomatik tesekkur mesajlarindanKonu sahibinin cevapları yapay zekadan hallice.
Evet, haklısınızNasıl cima eylediğinizi mi soracaklardı? Annen olgunlukla yaklaşmış konuyu kapatmış senin özelin olduğu için. Bir ilişki yaşadıysan sen yaşadın ailenden iyi yada kötü yorum beklemen çok saçma
Konu sahibinin cevapları yapay zekadan hallice.
Valla ya sanirsin otomatik tesekkur mesajlarindan
Kimse de sormamış “ailen nasıl öğrendi merak ettim? Abssjsks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?