Endişelenmeli miyim?

Evet, haklısınız Aslında bizim için hiçbir şey değişmedi, ilişkimizde mutluyuz ve kararlarımız bize ait. Ailem de olaya medeni bir şekilde yaklaştı. Öğrenmeleri tamamen yanlışlıkla oldu; gebelik testini fark ettiler. Benim merakım sadece, ne düşündüklerini bilmediğim için kafamın karışmasıydı.

Haklısınız, bedenim ve tercihlerim tamamen bana ait. Benim merakım onay almak değil Sadece ailemin bakış açısını anlamak istedim, ne düşündüklerini bilmediğim için kafam biraz karıştı.

Anne demek, bir önceki nesil demek. Ataerkil düzenin baskısı altında etkisi altında, "endişe" duymuş olabilir. Ama bu annenize ait bir mesele. Siz o kısmı, kendi içinde halletmesi için ona bırakın. Kezâ abiniz de, bu devrin erkeklerini bilen bir erkek olarak, doğru bir ilişki içinde misiniz, yoksa, şerefsizin tekine mi denk geldiniz, diye endişe duymuş olabilir. Bunu da abiniz kendi içinde halletsin, sizin tercihlerinize güvenebileceğini hatırlasın.

Siz mutluysanız, sevip seviliyorsanız, genç bir kadın olarak bu güzel günlerin, ilişkinizin tadını çıkarın. Duygusal göbek bağını kesememiş çocuk yetişkinlerden olmayın.

Evlilik garanti olmayabilir demiş. Yani bunu yaşadın diye evleneceğin anlamına gelmez. O kadar yani. Evlenmeyiz diye endişe duyuyorsan gebelik olayları tehlikeli sular derim.

Nasıl cima eylediğinizi mi soracaklardı? Annen olgunlukla yaklaşmış konuyu kapatmış senin özelin olduğu için. Bir ilişki yaşadıysan sen yaşadın ailenden iyi yada kötü yorum beklemen çok saçma

26 yaşındasınız ve 2 yıldır aktif cinsel hayatınız bulunmaktaymış.

Bat 22 Ağustos konusuna neden bildirim gelsin diye noktalama işareti bırakarak yorum yaptınız ? Gebelik şüphesi mi yaşıyorsunuz ?

Evet, haklısınız, belki de normal bir merak değil Ama benim amacım onay almak değil; sadece ailemin düşüncelerini anlamak ve kafamı netleştirmekti
Kafanız ne şekilde netleşecek mesela? Gerçekten anlamadığım için soruyorum.
İnsanlar gelip aferin, böyle devam et neden daha önce söylemedin mi diyecek? Pozisyon mu önerecek? Hani ne yaparlarsa kafanız netleşecek?
Diyelim ki yazıklar olsun artık gözümüzde değerin yok dediler o zaman ne olacak? Yani tam olarak amaç nedir?

Ay öf fenalık geldi, git ailenin bakış açısını ailene sor, burada yüzlerce kişiye soruyorsun üstelik hiçbir bilgi vermeden. Ya nerden bilsin bu kadar insan senin ailenin BAKIŞ AÇISINI? sen bilirsin onu, bilmiyorsan da gir annene sor ya.

Yani bilseniz ne olacak? Hem bilmemek daha iyi bence özellikle böyle özel bir konuda. Sizin özeliniz olarak kalsin, annenin abinin ne düşündüğünü bilmeye gerek yok

Çok teşekkür ederim, gerçekten değerli bir bakış açısı. Evet, ilişkimizde mutluyum ve partnerimle güzel zamanlar geçiriyorum. Ailem de olaya medeni bir şekilde yaklaştı. Benim merakım sadece, yanlış bir yorum veya müdahale olmadığını bilmek ve kafamı netleştirmekti.

Evlilik garanti olmayabilir demiş. Yani bunu yaşadın diye evleneceğin anlamına gelmez. O kadar yani. Evlenmeyiz diye endişe duyuyorsan gebelik olayları tehlikeli sular derim.
Evet, haklısınız Ben endişe duymuyorum, ilişkimizde mutluyum ve kararlarımıza güveniyorum. Ailem de olaya medeni bir şekilde yaklaştı. Sadece ne düşündüklerini bilmediğim için kafam biraz karıştı, başka bir endişem yok.

Yani bilseniz ne olacak? Hem bilmemek daha iyi bence özellikle böyle özel bir konuda. Sizin özeliniz olarak kalsin, annenin abinin ne düşündüğünü bilmeye gerek yok
Evet, haklısınız Aslında özel hayatımı korumak istiyorum. Benim merakım sadece kafamı netleştirmek, onay almak değil; ne düşündüklerini bilmek bana biraz rahatlık verirdi.

Haklısınız, elbette aileme sormalıydım ama buraya yazmamın sebebi biraz da kendi kafamı netleştirmekti. Yorumlarınız için teşekkür ederim, hepsi değerli.

Merhaba, aslında bu yorumu yanlışlıkla gönderdim ve silmek istedim ama butonu bulamadım. Endişelenecek bir durum yok, tamamen yanlışlıkla olmuş. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Kimse de sormamış “ailen nasıl öğrendi merak ettim? Abssjsks

Evet, haklısınız Ben de detaylar hakkında yorum beklemiyordum. Sadece ne düşündüklerini merak ettiğim için kafam biraz karıştı, başka bir amacım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…