Canim doktor cevap yazdi. Merak etme sorun yok normal dediMerak ettim doğrusu buraya yazarsanız sevinirim.
Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar
Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar
Coook haklisin duymak istedigi şuydu aaaah canim bebegin ne kadar hareketli maasallah ama havuza girme mikrop kaparsin :))) ama sen gercekleri soyledin o yuzden sana patladi bebegi 12. Haftada isterse 2. İsterse 3. Gebeligi olsun isterse anne adayi 40 kilo olsun hissetmesi imkansiz bazi doktorlarda zirt pirt muhattap olmamak icin evet bebek hareketi o diyo ama simdi bu kadin 14. Haftada butun gun bebek sandigi gaz hareketlerini hissetmeyince bebegime bisey oldu zannedince ne cevap vericekler cok merak ediyorumBu kadar çarpıtılabilirdi. :)
Her neyse.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
Allahim senin ve senin gibi kotulerin basina aynisini versin.Alay ederek kendinizi bise zannedin siz anca baska isiniz yok cunku.Coook haklisin duymak istedigi şuydu aaaah canim bebegin ne kadar hareketli maasallah ama havuza girme mikrop kaparsin :))) ama sen gercekleri soyledin o yuzden sana patladi bebegi 12. Haftada isterse 2. İsterse 3. Gebeligi olsun isterse anne adayi 40 kilo olsun hissetmesi imkansiz bazi doktorlarda zirt pirt muhattap olmamak icin evet bebek hareketi o diyo ama simdi bu kadin 14. Haftada butun gun bebek sandigi gaz hareketlerini hissetmeyince bebegime bisey oldu zannedince ne cevap vericekler cok merak ediyorum
kelebek uçuşması gibi hissedilir denir. ama 14 gr 4 cm lik bebek karın kasını itip şişiremez, kolu bacağı belli olmaz.On iki haftalıkken çokta güzel hissedilir bebek hareketi. Burdan gaz hareketleriyle karıştırıyorsun diyerek teşhis koyan, gazla bebek hareketini ayırt edemeyecek kadar kendinden bihaber olan kadınlarda çok biliyor gibi moral bozmaya gelmişler inadına.
Havuz konusunda bende temkinliyim ama doktor zaten normal demiş. İyi bari sıkıntı yok.
Ona bişey demedim zaten. Hareketler konusunda yazdım.kelebek uçuşması gibi hissedilir denir. ama 14 gr 4 cm lik bebek karın kasını itip şişiremez, kolu bacağı belli olmaz.
Yahu arkadasim kolu bacagi hissetmek derken,bir noktada ufacik sislik oluyor 2_3 kere pit pit oluyor. Bu konunun bu kadar uzayacagini bilseydim acmazdim yaa pisman ettiniz.kelebek uçuşması gibi hissedilir denir. ama 14 gr 4 cm lik bebek karın kasını itip şişiremez, kolu bacağı belli olmaz.
itiraz edilen yukarıdaki cümle.Ona bişey demedim zaten. Hareketler konusunda yazdım.
Demek ki her hamilelik bir değil siz bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alın inşallah hayırlı olsun canım havuza girmeseniz daha iyi olur iyi tatillerCanim doktor cevap yazdi. Merak etme sorun yok normal dedi
Zayifim sadece karnim cikti biraz. Amin cok sagolunYa bi de karın yapısına bağlı , karın ne kadar ince olursa o kadar erken hissedilir , hareketleri ya da bi yerde durunca belli olur .
Hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?