Canim cok çok sagol ya. Asiri korkuyordum bir kaç gundur böyle. Bugun daha da artinca konu actim.Ilk dogum xamanimda 40 haftalikken asiri kasilma vardi onlar sanciymis ben anlamamistim acil doguma almisti,bunda da direk bebegin havuzdan,yuzmeden rahatsiz olabilecegi geldi aklima2.cilerde daha erken hissediliyor bende senin gibiydim 12. Haftada yuzdum ettim onu birak simdi bile dogurmak uzereyim zipliyorum kosuyorum. Havuz guvenilirmi demesi mantara karsi koruma amacli onun disinda fizyolojik olarak havuz suyu rahim agzindan bebege gidemez onu birak vajinadan iceriye dahi giremez. Bebisko hareketli olacak heralde annesi
12. Haftada hareket ettigini nasıl anladiniz
Estağfurullah :) ama bu haftada bebek hareket mi ediyor ben mi yanlış anladım hani 20 - 25 w olsa neyse de
Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar12. Haftada hareket ettigini nasıl anladiniz
Bagirsak hareketi bir tarafa dogru siser mi Takla atiyor resmenMuhtemelen havuza girdiğiniz için üşütüyorsunuz buda bağırsaklarınızda hareketlilik yapıyor ..
Kafa? Ayak?Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar
Bi tuhaflık var gibi mümkün değil yani Dr bunu doğruLuyor mu ?Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar
Siz kacinci haftada hissettiniz en önemlisi ilk hamileliginizmi bilmiyorum ama gaz mi bebek hareketi mi onu nasil anlayabiliyorsniz ben de o sekilde ayirt edebiliyorum.Konu o degil.Kafa? Ayak?
41 mm bebekten bahsediyoruz.
Gaz olmasın o hareketler?
Bağırsak yapınıza göre değişir.Bagirsak hareketi bir tarafa dogru siser mi Takla atiyor resmen
Birazdan arayip sorayim en iyisi.Bi tuhaflık var gibi mümkün değil yani Dr bunu doğruLuyor mu ?
Merak ettim doğrusu buraya yazarsanız sevinirim.Birazdan arayip sorayim en iyisi.
İkinci bebeğim.Siz kacinci haftada hissettiniz en önemlisi ilk hamileliginizmi bilmiyorum ama gaz mi bebek hareketi mi onu nasil anlayabiliyorsniz ben de o sekilde ayirt edebiliyorum.Konu o degil.
Haa yani 3 kilolukken ayirt ettin ilk. Peki... byeeİkinci bebeğim.
Ben bi' zahmet anlayayım artık, bebeğim 3 kg geçti. :)
Bebeğinizin hareketlenmesi değil sizin 41 mm' de kafa ayak ayırmanız ilginç geldi.
Ya da bana ne. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?