Bebegin hareketine gazdir o diyenlere, aaa evet canim haklisin,ben geri zekaliyim onu bebek sanmisim demedigim için mi?Konunuz kapatılmakla kalmayıp muhtemelen banda yersiniz konu sahibi.
Polemik yarattığınız, agresif bir tutum sergilediğiniz için. Biraz sakin olun öyleyse öyledir kimseye birsey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki? Neden bu kadar gerginsiniz. İnsanlar sadece sormuş hepimiz kadınız az çok biliyoruz olabilecekleri. Sizin anlattıklarınız ütopik olmuş. Böyle birsey mümkün değil. Ama siz ısrar ediyorsanız bizde he der geçeriz. Herkese ayrı ayrı laf anlatamazsınız. Neyse bozmayın sinirlerinizi iyice gerek yok. Sağlıklı doğumlar.Bebegin hareketine gazdir o diyenlere, aaa evet canim haklisin,ben geri zekaliyim onu bebek sanmisim demedigim için mi?
Tesekkur ederim ama mumkun olmayan nedir? Bir yerde durup arasira pit pit atan kafasi mi yani? Ya da gaz öyle kucuk sis gibi durur mu ikisini ayirt edemiyormuyum? Göbek deliginin oldugu kisim çok az kabariyor bazen esim bilé farketti. Bastan konuyu acmasaydim direk doktora sorsaydim keske,cevap yazmayayim diyorum daha da geriliyorumPolemik yarattığınız, agresif bir tutum sergilediğiniz için. Biraz sakin olun öyleyse öyledir kimseye birsey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki? Neden bu kadar gerginsiniz. İnsanlar sadece sormuş hepimiz kadınız az çok biliyoruz olabilecekleri. Sizin anlattıklarınız ütopik olmuş. Böyle birsey mümkün değil. Ama siz ısrar ediyorsanız bizde he der geçeriz. Herkese ayrı ayrı laf anlatamazsınız. Neyse bozmayın sinirlerinizi iyice gerek yok. Sağlıklı doğumlar.
İki çocuk annesiyim anlattıklarınızın tamamını yasadım. İlk doğumda 20 haftada ancak hissettim. İkincide 15-16 haftalarda. Öncesinde pıt pıtlarım kabarmalarım çoktu. Kımıldadığını sanıyordum arastırınca öyle olamayacağını anladım yani 3-4 cmlik bebek derimizin kaç kat altında hissetmek imkansız bu haftalarda. Druma sordum gaz dedi. Hamilelikte gaz daha çok olurmuş. Bir kaç dradan ve araştırmalarımdan öyle olduğuna ikna oldum. Ama siz ikna olmak zorunda değilsiniz. Boşverin herkes birsey yazar kimisi boş kimisi kırıcı. Burda herkese laf anlatamassınız. Hamilelikte hormonlar coşar siz kendinize iyi bakın. Sizin esas sorunuza gelince yüzme çok sağlıklıdır havuzu tavsiye etmem ama denizde bol bol yüzün. SevgilerTesekkur ederim ama mumkun olmayan nedir? Bir yerde durup arasira pit pit atan kafasi mi yani? Ya da gaz öyle kucuk sis gibi durur mu ikisini ayirt edemiyormuyum? Göbek deliginin oldugu kisim çok az kabariyor bazen esim bilé farketti. Bastan konuyu acmasaydim direk doktora sorsaydim keske,cevap yazmayayim diyorum daha da geriliyorum
Bana da biraz komik geldi :) arkadasima doktor bu haftalarinda 30mm demisti. Arkadasim da 30 cm anlamis. Eline almis 30 cm lik cetveli yaaaaa bebek bu kadarmis demek diyor. Ona da cok gulmistum. Geldi simdi aklima :) yanliz konu sahibi tecrubeli de tuhaf :)Kafa? Ayak?
41 mm bebekten bahsediyoruz.
Gaz olmasın o hareketler?
Buraya gelmeden once cumartesi gunu 2li teste gittim orda da göbek deliginin alt kismina bakildi.Ilk haftalarda sag alt kisma bakiliyordu24. Haftada hissetmistim ben.
12. Haftada hissedilebilir fakat basi poposu hissedilmez.
Ayrica bebek gobek deliginin oralara da yerlesmez. Siz yanlis gormussunuz kocanizla.
Zahmet olacak ama internete 3 aylik bebek diye yazip bak kolu bacagi varmi gormus olursunBana da biraz komik geldi :) arkadasima doktor bu haftalarinda 30mm demisti. Arkadasim da 30 cm anlamis. Eline almis 30 cm lik cetveli yaaaaa bebek bu kadarmis demek diyor. Ona da cok gulmistum. Geldi simdi aklima :) yanliz konu sahibi tecrubeli de tuhaf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?