Van aslında şehirle alakası da pek yok yani benle alakalı biraz. Yani urfa antep de olsa aynı endişeyi taşırdım. Yaşım büyüdükçe daha cesaretli olmam gerekirken tam tersi oldu daha endişeli oldum. Kaygılar içindeyim. Geçen hafta hastaneye gittim denk geldi orda bir mühendisle tanıştım. Konuştuk biraz ben kamuya atanmıştım ama insanların hiçbirini sevemedim orda bunaldım işe gidesim gelmedi istifa ettim en sonunda dedi. Başka bir şehire atanmış bu arada. Benim için de insanlar önemli galiba.Merak etmeyin,yalnız kalmaz muhakkak iki laf edeceğiniz insanlar bulursunuz.
Hangi şehire gidiyorsunuz?
İnşallah güzel olur. Yani yeter ki huzurlu olayım. Gezmesem bir aktivitem olmasa günlerim evde geçse bile olur yani. Kimseyle mücadele etmek istemiyorum artık. Sadece akşam huzurlu yatıp sabah huzurlu kalkmak buVan güzel şehir çok küçük değil.
İş yerinizi sevmeseniz sosyal aktivite kurslara falan katılırsınız,en kötü sahiline falan gidersiniz sizi çok bunaltmaz.
Birde endişe duymayın,endişe duydukça olmayacak şeyleri bile öyle bir şartliyoruz ki oluyor,nasip kısmet, güzel olur inşallah sizin için.
Bazen yapabilirim benim gibi olan bir sürü insan var diye düşünüyorum bazen işte bu saatlerde biraz karamsarlık çöküyor.Her sey senin kafanda bitiyor. Azimle asilirsan ise de ortama da alisirsin. Bir arkadasim sen yaslarda memur olarak gitmisti. Gayet tutundu. Gorev suresi dolunca da memleketine dondu.
Aslında genel olarak insanlara verebilecek sevgim fazlaca var. Ama işte hiç sevgi kırıntısı bile göremezsem bu beni üzecekYeni baslangiclar guzeldir,yeni bir sehir yeni insanlarDaha gitmeden olumsuz seyler dusunmeyin.Bir sans verin zamanla alisir seversiniz.
Elbette yaparsin. Oralarda uygun fiyata genis evler de oluyormus. Alirsin bir spor aleti bir tv. Aksamlari guzel programlar takip eder sıkılasirsin. Dikis resim gibi hobi edinirsin. Yapacak cok sey var.Bazen yapabilirim benim gibi olan bir sürü insan var diye düşünüyorum bazen işte bu saatlerde biraz karamsarlık çöküyor.
Ben aslında bir çay yapıp onu içip mutlu olabilen biriyim. Huzurum olsun yeter ki çok büyük beklentilerim yok. Ama annemi babamı ailemi de çok özleyeceğim. Yaşım ilerledikçe daha çok bağlandım onlara. Zaten gerçek olan sevgi aile sevgisi diye düşünüyorum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum o zaman böyle düşüncelere pek kapılmadım da. Ama şimdi böyle işteElbette yaparsin. Oralarda uygun fiyata genis evler de oluyormus. Alirsin bir spor aleti bir tv. Aksamlari guzel programlar takip eder sıkılasirsin. Dikis resim gibi hobi edinirsin. Yapacak cok sey var.
Gorev suren beli mi? 2-3 sene falansa cabuk geciyor ve ucakla her yer maksimum bir bucuk saat. Bir manileri yoksa gelirler yanina onlar da. Biraz duygusal gordum seni yasina gore.Ben aslında bir çay yapıp onu içip mutlu olabilen biriyim. Huzurum olsun yeter ki çok büyük beklentilerim yok. Ama annemi babamı ailemi de çok özleyeceğim. Yaşım ilerledikçe daha çok bağlandım onlara. Zaten gerçek olan sevgi aile sevgisi diye düşünüyorum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum o zaman böyle düşüncelere pek kapılmadım da. Ama şimdi böyle işte
Evet memurum o yüzden devam etmem çok önemli bir daha bu fırsatı yakalamam zor olabilir. İnşallah alışırımBaslangiclar endise,kaygi ve merak duygusunu tavan yaptiriyor.
Isiniz nedir memurmusunuz.siz gidin ise merhaba der iisnize yogunlasirsiniz emin olun kokrtugunuz gibi olmaz.
Van a gitmistim cok guzel bir segir is cikisi gidip van golu kenarinda bir cay kahve icersiniz yorguunlugu atarsiniz hersey honlunuzce olsun
2 yıl olacak ben aslında çok duygusalım üzüldüğümü pek belli etmem bazen insanların söylediği ve gülüp geçtiğim şeylere bile içimden üzülüyorum. İnsanlar kırılmasın gerginlik olmasın diye düşünüyorum ama hep ben kırılıyorumGorev suren beli mi? 2-3 sene falansa cabuk geciyor ve ucakla her yer maksimum bir bucuk saat. Bir manileri yoksa gelirler yanina onlar da. Biraz duygusal gordum seni yasina gore.
Soyle duaun ilk unv e gittiginiz zaman endise kaygi duymadinizmi sonrasinda nasil alistiniz belki suan ozlemle hatirliyorsunuz bende oyle yani.Evet memurum o yüzden devam etmem çok önemli bir daha bu fırsatı yakalamam zor olabilir. İnşallah alışırım
Aslında bazen bana çok iyi görünen şeylerin kötü sonuçlandığı oldu başta kötü görünen şeylerde iyi sonuçlanabilir diye düşünüyorum belki de çok iyi insanlarla karşılaşırım bilemiyorum ama sadece huzur istiyorum evleneyim arabam olsun evim olsun çok param olsun gibi dertlerim yok sıradan huzurlu bir hayat tek isteğimSoyle duaun ilk unv e gittiginiz zaman endise kaygi duymadinizmi sonrasinda nasil alistiniz belki suan ozlemle hatirliyorsunuz bende oyle yani.
Emin olun ilk gunler adaptasyon sureci ile gecer sonrasinda oranin bir parcasi olursunuz hem onunuz yaz orasi serin pufur pufur eser.
Insanlarada alisirsiniz merak etmeyin insnalri cok sicak kanli bir donem bulundum van da insanlik olmemis dedim oradaki insnalarin sicak kanliligini gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?