Severim inşallah hemencecik.Merhaba
Ben türkiye`nin bir cok yerine gittim.Van insanlari aklimda kaldi.Cok sicak ve iyi niyetli insanlar ayni zamanda cok da dürüst olduklarini düsünüyorum.Gezdigimiz o kadar yer icinde bizi kaziklamaya calismayan insanlardandi.Bir de cok güzel bir sehir.Van Gölü bambaska bir hava katiyor sehire.Bence korkmayin alisacacaksiniz seviceksi niz.
denemelisin herşey kendin için :)Ay tamam denicem :)
Benim evimde uzak olacak sık gelip gidemem belki hayatım orda grçecek yakın bir yer olsa haftasonu gelip giderdim ama şimdi öyle olmayacakBizde eşimin işi dolayısıyla güneydoguya geldik ilk tayinimz ciktiginda duyan herkes aaa orası terör bölgesi ne yapacaksiniz orda gitmeyin bosverin vs seyler söylediler. Bizde korktuk haliyle ama daha iyi şartlar olacagi icin (maddi açıdan) geldik ve cok sevdik esim is ortamini sevdi ben arkadas edindim ve uzun bi süre gitmeyi dusunmuyoruz burdan tek sorunumuz memleketimize uzak olmasi onun disinda hersey guzel sehir kucuk sakin insanları cok sıcak kanlı.medyada hersey bambaska lanse ediliyor ama gercekten öyle degilmis onu gördük tabi biraz da şans işi Allah iyi insanlarla karsılastırsın sizi..
Belki de çok iyi olurum Allah bilir. Her şey çok yolunda gider belki :)denemelisin herşey kendin için :)
evet kendini böyle motive etmek varken ne gerek var huysuzluğa :)Belki de çok iyi olurum Allah bilir. Her şey çok yolunda gider belki :)
Zamanla ona da alısıyor insan yeni çevre yeni arkadasliklar derken bi bakmissiniz kendi hayatinizi kurmus oluyosunuz. Tatillerde gdersiniz aileniz gelir. Biz buraya geleli 7 ay oldu bu sürede iki kere benim ailem bir kere esimin ailesi geldi iki kere de biz gittik ay sonunda yine gidicez.. zamanla yollarda kısaliyormuş gibi geliyor zaten: ) herseye alısıyor insan siz yeterki ön yargılı olmayın.Benim evimde uzak olacak sık gelip gidemem belki hayatım orda grçecek yakın bir yer olsa haftasonu gelip giderdim ama şimdi öyle olmayacak
Evet önyargı olunca en ufak bir problem bile çok büyük gibi gelecel çünküZamanla ona da alısıyor insan yeni çevre yeni arkadasliklar derken bi bakmissiniz kendi hayatinizi kurmus oluyosunuz. Tatillerde gdersiniz aileniz gelir. Biz buraya geleli 7 ay oldu bu sürede iki kere benim ailem bir kere esimin ailesi geldi iki kere de biz gittik ay sonunda yine gidicez.. zamanla yollarda kısaliyormuş gibi geliyor zaten: ) herseye alısıyor insan siz yeterki ön yargılı olmayın.
Ay gerek yok evet sağolun gülümsedim huysuzluk yazdığınızı görünce :)evet kendini böyle motive etmek varken ne gerek var huysuzluğa :)
:)))) işin esprisi iştee gülmene gülümsemene sevindim:)Ay gerek yok evet sağolun gülümsedim huysuzluk yazdığınızı görünce :)
8 sene kaldım van da. Kışın evden dışarı pek çıkmazsınız malum çok soğuk. Tek aktivite canlı müzik ve 101 oynamak. Yazın Akdamar adası falan Gevaş güzel yerler gezersiniz. Çalışanların çoğu zaten sizin gibi dışardan gelme olduğu için sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama çoğu Doğu şehrinden daha iyidir emin olun bu konudaVan aslında şehirle alakası da pek yok yani benle alakalı biraz. Yani urfa antep de olsa aynı endişeyi taşırdım. Yaşım büyüdükçe daha cesaretli olmam gerekirken tam tersi oldu daha endişeli oldum. Kaygılar içindeyim. Geçen hafta hastaneye gittim denk geldi orda bir mühendisle tanıştım. Konuştuk biraz ben kamuya atanmıştım ama insanların hiçbirini sevemedim orda bunaldım işe gidesim gelmedi istifa ettim en sonunda dedi. Başka bir şehire atanmış bu arada. Benim için de insanlar önemli galiba.
İnşallah bir sorun yaşamam ben de alışırım :)8 sene kaldım van da. Kışın evden dışarı pek çıkmazsınız malum çok soğuk. Tek aktivite canlı müzik ve 101 oynamak. Yazın Akdamar adası falan Gevaş güzel yerler gezersiniz. Çalışanların çoğu zaten sizin gibi dışardan gelme olduğu için sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama çoğu Doğu şehrinden daha iyidir emin olun bu konuda
Eve geçip çay yapıcam ister misin :):)))) işin esprisi iştee gülmene gülümsemene sevindim:)
valla neden olmasın :))Eve geçip çay yapıcam ister misin :)
insan hayatta her zaman mutlu olmaz azen üzülmekte gerekiyor... en kötüsü hiçbirşey yaşamadan yaslanmakBilmem üzülmek istemiyorum sadece
Neresi acaba merak ettimBence çok mutlu olursunuz
Benimde van a gitme durumum vardı, herkesten çok güzel yorumlar aldım, orda çalışan eş dost akrabalar hep mutlu ayrılmış
Ama şimdi başka bir Doğu iline geldim ama burada güzel, insanları sıcakkanlı, çok şükür sevdim bile şimdiden.
Üzülmektense hiçbir şey yaşamamak daha iyi belkiinsan hayatta her zaman mutlu olmaz azen üzülmekte gerekiyor... en kötüsü hiçbirşey yaşamadan yaslanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?