Endişeliyim

hepinizin hakkımda kötü düşünmesi beni farklı algılaması veya belkide hakaret etmesi çok normal hiçbirinize kızmıyorum inanın düşünceleriniz için hepinize çok tesekkür ediyorum
senin farklı algılanacak bir durumun yok malesef... bildiğin yuva yıkan kadın konumundasın şu anda...sen olmasan o evlilik kurtulacak belki,adam eşini çocuğunu düşünecek.o kadın neler yaşıyor acaba ? belki senden önce aldatma olayları oldu yine,o nedenle baba evine gitti geldi ? hiçbir kadın durup dururken evini bırakıp gitmez.diyelim ki bu adam boşandı ve siz evlendiniz.ilerde düşünmeyecek misin zamanında benimle karısını aldattı ya bana da aynı şeyi yaşatırsa diye?huzurlu rahat olabilecekmisin.
duyulursa sen ailenin yüzüne nasıl bakacaksın ? küçücük bir çocuk söz konusu vicdanın sızlamıyormu hiç...çekil aradan.başka sebeplerle boşanacaklarsa bile sebebi sen olma.bunun vebalini ödeyemezsin asla.

hepinizin hakkımda kötü düşünmesi beni farklı algılaması veya belkide hakaret etmesi çok normal hiçbirinize kızmıyorum inanın düşünceleriniz için hepinize çok tesekkür ediyorum

Yürü git beeeeeee
kötü düşüncelerimize kızmıyomusss
Bak yine sabah sabah cıktı karşımaaa
YÜZSÜZMÜSÜN nesin bide buraya yazı yazısosun

22 yaşında pırıl pırıl ışık saçan bir kız olmalıyken konu sahibi karanlık, şer'li işlere girmiş görünüyor.. .. daha önce eşiyle boşanmak için dilekçe vermişlerde eşi çocuğu mu göstermem deyip kaçırmış mı?.. sen hangi olaydan itibaren inandın kötü evlilik, çirkef kadın konusuna.. ayrıca öyle bile olsa adam evli karısı, dünyalar tatlısı çocuğuda var.. babasından bahsederken dünyalar tatlısı bir adam demediğine, eşinide tanımadığına göre belki o dünyalar tatlısı annesine çekmiştir:ssz:
. burada bir çok konu var aktif olarak da var. Senin durumunda olan hiç okudun mu erkek çok mutluyum evliliğimde ama seni elde etmek için bu yalanı sallamam lazım lutfen bana inanmış gibi yap diye..
alınmadığını yazmışsın neden alınacaksın ki, toplumda evli erkeklerle gezen kadınlara ne dendiğini, hangi gözle bakıldığını pekala biliyorsundur.. sen zaten bunu yaşıyorsun, yüzüne vurulmasına bencede alınmamalısında.. eğer ki konu ailene sıçrarsa muhtemelen çok alınacağın şeyler yaşayabilirsin.. dikkatli olmanda bence fayda var.

söylenecek söz çok ama susma taraftarıyım evli erkeklerde ne ararsınız bilmemki:47:

Ne yapmaliyim diye soruyorsunuz ama bizim yorumlarimiza göre mi hareket edeceksiniz? Önce onu belirtin. Evet diyorsaniz buradan alacaginiz cevap % 100 "derhal bu iliskiyi bitiririn" olacaktir. Bu forumda asla ve asla destek göremeyeceginiz bir konu cünkü evli biriyle iliski yasamak

Aileniz, arkadaslariniz, is yerindekiler veya uzak-yakin akrabalariniz sizi onayliyor mu? Hatta hic duydunuz mu böyle bir iliski icinde olan kadinin arkasindan iyi konusuldugunu? Ayiplamayan var midir? Babaniz, kardesiniz, esiniz yapsa ne hissederdiniz?

Sizin pesinizden kosan bu erkek müsveddeleri siz olmasaniz baskasinin pesinden kosar. Hep belirtiyorum, esiyle anlasamayan mutsuz olan adam önce gider kanunen ayrilir.

Bu ne canim! Buraya konu acabiliyorsaniz biraz eski konulara da bakmissinizdir. Biktik artik evli erkekle iliski yasiyorum diye acilan konulardan. Hic denk gelmediniz mi o kadar tavsiye verildi, yol gösterildi, yanlis yoldasin dön denildi. Sert olacak hic kusura bakmayin, evinde esiyle olan ama disarida da oynasmak isteyen bir adamin gecici eglencesisiniz. Askimizdan ölüyoruz diye bir sey yok. Insan anasi babasi evladi icin canini koyar ortaya.

Bu arada cocuk daha 4 yasindaymis. Gerci kac yasinda olursa olsun. En güvendigi iki figür anne ve baba. Malesef babanin eli iste gözü oynasta. 3-5 yasinda kizlarim sabah kalkiyorlar babam ise mi gitti, aksamüstü eve geliyorlar babam ne zaman gelecek anne? Arada bir isten gec geldi mi baba gelene kadar zor uyutuyorum. Eminim cogumuzun anne-baba-cocuk iliskisi böyledir.

"Ama benden önce de böyleymis, eve gitmiyormus, hep huzursuzluk hep kavga" ... Kandirmayin kendinizi ve cekilin kenara. Ne hali varsa görsün. Elbet bir gün anne olacaksiniz vicdan azabi cekersiniz.

canım uzun zaman önce senin gibi biriside benim eşime kancayı taktı eşm taktı demiyorum o taktı çünkü benim eşim benden asla birşeyini saklamaz ve anlatır kocamı elde etmek için yapmadığı kalmadı.ama hatta utanmadan yaşına bakmadan kız beni aradı eşin seninle mutlu olamıyormuş diye. sana şunu soruyorum başka birisiyle iletişime geçen bir erkek karım fevkalade çok mutluyuz sorunuzmuz yok dermi?dese seninle ne işi olur.ben eşime güvenim olmasa ve ben kızın laflarına bakıp boşansaydım eğer bende kendimi hiç affetmezdim evliliğim için mücadele etmedim diye hoş mücadele ediceğim kız 18 yaşında benim eşim 33 hatta geçenlerde eşimin doğum günüydü mesaj atmış ben seni unutamıyorum yinede doğum günün kutlu olsun eşine bukadar düşkün olmak zorundamısın bana hayır diyen olmadı vs vs allahın cezası defoldu memleketine gitti de evlendimi ne halt ettiyse arayıp sormuyor artık umarım başka evli birine takmamıştır yine kancayı bizi kolay balık sandı

Son düzenleme:
arkadaslar ben yanlıs yaptıgımın farkındaydım ve burda fikirlerin tamamen kafamda oturması ve tam olarak saglıklı bi karar almak için sizlerle paylastıgım yaptıgım sey dogru değildi aksine cok iğrenç bişeydi. ben ona duydugum asktan ve sevgiden dolayı kendi hemcinsime verdiğim zararı göremedim ne onları ayırmak istedim ne parasını yedim hiç bir cıkar ve menfaatim olmamasına ragmen onun benimle birlikte zaman gecirirken en degerli sey olan zamanını çaldıgımın farkında değildim. bu sabah alakamız kesildi allahım beni affetsin inşallah ailesiyle arası düzelir allah gönüllerine muhabbet verir

Yürü git beeeeeee
kötü düşüncelerimize kızmıyomusss
Bak yine sabah sabah cıktı karşımaaa
YÜZSÜZMÜSÜN nesin bide buraya yazı yazısosun

hayatta insanın basına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz ben burda sizinle hatamı paylastım bana hakaret edin dıslayın diye değil. hatamı anladım

Ben boşanalım diye eski eşime yalvarıyorken, eşim gidip sevgilisine "peşimi bırakmıyor, ayrılmak istemiyor" diyormuş. Sevgilisi bana ulaşınca gerçekler ortaya çıkmıştı. Bi de yeni sevgili karşıma çıktığında "sen ne gurursuz kadınsın" diye çemkirmişti :S

Niye anlatıyorsam bunları...Senin aşkın doğruyu söylüyordur kesin !!!!

Bu herifle evlenip çok mutlu olsan bile, ilk fırsatta seni de boynuzlayacak.
Anlatımındaki pişkinliğe, rahatlığına değinmiyorum bile zaten. Edebimle nam salmışımdır bu KK alemlerinde, istmem şimdi namıma leke sürülsün.
O bebeğin ahı da yakanı bırakmaz, bunu da unutma.

Son düzenleme:
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli..

bu ne demek oluyo..konunun başı zaten saçma :1:

çok mu çirkinsin,hiç mi seni beğenecek yaşıtın biri çıkmadı da 30 küsür yaşındaki çocuklu adamlara kaldın.?mide bulandırıcı bir tipim var beni gençler almaz ancak o adama yamanabilirim diyorsan başka çaren yoksa anlarım seni yaman o zaman.

aman kızlarr sonunu göremediği için buraya yazmıyormu nasıl olsa..
sonunu ben sana söyleyim canım tilki kürkçü dükkanına sende totonun üstüne..çok afedersin ama durum bu..:42:

Son düzenleme:
Kınamıyorum,Kınamıyorum,Kınamıyorum ....
''Kınamayınız,kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz!''
Sadece bu söze inandığım için susuyorum.

Ama o bebegin günahını almana degdimi bi düşün?

Tut ki kadın çok çirkef, çok edepsiz,huysuz kötüüüüüü eee nolmuş, alırken bilmiyor muymuş

Bunları her 2. kadın neden yazıyor, bahane midir bunlar ???

Ne adamın ne senin yaptığınız aklanacak iş değil.

Önceki sayfalarda Kadesa 'nın yazdıklarına katılıyorum, insan aşık olabilir, birini sevebilir bak insan diyorum; aşk insana ait bir duygudur ama delikanlı olan iki kadını bir arada idare etmez, kadın olan da buna bile bile lades demez.

Kartlar açılır, gereği ne ise yapılır, o kadını kandırmaya, arkasından iş çevirmeye, onuru ile oynamaya kimsenin hakkı yok. Aldatmanın bahanesi yok !

Burada konu açmanın mantığını da anlamış değilim, bizlerden ne duymak istiyorsun; sabret düzelir mi diyelim, mücadele et mi diyelim, ne??

Allah aşkına ya 22 yaşında bir genç kız bunu neden yapar, üç otuzunda bunalımda mısın, 9 çocukla bir mağarada mı kaldın ne oldu ?

canım uzun zaman önce senin gibi biriside benim eşime kancayı taktı eşm taktı demiyorum o taktı çünkü benim eşim benden asla birşeyini saklamaz ve anlatır kocamı elde etmek için yapmadığı kalmadı.ama hatta utanmadan yaşına bakmadan kız beni aradı eşin seninle mutlu olamıyormuş diye. sana şunu soruyorum başka birisiyle iletişime geçen bir erkek karım fevkalade çok mutluyuz sorunuzmuz yok dermi?dese seninle ne işi olur.ben eşime güvenim olmasa ve ben kızın laflarına bakıp boşansaydım eğer bende kendimi hiç affetmezdim evliliğim için mücadele etmedim diye hoş mücadele ediceğim kız 18 yaşında benim eşim 33 hatta geçenlerde eşimin doğum günüydü mesaj atmış ben seni unutamıyorum yinede doğum günün kutlu olsun eşine bukadar düşkün olmak zorundamısın bana hayır diyen olmadı vs vs allahın cezası defoldu memleketine gitti de evlendimi ne halt ettiyse arayıp sormuyor artık umarım başka evli birine takmamıştır yine kancayı bizi kolay balık sandı

kısa kısa yazdım ben bazı şeylerin farkına var diye şuan bu yazdıklarımı o adamın eşi de sana yazmış olabilirdi lütfen aklını başına al

arkadaslar ben yanlıs yaptıgımın farkındaydım ve burda fikirlerin tamamen kafamda oturması ve tam olarak saglıklı bi karar almak için sizlerle paylastıgım yaptıgım sey dogru değildi aksine cok iğrenç bişeydi. ben ona duydugum asktan ve sevgiden dolayı kendi hemcinsime verdiğim zararı göremedim ne onları ayırmak istedim ne parasını yedim hiç bir cıkar ve menfaatim olmamasına ragmen onun benimle birlikte zaman gecirirken en degerli sey olan zamanını çaldıgımın farkında değildim. bu sabah alakamız kesildi allahım beni affetsin inşallah ailesiyle arası düzelir allah gönüllerine muhabbet verir

yanlışının farkına vardığın için tebrik ederim.lütfen kendini değerli gör sen öyle adamlara değil düzgün, yaşıtın,senin gibi bekar ilkleri seninle yaşayacak birine layıksın.o ve onun gibilerden uzak dur.sen iyi ol mutlaka karşına iyi temzi bir insan çıkacaktır.

bu genc kızların evlı erkek merakı nedır valla bılla cozemedım

"iyi biri ıse kapılmıştır baskası tarafından ,

herzaman denenmıs daha makbuldur" mantıgıyla mı dusunup

secıyosunuz bu evli erkeklerı :27:

Back
X