Endişeliyim

hayır evli erkek karısını herşeyini bırakıp gidiyoya benim için neler göze aldı gibi bişiy oluyo ayrı bir övünüluyo kendileriyle...
bence inancı çok sağlan insan ve mantıklı düşünen girmez böyle bişiye....
neyse galiba kou sahibi ayrılmış adamdan inşalahh
baki kalır...

Gençsin iyi güzel hoşta bu saçmalık neden?

Evli olduğun adam seni genç bir kızla aldattığında ne demek isteyeceğimi anlayacaksın. Karşında ki insanın çocuğu var. Git yaşıtlarınla, bekar adamlarla çık dolaş.

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu sözü öyle iyi anlayacaksın ki geleceğinde...

Yaptığın hataya son vermene sevindim.
Nolur istikrarlı ol, daha çok gençsin.
Elin yalancı düzenbaz adamları yerine düzgün bir insanı hak ediyorsun.
Gencecik bir genç kızsın daha. Hayat seni iyilerle karşılaştırsın, bir daha böyle hatalar yapmaman dileğiyle.

Bu herifle evlenip çok mutlu olsan bile, ilk fırsatta seni de boynuzlayacak.
Anlatımındaki pişkinliğe, rahatlığına değinmiyorum bile zaten. Edebimle nam salmışımdır bu KK alemlerinde, istmem şimdi namıma leke sürülsün.
O bebeğin ahı da yakanı bırakmaz, bunu da unutma.

o bebeğin ahını babası düşünmüyor da, kadının yakasına niye yapışsın ahı yapmayın lütfn suçu hep kadınlara yüklemeyin, o haysiyetsiz adamda adam olsaydı da karısını aldatmasaydı, nedir bu adam aldatınca masum oluyo kadın yamanmıştır erkeğin zaafı vardır yapar eder , aynı şeyi karısı yapsa kötü kadın olur kimse demez ki evli kadınlarda ne buluyosun diye o kadın kötüdürde kocasını aldatıyor denir ah ahhh,,, kızcağız sevmiştir kanmıştır biz insanların dönem dönem saflığımız inanacağımz güvenmek isteyeceğimiz zamanlarımız olmuyormu yanlış tercih tabi ki bu konuda uyarmak iyi kötü deneyimlerimizi, gözlemlerimizi açıklayarak ayrdımcı ya da destek olmalıyız,, hemen sen yuva yıkan kadın yaftası yapıştırmayın burda suçlu adamdır, adam karısını kzıını aldatıyor yüzünde maskeyle dolaşıyor ama kimse adamı suçlu görmüyor:) eee erkek adam yapar elinin kiri tabi,,,

yanlış yoldasın yuva yıkanın yuvası olmaz:19:
zaten o adam da senin için yuvasını yıkmaz çocuğu bahane ediyor belki de karısıyla da çok mutludur seni kullanıyor hepsi bu
akıllı ol böyle erkeklerin oyuncağı olma:20:

Allah seni ıslah etsin
bizi de senin gibi şahıslarla karşılaştırmasın
hem evli olduğunu bile bile adamla birliktesin ilişkimiz çok iyi gidiyo gidisun sadece kendini düşünüyosun adamda çocuk küçük diye seni kandırıyo boşanmayacak zaten
keşke boşansa da evlenseniz tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz
söyleyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun daha 22 yaşındasın ailenin yerinde olmak istemezdim doğrusu

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

İlk cümleden sonrasını okumadım.:ssz:

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

sen o adamı bırakmazsın oda karısını bırakmaz bu dewran boyle sürüp gıder.onun gıbı adamlarla senın gıbı kadınlarla karşılaştırmasın Allah kımseyı.Aminn

bide anlamadım konu sahibinin ailesi bilyomuşta ayrılsa tepkimi verirlermiş bi kadın için ayrıldın diyee anlayamadım....
bune gevşeklik...
ayrıca biz sadece konu sahibine kızmıyoruz o adama çok şey diyecemde terbiyem müsade etmiyor...
bide sorcam 1,5 yıl önce sizi tanıştırmaya vesile olan arkadaşta nasıl bir zeka e anlayış var....
bence adamın karısı çirkef kötü falan degil yalan...
sizin onunla ne tür bir alakanız var bilemem ama asıl cirkef kötü sizlersiniz konu sahibi, tanıştıran ve o adam müsfettesi....

hayatta insanın basına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz ben burda sizinle hatamı paylastım bana hakaret edin dıslayın diye değil. hatamı anladım

kusura bakma güzelim dışlıyorum seni dışlamaya da devam edicem hayatımda bu kadar yüzsüzünü de gömedim
hala bide cevap veriyosun ne zaannediosun adam karısını coluğunu cocuğunu bırakıp seni mi alıcak zannediyosun
ozman öyle sanmaya devam et cunku hiçbişey olmıcak sen böyle ikinci kadın olarak kalıcaksın o yıne her gece karısının cocuklarının yanına gidicek sanada bekle bekle diyip gönül eğlendiricek .....
bu mu istediğin hayat bumu aşık olmanın bedeli pardon ama aşk buysa biz hiç askı yaşamadık demektir...
Haaa bide kendine bunu yakıştırıyo olman ailenin falan bunları bilio olması ayrı bi enteresan azıcık genelleme yaparsak kızının bu durumda olduğunu bilen bi çok anne( bırak babayı yani onu hiç karıştırmıyorum ) o kızı öldüremez evlat der ama yinede eve zincirler o adamdan ayırır bi temizde sopa atar ...
benim mantığım senin aşkını kabul etmiyo yawrum etmicekte...:47::47::47:

Hatanı anlamış olmana da sevindim sana hayatında başarılar....

Son düzenleme:
o bebeğin ahını babası düşünmüyor da, kadının yakasına niye yapışsın ahı yapmayın lütfn suçu hep kadınlara yüklemeyin, o haysiyetsiz adamda adam olsaydı da karısını aldatmasaydı, nedir bu adam aldatınca masum oluyo kadın yamanmıştır erkeğin zaafı vardır yapar eder , aynı şeyi karısı yapsa kötü kadın olur kimse demez ki evli kadınlarda ne buluyosun diye o kadın kötüdürde kocasını aldatıyor denir ah ahhh,,, kızcağız sevmiştir kanmıştır biz insanların dönem dönem saflığımız inanacağımz güvenmek isteyeceğimiz zamanlarımız olmuyormu yanlış tercih tabi ki bu konuda uyarmak iyi kötü deneyimlerimizi, gözlemlerimizi açıklayarak ayrdımcı ya da destek olmalıyız,, hemen sen yuva yıkan kadın yaftası yapıştırmayın burda suçlu adamdır, adam karısını kzıını aldatıyor yüzünde maskeyle dolaşıyor ama kimse adamı suçlu görmüyor:) eee erkek adam yapar elinin kiri tabi,,,

Yüzde yüz katılıyorum. Önceki benzer konularda yazdığım mesajlarda zaten kesinlikle birinci derecede sorumlu olanın evli olup da başkasıyla birlikte olan taraf olduğunu yazmışımdır. Beni zaten KK'da yıllardır tanıyanlar bilir bu fikirlerimi. O kadına söz veren de o bebeğe baba olan da adamdır. Büyük sorumluluk onundur. Suç öncelikle adamındır. Ama burada konu açıp bizim muhatabımız olan da başkasına verilmiş sözü olan adamla gün geçirmekten besi duymayan yani aslında kendisi de kandırılan 2. kadındır. Eğer bu konuyu bir arkadaşımız "eşim beni aldatıyor, ama eşim pek masum kız ona yapışmış" diye açsatdı aynen sizin yazdıklarınızı yazardım. KArşımdaki adam değil o nedenle fikirlerim de konuyu açanla ilgili oldu.

cevap yazmayacaktım ama okumadan edemiyorum okudukça da sinirlerim tepeme çıkıyo, yaa bu işin baştan yanlış olduğunun farkında değil misin sen ki 1,5 senedir görüşüyosun bu adamla aşık oldum vazgeçemedim deme 1,5 sene önce bu adamın sana ilgisini anladığın an kesseydin görüşmeyi ne aşık olurdun ne bu raddeye gelip bize akıl sorardın...
benim babam ben 17 yaşındayken üniversite sınavına hazırlanırken kendisi 45 yaşındayken 24 yaşında bi kızla aldatmıştı annemi neler neler oldu babam halama bizi rahat bırakın biz birbirimizi seviyoruz dedi, kadın benimle konuşmaya çalıştı ama ne oldu 1 sene sonra o iş bitti annem bpşanma davası açıp ben babama madem sen kendi hayatını yaşamaya karar verdin bırak annem de kendi hayatını yaşasın sakın zorluk çıkarma dedikten sonra o kadının esamesi bile okunmaz oldu, evet bitti ama annemin de içinde çok şeyler öldü aradan 11 yıl geçti o olaylar aklına geldiğinde hala gözleri dolar hala beddua eder o kadına, bana ne mi oldu 17 yaşında ilk sevgili ilk üniversite vs tarzı gençlik heyecanları yaşamam gereken bi dönemde bunları yaşadığım için ve hayatta babamı sevdiğim babama güvendiğim kadar hiç kimseye güvenmediğim ve sevmediğim için ve babam da beni hayalkırıklığına uğrattığı için şimdi aradan geçen onca zamana rağmen kimseye güvenmiyorum.. ben de bi ay önce nişanlandım Allah kısmet ederse bi sene sonra evleneceğiz ama ölesiye korkuyorum ya aldatılıyosam ya da aldatılırsam ya benden genç ve güzel birine aşık olup beni bırakırsa korkuları için de yaşıyorum ve nişanlıma da yaşatıyorum ona beni sürekli aldatıyomuş veya aldatacakmış gibi davranıyorum ve inan bunun nasıl rezalet bi duygu olduğunu bilemezsin ve bana bunları yaşatan aslında senin gibi evli bi adamın peşinde olan bi kız... evli adamlarla birlikte olan insanlar kimse kusura bakmasın ama anlayış gösteremiyorum..
umarım son mesajlarında dediğin gibi akıllanmş ve vazgeçmişsindir ama ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki 1,5 senede vazgeçmeyen insan şimdi mi akıllanacak :19:

büyük konuşmak istemiyorum ama
bu aşk denilen şeyi benim aklım mantığım almıyo galiba
alsa bu tür konular normal gelir heralde
tabi bu yşanılan iğrenç ilişkiler aşksa
bide şu tuhaf geliyo yok karısı çok çirkefmişte!!!!! yok bilmem neymişte
adama huzur vermiyomuşta
doğru düzgün çıkıp biz şehvetimizin azgınlığımızın kurbanı olduk
kendimizi frenleyemedik deseniz daha dürüstçe olur
belki bizlerde biraz daha acaba diyerek yorum yaparız
aksi halde sizin gibi genç insanlara diyecek kelime bulamıyorum

kimse aşık oldum bırakamadım diye kendini kandırmasın. benim de başıma geldi ama ben öğrendiğim anda bırakıp gittim hiç te pişman değilim. üstelik ben aşıktım öğrendiğimde.ama bi yuvanın benim yüzümden yıkılmasına göz yumamazdım. ister boşansın ister boşanmasın ama ben olmam bu duruma dedim çektim gittim bi daha arayıp sormadım gayet te güzel yaşıyorum.
bırakmıyosan kendin istediğin bunu normal görmeye başladığın için bırakmıyosun aşık olduğundan değil.. bi süre devam edince o duruma alışmışsın hatta utanmasanız nerdeyse ben haklıyım adam beni kandırdı diyeseksiniz ya. hiç kusura bakma ama sen o heyecanla aşk yaşamışsın istediğini yapmışsın kimseyi düşünmemişsin. işler sarpa sarınca da buraya konu açıyosunuz

yazacak,söylenecek öyle çok şey var ki..
siz öncelikle daha çocuksunuz
yaşınız kaç sizin ya????
nasıl bir aileden geldiniz????
yapınız herşeye müsade etmiş
siz ne bayan ne kadın nede kızsınız....
sana neler yazmak isterdim....
inşallah senin yuvan 40 'ınada gelsen olmazz...inşalahhh....
terbiyesiz seni bide kendini savunuyor..
ayy sinir boşalması yaşıyorum

Back
X