Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu herifle evlenip çok mutlu olsan bile, ilk fırsatta seni de boynuzlayacak.
Anlatımındaki pişkinliğe, rahatlığına değinmiyorum bile zaten. Edebimle nam salmışımdır bu KK alemlerinde, istmem şimdi namıma leke sürülsün.
O bebeğin ahı da yakanı bırakmaz, bunu da unutma.
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum
hayatta insanın basına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz ben burda sizinle hatamı paylastım bana hakaret edin dıslayın diye değil. hatamı anladım
o bebeğin ahını babası düşünmüyor da, kadının yakasına niye yapışsın ahı yapmayın lütfn suçu hep kadınlara yüklemeyin, o haysiyetsiz adamda adam olsaydı da karısını aldatmasaydı, nedir bu adam aldatınca masum oluyo kadın yamanmıştır erkeğin zaafı vardır yapar eder , aynı şeyi karısı yapsa kötü kadın olur kimse demez ki evli kadınlarda ne buluyosun diye o kadın kötüdürde kocasını aldatıyor denir ah ahhh,,, kızcağız sevmiştir kanmıştır biz insanların dönem dönem saflığımız inanacağımz güvenmek isteyeceğimiz zamanlarımız olmuyormu yanlış tercih tabi ki bu konuda uyarmak iyi kötü deneyimlerimizi, gözlemlerimizi açıklayarak ayrdımcı ya da destek olmalıyız,, hemen sen yuva yıkan kadın yaftası yapıştırmayın burda suçlu adamdır, adam karısını kzıını aldatıyor yüzünde maskeyle dolaşıyor ama kimse adamı suçlu görmüyor:) eee erkek adam yapar elinin kiri tabi,,,