Endişeliyim

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

yapman gereken tek şey
kendı dengini bulman.

napıcaksın evlenmiş ve eşini senınle aldatmıs bir erkekle? ayrıca çocuğuda var.

şimdi aşk gözlerini kör etmiş olabilir. ama bu devran hep böyle sürüp gitmez. başkasını aldatan
senı neden aldatmasın??

babanın böyle bir şeyi annene yaptığını düşün??

Son düzenleme:
Ya bu evli adamların peşini bırakın artık. Birşeyleri bahane edip de aşık oldum ayaklarına yatmayın.
Adamın boşanası yok zaten çocuğu bahane etmiş. Ayrılmak ve doğru yolu bulmak için daha ne bekliyorsun.?
Tabi ki yuva yıkan kadın olacaksın. Bu sözleri duyacaksın. Çünkü gerçek bu.!
Bırak adamın peşini. Çekin şu pis ellerinizi evli çiftlerin üzerinden.

Ben de bekarım ve buna rağmen böyle şeyleri duyunca sinirlerim zıplıyor.!

Böyle konular bilinçli açılıyor ve
nedense konu sahibi hiç bir şekilde yanıt yazmıyor.
Ziyaretçi olarak öylece okuyor dışarıdan!

en kibar tabirle adamın sevgilisisin. karısını boşayıp seni alacak sanıyorsun di mi:? senin fikre değil, dayağa ihtiyacın var

şöylee ıslatıp dinlene dinlene seni dövmek vardı:ssz: çocuğm olsaydın kırardım kemikleriini

yazık... annen baban nasıl utanıyordur kimbilir

yaaa sanane mutsuz çirkef karısı var demişsin sanane fesatta olur kıskançta bu aldatılmayı hakettiğinimi gösteriyor..
sizin gibi zavallılar yüzünden kaç evlilkler yıkılıyor biliyormusun,
zavallısınız siz zavallı..

herhalde konu açan arkadaşımız bizden alkış bekliyordu.sana ne deninebilirki çok şey var aslındada kendimi senin gibi insanlara yoramıcam.arkadaşlarıma katılmam yeterli herhalde

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

önce reddettim ama sonra ikimizin hastalıklı durumları mükemmel bir birleşim sağladı diyorsun yani...
aferim sana devam et...
demek sana aşık olmuş, nasıl duygulandım şimdi bak...
o kadın çok çirkef ve itici sen ise eşi benzeri bulunmaz anlayışlı, müşfik sevgilisin değil mi?
umarım o çocuk büyür, umarım sevgilin eşinin yakasından düşer ve seninle evlenir bak ne hale geliyorsun iki ayda...
birden çirkin ördek yavrusuna dönüşüyor musun dönüşmüyor musun gör bakalım...
o zaman anlarsın aslında başından beri kurbağa öptüğünü...

önce reddettim ama sonra ikimizin hastalıklı durumları mükemmel bir birleşim sağladı diyorsun yani...
aferim sana devam et...
demek sana aşık olmuş, nasıl duygulandım şimdi bak...
o kadın çok çirkef ve itici sen ise eşi benzeri bulunmaz anlayışlı, müşfik sevgilisin değil mi?
umarım o çocuk büyür, umarım sevgilin eşinin yakasından düşer ve seninle evlenir bak ne hale geliyorsun iki ayda...
birden çirkin ördek yavrusuna dönüşüyor musun dönüşmüyor musun gör bakalım...
o zaman anlarsın aslında başından beri kurbağa öptüğünü...

:1::1::1::1::1::1::1::1:deli.

çocuğunun annesi hakkında böyle konuşan sana kımbılır ne dıyorya alllah akıl fikir versın sankı bekar erkek kalmadıya

Bunlari okuyun .... Bakin sizin gibi kizlarin sonu ne oluyor

Muğla
'nın Dalaman ilçesinde yirmi günlük bebeğiyle jandarmaya sığınan 18 yaşındaki S.Ü., bebeğinin babası olduğunu öne sürdüğü evli S.A. ve eşinden şikayetçi oldu. S.Ü., S.A'nın eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğini vaat ederek birlikte olduğunu, ancak Bebek dünyaya geldikten sonra kendisini terk ettiğini öne sürdü. S.Ü, konuşmaya gittiği S.A. ile eşi Serpil A. tarafından dövüldüğünü iddia etti. S.Ü'nün bebeği devlet korumasına alınırken, bebeğin babası olduğu ileri sürülen S.A. ile eşi Serpil A., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Dalaman'da ailesiyle yaşayan S.Ü, 6 Eylül günü kucağında bebeğiyle jandarmaya başvurarak, bebeğinin babası olduğunu iddia ettiği evli S.A ve eşinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Dalaman'da ailesiyle yaşayan S.Ü, Ortaca Eskiköy'de yaşayan 28 yaşındaki S.A ile tanıştı. S.A., eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğini söyledi. Bir süre görüşmeye devam eden S.Ü. ile S.A. ilişkiye girdi ve bir süre sonra S.Ü. hamile olduğunu öğrendi. Genç kadın durumu evli olan S.A'ya da anlattı ve bebeği dünyaya getirmeye karar verdi. S.A.'nın eşinden boşanıp kendisiyle evleneceği hayalini kuran S.Ü, yaklaşık 20 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Henüz adını bile koymadığı bebeğini kucağına alan S.Ü, dün konuşmak için S.A.'nın Eskiköy'deki evine gitti. S.Ü. eve gittiğinde, çocuğunun babası S.A'nın eşi 20 yaşındaki S.A ile karşılaştı. İddiaya göre S.A., S.Ü.'yü tartakladı. Gürültü üzerine eve gelen koca iki kadını ayırmaya çalıştı. Bu sırada tartaklanan S.Ü., evden çıkıp

kapının önündeki otomobile zarar verdi. Bu duruma öfkelenen çift, S.Ü'yü dövdü.

biran önce aklını başına almanı tavsiye ederim,adamın söylediklerinin hepsi hikaye sadece senle eğleniyor,çok gençsin böyle hatalar yapma yol yakınken bitir ilişkini,çünkü her zaman kaybeden kadın oluyor.
ve dipnot
empati yap ve adamın eşinin yerine kendini koy,bakalım ordan bakınca olaylar nasıl görünüyor.:20:

gülümsemelerin ardına yazdığınız yazıyı kaldırır mısınız Surrender?
ben hoşlanmam böyle hitaplardan...

yarım saatten fazla olduğu için alıntı düzenlenemiyor...

kusura bakma .
kötü anlamda yazmadım ben.
bundan sonra aklımdasın ,yazmam öyle şeyler sana!.

Son düzenleme:
Back
X