Endişeliyim

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

Yürü git ya .Hatasını anlamışşşşş mış mış mış :ssz: Bunca zaman aklın neredeydi !
Çoçuk yaşta da değilsin ki !

Kadının da aldatıldığını bilmesi lazım .Yazık herşeyden bi haber şu an :(

Son düzenleme:
karısı anlayınca bu durumu o sana aşık olan adam "ben bişey yapmadım kız bana yapıştı" diyecek ve 28146567465 tane takla atacak karısının karşısında....

karısı anlayınca bu durumu o sana aşık olan adam "ben bişey yapmadım kız bana yapıştı" diyecek ve 28146567465 tane takla atacak karısının karşısında....

gerçeğide o zaten evli olduğunu bile bile çıkana ne olursa olsun yapışmış adama derler bnde öyle derim adamın suçu yok mu çok fazla hatta kızla eşit suçtalar
herkes önce kendini bilmeli ama konu sahibesi için yorum yaptığımıza göre evet yapışmış
ortada binlerce bekar erkek varken gidin evli adamlara karısına saygı göstermeyen adam size çok gösterir yazık ya eskden acırdım böyle kızlara şimdi sadece tiksiniyorum

benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz siz

inşallah siz de yaşarsınız demişsin ya senin bedduan tutacak mı sanıyosun :3: :1:
yorum yapanların üstünde ne hakkın var birde bedua ediyosun
evli adamla çıkan birine ancak o adamın karısının bedduası tutar
terbiyeden bahsetmişsin yok adamın karısı çirkefmiş falan filan sen mi bahsediyosun terbiyeden :23: :23:
evli adamla birlikte olmak çok normal bişey mi gibi gel konu aç işine gelmeyene yazmayın dee olduuuuuuu canımmm :33:

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

sen aşık olup sonra öğrensen evli olduğunu belki anlamaya çalışabilirim ama genede hak vermem
evli adamla tanış aşıkmışmış karısı çirkefmişmiş sonra pişman oldum de oldu canmmmm :33:
o da nasıl bir arkadaşsa seni evli adamlara layık bulmuş

belkide konu fake ama gene bişey değişmedi fakese bile karakterli bir insan böyle şeylerle uğraşıp eğlence aramaz kendine

arkadaş bize beddua ederek kişiliğini ortaya koydu zaten.böyle bi insana yardımcı olmaya çalışmak bile istemem.

sanki ne yorum alacağını bilmiyormuş gibi buraya konu açıyo bi de beddua ediyo istediklerini duyamayınca

sanki hatayı biz yaptık bedeli o değil biz ödemeliyiz. ama atladığın nokta burdaki herkes seni kınadığı için değil yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlaman için sert tavır sergiliyo. insanların sana nasıl bakacağını gör diye.

her açıdan hayal kırıklığısın ama yaşına veriyorum inş olgunlaşırsın.

Arkadaşlar konuyu okudum , konuyu açan arkadaşın üzerine çok gitmişsiniz .Kendi açınızdan haklı oablirsiniz çünkü evli olduğunuz için , elbette olayı kişisel açıdan yorumlamışsınız .Bu arada bende 33 yıllık evliyim .Ama bu arada biraz empati yapmak gerekli ,hiçkimse olayları yaşamadan başkası hakkında karar veremez.Bazen hayat insana öyle oyunlar oyanarki , bugün yargıladığımız bir olay Allah korusun sizin başınıza, çocukalrınızın başına gelebilir.Bu nedenle kimse büyük konuşmasın.Buraya konu açan arkadaşları yargılamak yerine yardımcı olmaya çalışmalıyız.
Sakın bizim başımıza gelmez demeyin , hayatta olmayacak hiçbir şey yoktur.Bir anda kendinizi olayların içinde bulabilirsiniz.
Arkadaşın konusuna gelince, hiçbir evli erkek karısından kolayca ayrılmaz ,düzenini bozmaz.Önceleri bir başka kadınla yaşadıkları hoş gelir ama....kendi düzenini tehlikede görünce kuyruğunu kıstırmış köpek gibi ortadan yok olur.Bir kadına aşık olupda eşini boşayan erkekler vardır elbette.Bence en dürüst erkek budur.Zaten evlilik bitmiştir.Eşinden ayrılır kendine yeni bir düzen kurar.Böyle bir düzeni sürdürmek isteyen yani aldatılmayı hazmeden kadın kişiilksizdir.Ben konuyu açan arkadaşı asla suçlu bulmuyorum , o sadece duygularına yenik düşmüş bir kadın .Onun adına çok üzüldüm.Burada suçlu olan birisi vara erkektir .Kadın değil!!!! Keşke duygularına yenik düşmeyip mantıklı hareket edebilseydi.Ama dediğim gibi bazen mantık kalbe söz geçiremiyor. Hepinize sevgiler.....

Çok doğru işte budur ...gerçekten erkek "ben bir şey yapmadım" diyecektir .Her şeyi kadın yapmıştır , adam masumdur, kadın onu baştan çıkarmıştır.Zavallı erkekler :)

33 yasinda gencecik bir manita bulmus kendine adam hic birakir mi? Sizi de oyalayip duruyor iste. 22 yasindaymissiniz, cocuk buyusun akli ersin o yasi bekleyene kadar belki 30 yasinda olacaksiniz. Ama o siz 30 yasina gelince hala sizi begenir mi bilemiyorum (((= Gencecik kizken, 2. kadin olmayi nasil kabul edersiniz aklim ermiyor. Aman aman Allah korusun!! Sizden faydalanip duruyor, ve baktiki fazla mizmiz olacaksiniz o zaman ben cocugumu ve annesini birakamam diyip tekmeyi size vuracak. Daha su gencecik yasinizda kendinize yazik etmeyin.

Ha bu arada konuya da yalnizca sizin acinizdan baktim. Karisinin acisindan bakildiginda olay cok daha degisir. Size sundugu karisinin gecimsiz halleri yalnizca kendini affettirme bahanesi, gun olur karisi iliskinizi ogrenirse sizin arkanizdan kendini savunmak icin soyleyeceklerini tahmin edebiliyor musunuz? Belki zorla bastan cikartti beni, telefonlara yapisti, dusmedi yakamdan, 2-3 gunluk bisey zaten diyecek belki.. Neyse, bu konuda ne yapmali endiseliyim diye konu acmaniz bile sacma. Yapilcak tek sey belli, onlar bir aile, sizde disardan ailenin hayatina dahil olmaya calisan ama olamayacak bir insansiniz. bir sorun oldugunda tekme ilk size atilacak. Kendi yolunuza gidin, yasitlarinizla takilin. :51:

tövbe ya rabbim sen koru bunlardan bizi.sizin yüzünüzden evlenmekten korkuyorum

utanmadan bi de soruyor napayım diye.ya senin gibileri elimle parçalayasım geliyor.yuva yıkan kadın gibi görünürmüşmüş zaten yuva yıkan kadınsın ne görünmesi bekar erkeklerin suyumu çıktı gittin evli erkeğe.

sana ne soylelememızı beklıyosun bıde tutmus buraya yazmıssn sen suan ıkıncı kadın konumundasın ve bunu cok ıyı farkındasın ustune bıde adamın karısından bsanmasını beklıyosun senın ıcın baskasını terk eden baskası ıcın senı terketmezmı baskasının mutsuzlugunun uzerıne mutluluk kurulurmu adam da da ıs yok zaten ama o yuva yıkılırsa vede sebebı sen olursan ıcn raht edıcekmı buna vıjdadın raht bırakıcakmı tabı bır vıjdanın varsa sızın gıbıler yuzunden bınlerce yuvalar yıkılıyr yazık yazık ! gıtde kendıne bekar bırını bul

endişeli olucağını bulunuğun durumdan utanmalısın bence .toplumun kabul etmediği bir ilişkinin içindesin .madem karısı çirkef bu adamın seni çok seviyor onu bırakıp senle evlensin o zaman hayatım .neden senle evlenmiyor yok çocuğun büyümesini bekle yok şunu bekle seni oyalıyor yani büyük aşkın .ve sen nasıl bir vicdana sahipsin bir yuvanın dağılmasını bekliyorsun 22 yaşında bir genç kızın kendini düşürdüğü duruma bak senin adına üzüldüm cidden .şu an çok farklı olabiliri herşey senin için .seni çok seven bekar biri olabilirdi mesela evlilik hayalleri kuruyor olabilirdiniz bilikte .ama sen gidip kötüyü seçmişsin ne diyeyim Allah ıslah etsin seni .

Arkadaşlar konuyu okudum , konuyu açan arkadaşın üzerine çok gitmişsiniz .Kendi açınızdan haklı oablirsiniz çünkü evli olduğunuz için , elbette olayı kişisel açıdan yorumlamışsınız .Bu arada bende 33 yıllık evliyim .Ama bu arada biraz empati yapmak gerekli ,hiçkimse olayları yaşamadan başkası hakkında karar veremez.Bazen hayat insana öyle oyunlar oyanarki , bugün yargıladığımız bir olay Allah korusun sizin başınıza, çocukalrınızın başına gelebilir.Bu nedenle kimse büyük konuşmasın.Buraya konu açan arkadaşları yargılamak yerine yardımcı olmaya çalışmalıyız.
Sakın bizim başımıza gelmez demeyin , hayatta olmayacak hiçbir şey yoktur.Bir anda kendinizi olayların içinde bulabilirsiniz.
Arkadaşın konusuna gelince, hiçbir evli erkek karısından kolayca ayrılmaz ,düzenini bozmaz.Önceleri bir başka kadınla yaşadıkları hoş gelir ama....kendi düzenini tehlikede görünce kuyruğunu kıstırmış köpek gibi ortadan yok olur.Bir kadına aşık olupda eşini boşayan erkekler vardır elbette.Bence en dürüst erkek budur.Zaten evlilik bitmiştir.Eşinden ayrılır kendine yeni bir düzen kurar.Böyle bir düzeni sürdürmek isteyen yani aldatılmayı hazmeden kadın kişiilksizdir.Ben konuyu açan arkadaşı asla suçlu bulmuyorum , o sadece duygularına yenik düşmüş bir kadın .Onun adına çok üzüldüm.Burada suçlu olan birisi vara erkektir .Kadın değil!!!! Keşke duygularına yenik düşmeyip mantıklı hareket edebilseydi.Ama dediğim gibi bazen mantık kalbe söz geçiremiyor. Hepinize sevgiler.....

çok tesekkür ederim anladınız beni

kimsenin büyük konuştuğu yok
kendimizi 22 yaşındaki kızın yerine ve de evde kocasını bekleyen kadının yerine
koyup yazıyoruz
empati falanda yapamam
karakter meselesi bunlar........
'duygularına yenik düşmüş bir kadın' nedense bana hiç zavallı gelmiyor
öyle bişey kabul edilemez tabi karakter ve aile görgüsüdür..

ne aşkı simge yapma Allahaşkına ya... Adam 33 yaşında- evli-çocuklu... Şu an o adamla birliktesin ve boşanmasını bekliyorsun. Şu an bu konumda değilde, kocasının aldattığı boşanılması beklenen kadın yerinde olsaydın??? Daha yaşındasın aklını başına al derim, bu dünya tatlısı dediğin çocuk babasını annesinden ayıran kötü kadın olarak bilecek ilerde seni farkındamısın bilmiyorum.. Çocuk 4 yaşına gelene kadar farketmemişlermi kadının çirkefliğini, kadın babasının evine bence adamın bu pislikelri yüzünden gidiyodur bu da yllvar yakar etmicem gel çocuğumz var diyodur eve getiriyodur kısır döngü haline gelmiştir. 3 gün sonra kandırıldım hayallerimle oynandı topiği açmayasın dikkatli olup mantıklı ve sağlıklı düşünmeni tavsiye ederim..

Back
X