mrb arkadaşlar.bende bundan yaklaşık 1 ay önce çikolata kistim olduğunu ögrendim.5\6 cm büyüklügünde.sağ yumurtalıktaymış.2 farklı doktora gıttım ıkısıde ameliyat(kapalı amelyat)onerdıler.yaklasık bır hafta once oldum.amelıyatım basarılı gectı.yumurtalıkta veye tüplerde herhangı bır sorun olmadan basarıyla tamamlanmıs amelıyat.yalnız bu amelıyatta doktor cok onemlı ben fakultede oldum ve doktorum yrd.doç tu.ve endometriosis uzmanlık alanıydı.ona cok guvendım.allaha sukur ıyı gectı.sımdı bana 6 ay surelı hızlandırlımış çocuk tedavisi uygulayacaklar.ve hamile kalmam saglanacak.kalamzsam kısırlık tedavsınıe baslarız dedıler.bakalım sımdı cocuk olmasını beklıcez.allah herkesın yardımcısı olsun.
acaba hangi şehir de oturuyorsunuz?
yani tüp bebek yöntemi ile mi hamile kaldın? anlamadım:44:
inş. canım en kısa sürede normal yolla hamile kalırsın yoksa aşılama yaptırırsın benimde kistim vardı ameliyat oldum şimdi tekrarladı.ben 4cm kistle normal yolla hamile kalmayı deniyorum. var mı ben gibi laparoskopi/ameliyattan kaçaaannnnnnnnn
nerdesiniz kızlaaar çikolata ksitlileerr
ben 4cm kistle normal yolla hamile kalmayı deniyorum. var mı ben gibi laparoskopi/ameliyattan kaçaaannnnnnnnn
yeni ameliyat olmuş biri olarak yaşadıklarımı yazmak istedim.sağ kasığıma anıden gıren bır sancı nedenıyle apandisit korkusuyla doktora gidip sonrasında 10 cm. E yakın bir kistim olduğunu öğrendım.bu sitedeki yazılanları dikkatlice incelerken bir yandan da iyi bir doktor aradım kısa sürede buldum şükürler olsun.bu ayın 2 sinde laparoskopi oldum.kistim çıkarıldı onun yanında 1 cm lik küçük bir kist varmış o da alındı.3-4 gün sonra kendi işimi yapabilir hale geldim.araştırmalarım sonucunda kist ufalırmı dıye beklerken büyüme riskininde olduğunu okuduğum için hızlı bir şekilde ameliyat oldum.şu an tek duam tekrarlamaması.doktorumun dediğine gore herşey çok temız görünüyormuş ameliyattan sonra .bu ameliyatlarda doktor çok önemli bence umarım herkesin karşısına işinin ehli bir doktor çıkar ve hayırlısıyla herkes sağlığına kavuşur ben bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.dediğim gibi umarım bir daha tekrarlamaz ve doktorumun dediği gibi kısa sürede allahın izniye hamile kalabilirim.
ben 4cm kistle normal yolla hamile kalmayı deniyorum. var mı ben gibi laparoskopi/ameliyattan kaçaaannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?