- 10 Kasım 2006
- 6.250
- 1.616
- 373
Merhaba arkadaslar,
Ben bir bucuk aylık evliyim ve 20 gün önce Laparoskopi (kapalı ameliyat) ile 5 cm'lik sağ overdeki kistimi aldırdım.
yaklasık 3 sene önce de 4,5cm lik kistimi ilaç yoluyla küçülttüm.
o zaman zarfında doktoruma gitmeyi ihmal ettim belki gitseydım daha önceden tanı konabilirdi.((doktorunuzu ihmal etmeyin))
Ameliyatım kapalı oldugundan aynı gün marmara hastanesinden taburcu oldum.Dk um kistin tekrarlama olasılıgının %50 oldugunu, fallop tüplerinin acık oldugunu ve hamile kalmak isteginde ilacını 1 ay önceden bırakmam gerektiğini söyledi.
nisan ayından beri dogum kontrol hapım olan GİNERA'yı düzenli bir şekilde kullanıyorum.
Suan aklımda tereddütlerim var hamileliği evlenır evlenmez hiç düşünmem diyordum zamana bırakıcaktım. Ama yasadıklarım duyduklarım hiç olmadıgı kadar bebegi düşündürdü.
Düşünmekten ziyade artık bebek sahibi olamama endişesine bile kendı kendıme kapıldım
benım gibi olanlar ne yapmalıyız??, sonucta bebek desede doktorlar dünyaya gelen bir canlının yaşam sorumlulugunu üstlenmek şu hayatta cok zor
düşüncelerinizi bekliyorum.
herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile olur sen hiç moralini bozma karafesleğenin dediği gibi herşey sağlıklı da olsa olmayınca olmuyor..Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.