tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrr
bende tüp bebek denemiş tutturamamış pco hastası bir anne adayıyımkendiliğinden geliverdi bebeğimiz. bende 20 haftama girdim bugün. allah herkese hayırlı zamanda nASİP ETSİN BEBEĞİNİ. allahım kimselere yokluğunu göstermesin. uğraş didin ne yaparsan yap ama umutsuz olma demişti annem bana. ne de haklıymış anladım... stres her güzel şeyin düşmanı sadece bebişlerimizin değil... allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. sevgiler....
tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrr
bende tüp bebek denemiş tutturamamış pco hastası bir anne adayıyımkendiliğinden geliverdi bebeğimiz. bende 20 haftama girdim bugün. allah herkese hayırlı zamanda nASİP ETSİN BEBEĞİNİ. allahım kimselere yokluğunu göstermesin. uğraş didin ne yaparsan yap ama umutsuz olma demişti annem bana. ne de haklıymış anladım... stres her güzel şeyin düşmanı sadece bebişlerimizin değil... allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. sevgiler....
bende 3 buçuk ay önce 5 cmlik endo kisti yüzünden laparoskopi ameliyatı oldum. 2 ay doğum kontrol kullandım 1 ay bıraktım ve adet olduğumda dr a gitttiğimde kistin tekrarlamaya başladığını gördük.
ve hemen tüp bebeğe geçtik.
bugun transferimin 3 . günü zaman geçmek bilmiyor.
inşallaahh pozitif sonucu alırım bebeğim benimledir. beni bırakmamıştır.
ne güzel :) tebrikler... sağlıkla sıhhatle büyür imnşallah bebişlerimiz....
elfkaya , inşallah güzel haberlerini alıcaz.... içini ferah tut..sakın stres yapma... gez bol bol.. hava da güzel. aklın dağılsın... bebeğin tutunmaya çalışıyor sana şimdi. :))
merhaba arkadaşlar, bu siteyle ilk tanıştığımda hiç bilmediğim bir konu hakkında internette bilgi toplamaya çalışıyordum. 23 yaşımdan beri endometriosizle uğraşıyordum. evlenir evlenmezde hayatıma "kısırlık" korkusu kabus gibi çöktü. hiç çocuk düşünmüyorken acil bebek dediler... sonrsı hepimizin yaşadığı stres, işlemler, korkular, başarısızlıklar...
bu sitede aralarda okuduğum tek tüp endolyken hamile kalma hikayelerini büyük bir mutlulukla okudum.çünkü tüm iyi haberler benim için de bir umut demekti ve eğer birgün hamile kalabilirsem bunu mutlaka bu siteden paylaşırım demiştim.Çünkü insan tedavi sürecindeyken ne kadar istemesede olumsuz, negatif bir düşünceye kapılıyor. Ben tüm bu olumsuz düşüncelerden bu sistede okuduğum güzel, olumlu, müjdeli haberlerle kurtulmuştum. Belki benim yazdıklarımı okuyup, morali düzelen,umudunu kaybetmeyen birileri olabilir demiştim.
2. tüp bebek denememi şubat başında yaptık. bu sefer ilki gibi değildi. çok umutlu değildim. Ama sonuç pozitif çıktı. çok sevindik tabi ki .... Şu anda 10 haftalık hamileyim. ve hamile kaldığımda 5 cmlik endometriosis kistine sahiptim. 3 tane ameliyat geçirdim endometriosisten. ve her seferinde tekrarladı. İnşallah hamilelik sürecinde geriler ve bir daha oluşmaz.
yani ne olursa olsun umudu kaybetmemek çok önemli. gerçekten bebeklerin gelme zamanı var. biz kafamızda olumsuz şeyler kurarak bu süreyi değiştiremiyoruz. İnşallah herkes en kısa zamanda yavrusuna kavuşur.
iyi gidiyor canım allaha bin şükür yolun yarısını geçtik bugun kontrolümüz vardı herşey yolunda,,erkek bebişimiz yolda hep dua ediyorum inanın isteyen herkese nasip olsun bu duygu diye..son dk ya kadar doğumda bile edeceğim:))
canım tebrik ederim.inan çok sevindim.moral oldu bana da.ben 4. denememi yaptırıcam.aynı durumdayım hatta tüplerimde bağlandı.inşallah bizde sizler gibi pozitif sonuç alırız.merak ettiğim hangi doktora gittin.
demek bi oğluşun olcak çok güzel Allah hayırlı sağlıklı ömür versin.duaların için saol.aslında erkek olması iyi omluş en azından bizim hastalığımız genetik kızın olsa bunu taşıma ihtimali olcaktı ama nasip diyede bişi var bu kadar derin düşünmemekte lazım :)değmesin
bende 3 buçuk ay önce 5 cmlik endo kisti yüzünden laparoskopi ameliyatı oldum. 2 ay doğum kontrol kullandım 1 ay bıraktım ve adet olduğumda dr a gitttiğimde kistin tekrarlamaya başladığını gördük.
üzülme demek boşa 10 yıldır uğraştığım bu lanet hastalık
2 ameliyat (bunlar yüzünden normal doğumu biel düşünmüyorum direk sezeryan olacak)
filmler tahliller 2sene her ay beklemek
4 aşılama
1 tüp bebek
bunların hepsi negatif giden binlerce lira ..uykusuz geceler
ama 2 tüp bebek için gün sayarken hamile olduğumu öğrendim mucizem oldu oğlum
sabır sabır inşallah meyvesini alırsınız
elfkaya inşallah canım sonucun poiztiftirbende 3 buçuk ay önce 5 cmlik endo kisti yüzünden laparoskopi ameliyatı oldum. 2 ay doğum kontrol kullandım 1 ay bıraktım ve adet olduğumda dr a gitttiğimde kistin tekrarlamaya başladığını gördük.
aminnntebrik ederim canım.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
bende endoluyum. 3,5 yıllık evliyim ve infertilite ile mücadele ediyorum...
normal yolla çocuğum olmadı.. doktorum aşılama yapalım dedi kabul ettik.
1. aşılamam tutmadı yıkıldım çok üzüldüm.
2. aşılamam yapıldı, yine olmadı gözüyle bakarken test bile yaptırmadım.. aşılamamdan sonra 17. gün oldu hala adet olmayınca test ve çift çizgi:))))
o anki mutluluğumu anlatamam.. sonunda hamile kalmıştım
11 şubatta 11. haftanın içinde rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu ve kürtajla aldılar ... kürtajdan tam 25 gün sonra adet oldum ve hiç beklemeden 3. aşılamayı yaptırdım...
şu an aşılama sonrası 9. günüm..
beklemedeyim rabbim kısmet ettiyse bir kez daha olur diyorum..
ben hem endoluyken, hem de prolaktin yüksekliğiyle mücadele ederken gelen meleğim bir kez daha gelecekti..
ben inanıyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
sağol denizcim ..herşeyin hayırlısı kızım olsa dr o götürmekten nmanyak olurdum kesin:))demek bi oğluşun olcak çok güzel Allah hayırlı sağlıklı ömür versin.duaların için saol.aslında erkek olması iyi omluş en azından bizim hastalığımız genetik kızın olsa bunu taşıma ihtimali olcaktı ama nasip diyede bişi var bu kadar derin düşünmemekte lazım :)değmesin
gerçekten maddi manevi yorucu bir süreç iyşallah benim ve bekleyen arkadaşların da sonu senin gibi olur Allah nazarlardan korusun seni ve bebişinimaşallahhh
tebrik ederim canım.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
bende endoluyum. 3,5 yıllık evliyim ve infertilite ile mücadele ediyorum...
normal yolla çocuğum olmadı.. doktorum aşılama yapalım dedi kabul ettik.
1. aşılamam tutmadı yıkıldım çok üzüldüm.
2. aşılamam yapıldı, yine olmadı gözüyle bakarken test bile yaptırmadım.. aşılamamdan sonra 17. gün oldu hala adet olmayınca test ve çift çizgi:))))
o anki mutluluğumu anlatamam.. sonunda hamile kalmıştım
11 şubatta 11. haftanın içinde rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu ve kürtajla aldılar ... kürtajdan tam 25 gün sonra adet oldum ve hiç beklemeden 3. aşılamayı yaptırdım...
şu an aşılama sonrası 9. günüm..
beklemedeyim rabbim kısmet ettiyse bir kez daha olur diyorum..
ben hem endoluyken, hem de prolaktin yüksekliğiyle mücadele ederken gelen meleğim bir kez daha gelecekti..
ben inanıyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
üzülme demek boşa 10 yıldır uğraştığım bu lanet hastalık
2 ameliyat (bunlar yüzünden normal doğumu biel düşünmüyorum direk sezeryan olacak)
filmler tahliller 2sene her ay beklemek
4 aşılama
1 tüp bebek
bunların hepsi negatif giden binlerce lira ..uykusuz geceler
ama 2 tüp bebek için gün sayarken hamile olduğumu öğrendim mucizem oldu oğlum
sabır sabır inşallah meyvesini alırsınız
benim de kistlerim 1cm-2cm civariydi ama bi türlü sağlıklı gebelik elde edemiyoruzBen de bir histeresdkopi polip aldırma aşılama bir tüp bebek oldum ve 2,5 cm çikolata kistim var bir de kendilğinden kimyasal düşük.
tüp bebek de baya yumurtam oluştu iyi kalite ama genetik incelemeden geçmediği için transfer olmadı iptal.
doktor bana doğaldan hamile kalamazsın endotermis hastasısın durumunu kabullen dedi. doğal hamile kalman için laroskopi olman lazım dedi. ya da doğum kontrol hapı kullan bir ay sonra yeniden tüp bebek dene dedi. yine genetik tanı içlerinden düzgün bir tane çıkarsa diye.
bu 2,5 cm kist çıkalı daha 6 ay ancak oldu ama doktorun bana çocuğun olmaz kabullen demesi bildiğin tokat etkisi yaptı. çünkü diğer bütün doktorlar değerlerin çok iyi olur diyor.
Sizin çocuğunuz doğal yolla mı oldu?
soğan kürü ya da doğum komtrol hapı kkulandınız mı çikolata kisti var mıydı kaç cm idi çok merak ettim.
[/QUOTE]Yaşım 34 15 yumurta toplandı 9 döllemdi 6. Güne 3 kaldı 3 ü de gitti ama hepsi bozuk. Ama benim geçen yıl kendiliğinden bir gebeliğim de var kimyasal .
QUOTE="ShinSeGi, post: 54937233, member: 721262"]benim de kistlerim 1cm-2cm civariydi ama bi türlü sağlıklı gebelik elde edemiyoruz2 aşılama 3 tüp bebek sonucu hala anne olamadim benim de geri kalan tüm degerlerim cok iyiydi ama sonuc yok. doktor bana da embriyolari genetige yollamayi önerdi. sizin kac embriyo genetige gitmisti? yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?