Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyim çok şükür cnm . Kistler icn 4 aydr iğne vuruldm her ay bi tane şimdi son ignenin 20. Günü tedavi ye baslicaz dedi doktr 16 marti bekliyorum cnm sen naslsn nasl gidiyoB bebegim-gel canim nasilsn? tedavi gorecektin ne yaptin?
Canım iyi akşamlar,benim profilde sorun var otomatik olarak baglanmıyor her defasında baştan giriyorum mesaj haberi alamıyorum.tesadüf girdim.Biz çok iyiyiz hamd olsun sıkıntım yok herşey yolunda gecen randevüda cinsiyetini ögrendim gördüm çok tatlı minicik,erkek Allah hayırlısını versin.Canım sana geliyorum sen nasılsın,bebegin nasıl her şey yolundamı?hamilelik nasıl gidiyor?B bebegim-gel canim nasilsn? tedavi gorecektin ne yaptin?
iyi olmana cok sevindim canim kanamalarin vardi cok merak ettim seni. bu arada Masallah erkekmis haa :) Rabbim hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ben daha ogrenmedim cinsiyetini 20. haftada ayrintili ultrason yapiyolar ozaman ogrenecem insallah Rabbim hayirli ve saglikli evlat versin onemli olan o. cok sukur bendede hersey yolunda sayilir sadece toridim sorun cikariyor iyi calismiyor her 4 haftada bir kan testi veriyorum ilacimin dozunu yukseltti ama elhamdulillah buyuk bir sorun degil sadece simdiden 6 kilo aldim :) toridim yuzunden cok hizli kilo aliyorum :)Canım iyi akşamlar,benim profilde sorun var otomatik olarak baglanmıyor her defasında baştan giriyorum mesaj haberi alamıyorum.tesadüf girdim.Biz çok iyiyiz hamd olsun sıkıntım yok herşey yolunda gecen randevüda cinsiyetini ögrendim gördüm çok tatlı minicik,erkek Allah hayırlısını versin.Canım sana geliyorum sen nasılsın,bebegin nasıl her şey yolundamı?hamilelik nasıl gidiyor?
hadi hayirlisi canim dualarim seninle.. :) hic merak etme o igne gercekten kistleri baskiliyor ve hamile kalma sansini arttiriyor sadece sabir gerektiriyor biraz.. birde tedavi surecinde limonlu zencefil cayi yap bol bol ic ben bilincli yapmamistim o ara bozagim agiriyordu gunde 3-4 defa iciyordum doktoruma zarari olurmu diye sordum oda tam tersi cok faydasi olur demisti zencefil vucudda bulunan odemi ve iltahabi felan atmada yardimci oluyormus limonda kani sulandirdigi icin embiryonun tutunmasina yardimci olabiliyormus sende dene istersenIyim çok şükür cnm . Kistler icn 4 aydr iğne vuruldm her ay bi tane şimdi son ignenin 20. Günü tedavi ye baslicaz dedi doktr 16 marti bekliyorum cnm sen naslsn nasl gidiyo
İnşallah cnm o iğneler işe yarar da tedavm olumlu sonuclanir . Onu da denerm ozmn aktardan zencefil kökü dyemi alcmhadi hayirlisi canim dualarim seninle.. :) hic merak etme o igne gercekten kistleri baskiliyor ve hamile kalma sansini arttiriyor sadece sabir gerektiriyor biraz.. birde tedavi surecinde limonlu zencefil cayi yap bol bol ic ben bilincli yapmamistim o ara bozagim agiriyordu gunde 3-4 defa iciyordum doktoruma zarari olurmu diye sordum oda tam tersi cok faydasi olur demisti zencefil vucudda bulunan odemi ve iltahabi felan atmada yardimci oluyormus limonda kani sulandirdigi icin embiryonun tutunmasina yardimci olabiliyormus sende dene istersen
bu arada zencefilin tozunu degil kokunu kullanacan ve kesinlikle kaynatmayacaksin kabugunu soyup bir bardaga ince ince dogra limonuda kabuklarila ince ince dograyip uzerine kaynar suyu dokup 5dk bekleyip icebilirsin icine balda koyabilirsin ben cayi sekersiz ictiyim icin bal koymadim
Ben burda pazardanda aliyorum taze zencefil koku ama turkiyede nerde satilir bilmiyorumİnşallah cnm o iğneler işe yarar da tedavm olumlu sonuclanir . Onu da denerm ozmn aktardan zencefil kökü dyemi alcm
Bugn de pazara cikcaktm zaten baharat satanlara soraym belki bilirler Sağol cnm :)Ben burda pazardanda aliyorum taze zencefil koku ama turkiyede nerde satilir bilmiyorum
Insallah faydasi olur Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin, istiyen herkese tattirsin bu guzel duyguyu..Bugn de pazara cikcaktm zaten baharat satanlara soraym belki bilirler Sağol cnm :)
Amiiin cnm inşallahInsallah faydasi olur Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin, istiyen herkese tattirsin bu guzel duyguyu..
Çok şükür canım bende sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah Allah kolaylık versin sanada ,banada:):):)benimde troid çok yavaş hap alıyorum ben ayda bir kan veriyorum bende 5 kilo aldım saçlarım çok dökülüyor ama bebeklerimiz iyi saglıklı olsunlarda biz anneler dayanırız.canım kanamamda geçti çok şükür ilgin için çok sagol canımsın sende yaz ara ara,bende yazarım iyi akşamlar kendine bebege dikkat Allah'a emanet canım:):):)Canım iyi akşamlar,benim profilde sorun var otomatik olarak baglanmıyor her defasında baştan giriyorum mesaj haberi alamıyorum.tesadüf girdim.Biz çok iyiyiz hamd olsun sıkıntım yok herşey yolunda gecen randevüda cinsiyetini ögrendim gördüm çok tatlı minicik,erkek Allah hayırlısını versin.Canım sana geliyorum sen nasılsın,bebegin nasıl her şey yolundamı?hamilelik nasıl gidiyor?
Cok sukur kanamanin gecmesine sevindim canim tabiki yazarim sende yaz merak ediyorum :) sizde Allaha emanet olunÇok şükür canım bende sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah Allah kolaylık versin sanada ,banada:):):)benimde troid çok yavaş hap alıyorum ben ayda bir kan veriyorum bende 5 kilo aldım saçlarım çok dökülüyor ama bebeklerimiz iyi saglıklı olsunlarda biz anneler dayanırız.canım kanamamda geçti çok şükür ilgin için çok sagol canımsın sende yaz ara ara,bende yazarım iyi akşamlar kendine bebege dikkat Allah'a emanet canım:):):)
cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah, adenometriyozisi ilk defa duyuyorum peki doktorun acikladimi bu hastalik nasil bisey ve ne gibi zararlari var sana?arkadaşlar merhaba bende bebek için tedavi görüyorum..ilk gittiğim dr.endometrıozis dedi çikolata kistinden bahsetti ikinci gittiğim dr.mr istedi.daha sonra adenomiyozis dedi..kafam karıştı ben pek anlaıyorum, bu ikisinin arasında nasıl fark var yada farklımı ? bunun için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim..
cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah, adenometriyozisi ilk defa duyuyorum peki doktorun acikladimi bu hastalik nasil bisey ve ne gibi zararlari var sana?
sor tabi canim nasil sorulmuyor bu senin bedenin ve ne olup bittigini bilmek zorundasin aciklamalari lazim ne demek ters dusmek sen orya nicin gidiyon oyle cekingenlik yapma sor ogren mutlaka..dr.um çok pek açıklama yapmıyor, ama bugün hastaneyi aradım cuma günü sulu ultrason çekildi iyi bi şey yok dediler..kan verdim tahliller için troidlerde iyiymiş..adet gördüğünde gel dediler, neden hiçbir tedavi görmeden gel dediler anlamıyorum..dr.larada bişey sorulmuyor sorupda ters düşmek istemiyorum, ay sonunda adet göreceğim bakalım ne olacak..hakkımızda hayırlısı..adenomiyozis mr da çıkıyormuş dr.um öyle söyledi , bakalım hayırlısı..
sor tabi canim nasil sorulmuyor bu senin bedenin ve ne olup bittigini bilmek zorundasin aciklamalari lazim ne demek ters dusmek sen orya nicin gidiyon oyle cekingenlik yapma sor ogren mutlaka..
bu arada adet gordugunde rahmin durumuna bakmak icin cagirmislardir sonuclarinin iyi cikmasida iyi ama mutlaka doktoruna sorup ogren
Gelismelerden haberdar et olurmu canimsağol canım mutlaka soracağım.