Amin canim insallah Allahim sahit dualarim hep sizlerle yasadiklarinizi bende yasadigim icin neler hissettiginizi cok iyi biliyorum
canim ben 16 mayista basladim ignelere ve 2 haziranda yumurta toplama islemi oldu ama benim durum farkliydi ben adet olmadan basladim yani doktorum beni ignelerle (lucrin depot) la gecici menepoza sokmustu sonra direk icsi tedavisine ignelerle hic adet olmadan basladim 16 mayista 1 hafta igne yine lucrin ama gunluk kullandim sonra 22 mayista konturole gittim ve gonal f de basladim 2 haziranda yumurta toplandi ve 5 haziranda transfer yapildi..
Rabbim tedavini hayirli kilsin insallah sonundada hayirli saglikli evlatlar versin insallah..
canım yaaa senin miraç kand,ilinde transferirinin olduğunu çok iyi hatırlıyorum ki ben hatta oğlun olursa miraç koy ismini kızzz bak valla çok ciddiyim öyle mübarek birgünde rabbim unutmadı seni
bende lucrin depot kullanıyorum son iğnem kaldı 8 temmuz vuracam 18 temmuzda iğnelerime başlıycamm belki hatırlarsın tedavimle belki doğru yoldayım bi kaç kişi kistin küçük bu iğneleri kullanmasaydında dedi acaba gereksizmi diye düşünmüştüm doktorum rahimde görünmeyen küçük kistlerde var ondan kullan demişti umarım bende hauırlısıyla yazarım hamileyim diye duanı eksik etme arkadaşımmm