Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Amin canim insallah Allahim sahit dualarim hep sizlerle yasadiklarinizi bende yasadigim icin neler hissettiginizi cok iyi biliyorum
canim ben 16 mayista basladim ignelere ve 2 haziranda yumurta toplama islemi oldu ama benim durum farkliydi ben adet olmadan basladim yani doktorum beni ignelerle (lucrin depot) la gecici menepoza sokmustu sonra direk icsi tedavisine ignelerle hic adet olmadan basladim 16 mayista 1 hafta igne yine lucrin ama gunluk kullandim sonra 22 mayista konturole gittim ve gonal f de basladim 2 haziranda yumurta toplandi ve 5 haziranda transfer yapildi..
Rabbim tedavini hayirli kilsin insallah sonundada hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

canım yaaa senin miraç kand,ilinde transferirinin olduğunu çok iyi hatırlıyorum ki ben hatta oğlun olursa miraç koy ismini kızzz bak valla çok ciddiyim öyle mübarek birgünde rabbim unutmadı seni
bende lucrin depot kullanıyorum son iğnem kaldı 8 temmuz vuracam 18 temmuzda iğnelerime başlıycamm belki hatırlarsın tedavimle belki doğru yoldayım bi kaç kişi kistin küçük bu iğneleri kullanmasaydında dedi acaba gereksizmi diye düşünmüştüm doktorum rahimde görünmeyen küçük kistlerde var ondan kullan demişti umarım bende hauırlısıyla yazarım hamileyim diye duanı eksik etme arkadaşımmm

canım yaaa senin miraç kand,ilinde transferirinin olduğunu çok iyi hatırlıyorum ki ben hatta oğlun olursa miraç koy ismini kızzz bak valla çok ciddiyim öyle mübarek birgünde rabbim unutmadı seni
bende lucrin depot kullanıyorum son iğnem kaldı 8 temmuz vuracam 18 temmuzda iğnelerime başlıycamm belki hatırlarsın tedavimle belki doğru yoldayım bi kaç kişi kistin küçük bu iğneleri kullanmasaydında dedi acaba gereksizmi diye düşünmüştüm doktorum rahimde görünmeyen küçük kistlerde var ondan kullan demişti umarım bende hauırlısıyla yazarım hamileyim diye duanı eksik etme arkadaşımmm

evet ya cok sukur Rabbime mirac kandilinde transfer olmustu eger Mevlam bir oglan nasip ederse mirac ismini koymak istiyorum zaten :1:
canim senin kullandigin Lucrin depot aylik degilmi? hemen 18 temmuzda baslayabiliyonmu gercekten? ben en son ignemi 16 nisanda vurulmustum ve 16 mayista gunluk ignelere baslamistim
Allhin izniyle seninde guzel haberlerini alacaz burdan insallah :16:

evet ya cok sukur Rabbime mirac kandilinde transfer olmustu eger Mevlam bir oglan nasip ederse mirac ismini koymak istiyorum zaten :1:
canim senin kullandigin Lucrin depot aylik degilmi? hemen 18 temmuzda baslayabiliyonmu gercekten? ben en son ignemi 16 nisanda vurulmustum ve 16 mayista gunluk ignelere baslamistim
Allhin izniyle seninde guzel haberlerini alacaz burdan insallah :16:

canım ya gördünmü aynı düşünmüşüzz senle yavrucuğunu
canım ya ikiz olabilirmi sence senin bebilşler kaç embriyoydu
evet canım aylık iğnemden 10 gün sonra başlıycam inş.hayırlısıyla haber veririm hamileyim diye tabi arkadaşlardaa dahil olmak üzere
rabbim verdiklerine sağsalim kucağına almayı nasip etsain benim gi,bi arkadaşlarda hayıurlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu

canım ya gördünmü aynı düşünmüşüzz senle yavrucuğunu
canım ya ikiz olabilirmi sence senin bebilşler kaç embriyoydu
evet canım aylık iğnemden 10 gün sonra başlıycam inş.hayırlısıyla haber veririm hamileyim diye tabi arkadaşlardaa dahil olmak üzere
rabbim verdiklerine sağsalim kucağına almayı nasip etsain benim gi,bi arkadaşlarda hayıurlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu

Canim benim sadece 1 embiryom olmustu ama bizim ailede ikiz cok var hem anne tarafimda hem baba tarafinda genetik yani :) doktorumun soyledigine gore bendede ikiz olma olasiligi cok yuksekmis :) yani tek yumurta ikizi.. 12 temmuzda ilk kontrolum var benimde hayirli ve saglikli olsun insallah
Tedavin hayirli olsun canim insallah guzel haberlerini alacaz inaniyorum ben Rabbim bunca duayi bos cevirmez su mubarek cuma hurmetine Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah..

Canim benim sadece 1 embiryom olmustu ama bizim ailede ikiz cok var hem anne tarafimda hem baba tarafinda genetik yani :) doktorumun soyledigine gore bendede ikiz olma olasiligi cok yuksekmis :) yani tek yumurta ikizi.. 12 temmuzda ilk kontrolum var benimde hayirli ve saglikli olsun insallah
Tedavin hayirli olsun canim insallah guzel haberlerini alacaz inaniyorum ben Rabbim bunca duayi bos cevirmez su mubarek cuma hurmetine Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah..

inş.canım ya rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın kız tek yumrta ikizi olsa aynı olurla ne güzel herşeyin hayırlısı bu arada takvimin hayırlı olsun canım ya hesaplıyorum senin beben 2hafta 2 günlük birde 3.gün embriyosu 2 hafta 5günlük oluyor takvimde 5 haftalık diyor neden öyle doktorlarmı ne kadarlık olduğunu söylüyor

aminnn canım ya ben başından inandım olacağına inş.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına alır sevin canım ya korkma
allahım korur sen kendinde biliyorsun belki inanamak istemiyorsun korkularından ikinci çizgi silikte olsa kolay kolay çıkmaz darısı bizim başımıza inşallah

mrb canım öncelikle geçmiş olsun ben kendi fikirlerimi sunayım belki kızlar farklı birşey daha güzel bbirşeyde diyebilir
ama canım bu kistle ameliyat olma neden diyeceksin bildiğin gibi yumurta rezervini düşürüuormuş
tüp bebk yaptır tekrar imkanın varsa tabi zaten endo.olduğunu bildiklerinde ilaçlarla küçültebiliyorlar sonra tüp bebek yaptır
bu arada kistin kaç cmlik

merhaba canim oncelikle gecmis olsun bu sana yazdigim 3. mesaj nette sorun var heralde yaziyom ama kaydolmuyor :50:
canim oncelikle gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah.. benimde senin gibi cok gec anlamisti doktor ve zaten artik endo 4. seviye olmustu bile.. canim ben 3 defa laparoskopie yontemiyle ameliyat oldum yumurta rezervini azalttigi dogru benim sadece sol yumurtaligimi temizlediler sag yumurtaligimda yeni baslamis denildi..
sana tavsiyem iyi bir doktor bul ve once tuplerine baktir benim sol tupum tikanmis ve icine su birikmisti doktorum o yuzden tup bebek yapmanin anlami yok cunku tupteki su embiryoyu oldurur demisti bende terar ameliyat oldum tuplerimi kapattilar..
ilk tup bebek denemesinde 7 yumurta olustu ve hicbiri dollenmedi suan icsi tedavisi goruyom ve sadece 4 yumurta olusmustu ve 1 tanesi dollendi onu transfer yaptilar..
Rabbim sifa versin ve en kisa zamanda evlatla mujdelesin

2 doktorla görüştüm lap. önermediler hemen tüp bebek yaptır dediler. rezervim çok az olduğu için şansımın az olduğunu da söylediler. yakında hiç yumurtam kalmayabilirmiş. bu hafta rahim filmiyle tüplere baktıracağım. problem yoksa gelecek ay tedaviye başlamayı planlıyorum. bu arada hormonlarım da bozulmuş. benim durumum çok kötü yani. tutması mucize gibi olacak ama yine de yeter artık bırakıyorum diyemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabu etsin.

2 doktorla görüştüm lap. önermediler hemen tüp bebek yaptır dediler. rezervim çok az olduğu için şansımın az olduğunu da söylediler. yakında hiç yumurtam kalmayabilirmiş. bu hafta rahim filmiyle tüplere baktıracağım. problem yoksa gelecek ay tedaviye başlamayı planlıyorum. bu arada hormonlarım da bozulmuş. benim durumum çok kötü yani. tutması mucize gibi olacak ama yine de yeter artık bırakıyorum diyemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabu etsin.

Canim umidini yitirme benim sadece %15 hamile kalma sansim vardi ve suan hamileyim Mevlam yazmissa olur stres yapma icini ferah tut motivasyon cok onemli bunu unutma ben nerdeyse 5 yildir ugrasiyom her negatif sonucta yikildim ama vazgecmedim hep dua ettim hep umut ettim ve cok sukur Rabbime sonunda hamileyim sende umudunu yitirme kardesim bol bol dua et Rabbimin izniyle olucak Insallah...

inş.canım ya rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın kız tek yumrta ikizi olsa aynı olurla ne güzel herşeyin hayırlısı bu arada takvimin hayırlı olsun canım ya hesaplıyorum senin beben 2hafta 2 günlük birde 3.gün embriyosu 2 hafta 5günlük oluyor takvimde 5 haftalık diyor neden öyle doktorlarmı ne kadarlık olduğunu söylüyor

sagol canim hep hevesleniyodum yapmak icin Rabbime sukurler olsun canim henuz ultrasona girmedim tam olarak ne kadar bilmiyom 12 temmuzda insallah takvimi hesaplarken 15 gun trasfer oncesi ve 15 gun transfer sonrasi oyle hesapladim bir arkadasimda tup bebek cocugu oldu o soylemisti o takvime gore bugun 4.2 gunluk olmus :)

sagol canim hep hevesleniyodum yapmak icin Rabbime sukurler olsun canim henuz ultrasona girmedim tam olarak ne kadar bilmiyom 12 temmuzda insallah takvimi hesaplarken 15 gun trasfer oncesi ve 15 gun transfer sonrasi oyle hesapladim bir arkadasimda tup bebek cocugu oldu o soylemisti o takvime gore bugun 4.2 gunluk olmus :)

canım ya bende 3 günlük embriyo ve transfer günü 5 haziranla hesapladım ondan öyle neyse bebeğin sağlıklı olsun rabbim kucağına aldırsında hayırlısıyla varsın yanlış hesaplıyalım
varmı belirtilerin

canım ya bende 3 günlük embriyo ve transfer günü 5 haziranla hesapladım ondan öyle neyse bebeğin sağlıklı olsun rabbim kucağına aldırsında hayırlısıyla varsın yanlış hesaplıyalım
varmı belirtilerin

evet canim aslinda bende tam bilmiyorum ama sorun degil dedigin gibi hayirli ve saglikli olsunda varsin yanlis hesap olsun :1: cok bir belirti yok aslinda arada hafif bide bulantilari ve bas donmeleri oluyor onun disinda arada sag kasigimda zaman zaman siddetli agri gelip geciyo ve hafif leke geliyor leke beni cok korkutuyor ama onun disinda arkadaslarin dedigi gibi kusma felan yok tiksinme felanda yok hayirlisiyla su 12 temmuz olsada bir gorsek daha cok inanacam insallah :16:

evet canim aslinda bende tam bilmiyorum ama sorun degil dedigin gibi hayirli ve saglikli olsunda varsin yanlis hesap olsun :1: cok bir belirti yok aslinda arada hafif bide bulantilari ve bas donmeleri oluyor onun disinda arada sag kasigimda zaman zaman siddetli agri gelip geciyo ve hafif leke geliyor leke beni cok korkutuyor ama onun disinda arkadaslarin dedigi gibi kusma felan yok tiksinme felanda yok hayirlisiyla su 12 temmuz olsada bir gorsek daha cok inanacam insallah :16:

leke sorn değilmiş allah korusun kırmızı rengi olmadığı sürece o kadar ilaç ğne kullanıyoruz aslında o lekelerin olması gayet normal bkıldığında ama korkuyor insan zor bulmuşum zaten üstüne titrer haliyle
daha yeni belkide o yüzden yok inş.güzel bi hamilelikte geçirirsin
kız senin kadar en az bilgim var bebeğin hakkında
yaşadığın yerde varmı akrabaların yoksa hep yalnızmısın

leke sorn değilmiş allah korusun kırmızı rengi olmadığı sürece o kadar ilaç ğne kullanıyoruz aslında o lekelerin olması gayet normal bkıldığında ama korkuyor insan zor bulmuşum zaten üstüne titrer haliyle
daha yeni belkide o yüzden yok inş.güzel bi hamilelikte geçirirsin
kız senin kadar en az bilgim var bebeğin hakkında
yaşadığın yerde varmı akrabaların yoksa hep yalnızmısın

evet yaa.. insan ister istemez korkuyo kaybetmekten (Allah korusun ) masallah sen gercekten cok sey biliyon hamilelik hakkinda ben hic arastirmamistim ya hamile kalamasam diye..
yasadigim yerde malesef akrabam yok tamamen yanlizim

evet yaa.. insan ister istemez korkuyo kaybetmekten (Allah korusun ) masallah sen gercekten cok sey biliyon hamilelik hakkinda ben hic arastirmamistim ya hamile kalamasam diye..
yasadigim yerde malesef akrabam yok tamamen yanlizim

canım ya aslında bende bilmiyorum sohbetler arası konuşunca kızlar aklımda kalmış doktorları öyle demişte
ya o kalamamak korkusu bende de var veee çok kötü oluyor insan
ayy ne sıkıcı yalnızlık neyse az dişini sık bebeğin gelince yalnızlık kalmaz

canım ya aslında bende bilmiyorum sohbetler arası konuşunca kızlar aklımda kalmış doktorları öyle demişte
ya o kalamamak korkusu bende de var veee çok kötü oluyor insan
ayy ne sıkıcı yalnızlık neyse az dişini sık bebeğin gelince yalnızlık kalmaz

Evet canim yaa.. yanlizlik Allaha mahsustur diyolarya gercekten oyle esimin ailesi burda ama insan kendi ailesini istiyor :( ama uzun yillardir burdayim artik benim gibi Turkiyeden gelen birkac arkadasim var ve burda okuyup cocuk bakicisi oldum bir suru cocugum var :) cok sukur benim burdaki ailemde onlar..

Slm kizlar Allahin izniyle hamileyim cok sukur..
bbbz canim sen zaten emindin biliyordun :1: destegin ve guzel dileklerin icin cok sagol canim Allah razi olsun..
Rabbim herkese nasip etsin insallah arkadaslar..

Cok şükür ne güzel bir haber allah kucağına da almayı da nasip etsin seni merak ettiğim icin kardeşimin telefonundan açtım iyiki acmisim cok sevindim senin adına bizlere de moral oldun kendine ve bebise iyi bak bizlerede dua et

Cok şükür ne güzel bir haber allah kucağına da almayı da nasip etsin seni merak ettiğim icin kardeşimin telefonundan açtım iyiki acmisim cok sevindim senin adına bizlere de moral oldun kendine ve bebise iyi bak bizlerede dua et

canim cok sagol cok tesekurler dua etmezmiyim hic Mevlam isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah Umidinizi hic yitirmeyin Mevlam dualarinin karsiligini mutlaka verecektir canim inanki oturup kalkip icinde evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla nasip eyle diye dua ediyorum Allahin izniyle sizinde guzel haberlerini alacaz burdan insallah..

slm canim ne yaptin merak ettim seni transferin olmustu en son simdiye kadar sonucu ogrenmis olmalisin bizimlede paylasirmisin ? insallah pozitif sonuc almisindir

Son düzenleme:
canim senin sonuc ne oldu ben son zamanlarda ise dondugum icin fazla giremiyorum insallah hersey yolunda gitmistir

canim sen ne yaptin basladinmi tedaviye insallah kistin kuculmustur ve insalla baslamisindir tedaviye..

Back
X