Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bahcecideyim aslında vu biraz etki tepki meselesi .. Benimde ilki oradaydı ama ben biliyorum olacaksa orada olacak eğer bi şekilde orada yaptırmaktan vazgecersem memorialde denerim kesinlikle lab.önemli benim için mustafa bahcenin ilgilenmemesine gelirsek bizim onunla aramızda bi bag oluştu çok gittim geldim tutmayınca kafa tuttum 27 tane soru hazırladım attım önüne böylelikle o bizi ben onu tanımış oldum ve bana çıkardı bi hap verdi tutunmaya yardımcı tek şey bu dedi ama herkeze iyi gelmiyormuş adını bana kimseye verme dedi ama ben verdim arkadaşlara ne tesadüfü benim bildiğim verdiklerimin hep tuttu şimdi ilk muayneyi o yptı sonra ben dedim kimse güveniyosan beni ona emanet et çünkü her akiam degerlendirme toplantısı yapıyolar hastalar hakkında ilk muaynede coraspin verilmedi 2.kontrole gittimde dedim benim coraspine başlamam lazım ali bey dedi mustafa bey zaten söyledi bu ilacı gönderdi size dedi bende şoke oldum tabi .. benim bahsrttiğim kuzenimde çapada tüp doktoru başarıyı artıran tek şey dotkorla hasta arasındaki ilişki diyor o yüzden kimse kırılmasın amerikanında olmadını oldunu duydum bizim kliniğinde zateb yaşıyorum olmadı ilkinde ama kıyrıtık bi semt hastanesinde tutan var aynı sorunlarla o yüzden nereye giderseniz gidin yurt dışıda olsa prosedür değişmiyor çok çetrefilli bi sorun yoksa kadında bi düşününce hepimiz aynı ilacları kullanıyoz lucrin puregon burun spreyi gonol f progesteron vs
aaa ne güzel bademmm memorialde çok güzel ben çok begeniyorum acıkcası başarıları onlarında iyii
sizin ne kdar tutut badem ilk deneme ilaclarda dahil
canım bızımkılerde para somurmuyor merak etme oyle bırsey oldugunu hıssetsek zaten gıtmeyız
Gülencim Mustafa Beyin sana verdiği ilacın ismi ne?Belki bizede bir faydası olur:jeyyar:bende bahcecideyim aslında vu biraz etki tepki meselesi .. Benimde ilki oradaydı ama ben biliyorum olacaksa orada olacak eğer bi şekilde orada yaptırmaktan vazgecersem memorialde denerim kesinlikle lab.önemli benim için mustafa bahcenin ilgilenmemesine gelirsek bizim onunla aramızda bi bag oluştu çok gittim geldim tutmayınca kafa tuttum 27 tane soru hazırladım attım önüne böylelikle o bizi ben onu tanımış oldum ve bana çıkardı bi hap verdi tutunmaya yardımcı tek şey bu dedi ama herkeze iyi gelmiyormuş adını bana kimseye verme dedi ama ben verdim arkadaşlara ne tesadüfü benim bildiğim verdiklerimin hep tuttu şimdi ilk muayneyi o yptı sonra ben dedim kimse güveniyosan beni ona emanet et çünkü her akiam degerlendirme toplantısı yapıyolar hastalar hakkında ilk muaynede coraspin verilmedi 2.kontrole gittimde dedim benim coraspine başlamam lazım ali bey dedi mustafa bey zaten söyledi bu ilacı gönderdi size dedi bende şoke oldum tabi .. benim bahsrttiğim kuzenimde çapada tüp doktoru başarıyı artıran tek şey dotkorla hasta arasındaki ilişki diyor o yüzden kimse kırılmasın amerikanında olmadını oldunu duydum bizim kliniğinde zateb yaşıyorum olmadı ilkinde ama kıyrıtık bi semt hastanesinde tutan var aynı sorunlarla o yüzden nereye giderseniz gidin yurt dışıda olsa prosedür değişmiyor çok çetrefilli bi sorun yoksa kadında bi düşününce hepimiz aynı ilacları kullanıyoz lucrin puregon burun spreyi gonol f progesteron vs
Gülencim Mustafa Beyin sana verdiği ilacın ismi ne?Belki bizede bir faydası olur:jeyyar: