Sen tüp bebekle hamile kalmıştın değilmi ikizlerine badem ?
Ben o iğneler arasında ölçmüştür herhalde dedim canım.. Buarada rahim arası uzunluğu nasıl ölçülüyor
evet canım haklısın moral cok onemlı
gulay bende oyle dıyorum hayırlı saglıklı olsunda tek cıft farketmez
ben anestezı alcam yıne
yumurta toplamada anestezıde sen ucret oduyormusun
Ben hiç lokalla toplama duymadım devlet hastanesimi bu ne alakası var ankarada bi üni hastanesinde canlı yapıyolarmış..
melis kaç lira sizin işlem ücreti
ama lokal yaptırıyor herkez ben genel oldum ve ucret aldılarda canım oyuzden sordum
badem , Allah bu acıları unutturacak acılar yaşamasın İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Doktorun söylemedimi ölçelim felan filan diye canım ??
birde sana dört tanemi transfer edilmişti redüksiyon işlemi varmıydı
Allah allahh banadamı lokal yapıldı o zaman çünkü benim hafif hafıza kaybım oldu zira şöyle şimdi catalda topluyolarya birde bi sedye var ayıldımda dedimki hemşireye ya beni o cataldan o sedyeye nasıl gecirdiniz altım daörtüde yoktu dedim hemşirede sen gectin ama hatırllamıyosun dedi mirmirmirmir
Bizim toplam işlem ücreti canım toplama transfer muayneler dahil canım ilaclar haric herşey 2350 euro canım ama benim 1900 euroya olacak canım 2. deneme oldu için
sizde ne kadar?
eşin ne doktoru canım ?
Allah bir daha yaşatmasın canım Eminim çok zordur .Çok zor ya inşallah ama bizlerde bebeklerimizi kucaklayacağız..
sizdekide erkek kaynaklı değilmi ? hangi merkezde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?