• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

Nazcım ben de bir tüp bir dondurulmuş tedavimi amerikanda oldum...ıyi bir merkez, doktorlar konularında uzman...Ona bir şey diyemem ama ilgi bence 0...Ben doktorumu aradım, negatif sonucum diye doktor sana ne yapmıştık dedi bana...O soru benim için dönüm noktasıdır...Biliyorsun amerikan en pahalı merkezlerden biridir ve üstüne üstlük ben özel muayenesine gittim geldim insan biraz ilgi bekliyor...Ben negatif sonuçtan dolayı yargılamıyorum merkezi tek yargıladığım şey bu ilgisizliği...

canım benım doktorum çok ılgılı saolsun sureklı ırtıbat halındeyız embrıyolog haber verdıkten sonra bana sureklı msj cektı

Arkadaşlar,ben size bir öneride bulunayım..Kendim de uygulayacağım..
Yumurta toplama işleminden sonra progesteron jel,hap ya da fitillere başlanıyor ta ki hamileliğiniz oluşup 12. haftaya gelinceye dek..

Ben yumurta toplama işleminden sonra ki o safhaya inşallah geleyim,progesteron depo iğne alıp yaptırıcam kalçadan..Progesteron bebeklerin tutunması için önemli ...depo 4 günlük..Zaten bebeklerde bir kaç saat içinde tutuncaksa tutunuyorlar..İlk bir kaç gün rahim içinde dolaşarak kendilerine uygun yer arıyorlar ve tutunduktan sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor.hihoyyyt

badem ben anlamadım naptıralım banada söylee acıkla acıklamadınnn süprizzzzz

Nazcım ben de bir tüp bir dondurulmuş tedavimi amerikanda oldum...İyi bir merkez, doktorlar konularında uzman...Ona bir şey diyemem ama ilgi bence 0...Ben doktorumu aradım, negatif sonucum diye doktor sana ne yapmıştık dedi bana...O soru benim için dönüm noktasıdır...Biliyorsun amerikan en pahalı merkezlerden biridir ve üstüne üstlük ben özel muayenesine gittim geldim insan biraz ilgi bekliyor...Ben negatif sonuçtan dolayı yargılamıyorum merkezi tek yargıladığım şey bu ilgisizliği...

ben o kadar para döküceksem çok ilgi beklerim..Sen kimdin ,sana ne yapmıştık deyince bozulurum açıkçası..Tamam çok hastası vardır,hatırlamayabilir ama ..ne bileyim....benneyaptımki

Arkadaşlar,ben size bir öneride bulunayım..Kendim de uygulayacağım..
Yumurta toplama işleminden sonra progesteron jel,hap ya da fitillere başlanıyor ta ki hamileliğiniz oluşup 12. haftaya gelinceye dek..

Ben yumurta toplama işleminden sonra ki o safhaya inşallah geleyim,progesteron depo iğne alıp yaptırıcam kalçadan..Progesteron bebeklerin tutunması için önemli ...depo 4 günlük..Zaten bebeklerde bir kaç saat içinde tutuncaksa tutunuyorlar..İlk bir kaç gün rahim içinde dolaşarak kendilerine uygun yer arıyorlar ve tutunduktan sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor.hihoyyyt

badem ben anlamadım naptıralım banada söylee acıkla acıklamadınnn süprizzzzz

Söyledim ya canım,gözden kaçtı sanırım hihoyyyt

ben o kadar para döküceksem çok ilgi beklerim..Sen kimdin ,sana ne yapmıştık deyince bozulurum açıkçası..Tamam çok hastası vardır,hatırlamayabilir ama ..ne bileyim....benneyaptımki

Ben de seninle aynı şeyleri düşündüm o yüzden merkez değiştirdim...Şimdi 15 haziranda transferim olacak inşallah...turkbayragi

bademcim nasıl yani
4 günlük yerine mi vuruluyor

Progesteron depo nedir?Beraberinde fitilde kullanıyor musun badem?

Arkadaşlar şöyle söyleyeyim.Hamilelik sırasında bebeklerin tutunması için vücudumuz progesteron denen hormonu daha fazla salgılamaya başlar..Ama biz şu an doğal yoldan hamile kalmadığımız,tedavi ile kalacağımız (inşallah) ek progesteron tedavisine ihtiyaç duyacağız..Gittiğimzi merkezlerde dr .ların insiyatifi ve seçimine göre progesteronu günlük doz iğne,jel,hap ve fitil şekillerinde alıyoruz..benim transferin 7. günü adet kanaması gibi kanamam olmuştu..Dr ek progesteron almamı söylemişti..Benim açtığım konular içinde bulabilirsiniz..Adet kanaması gibi kanamanız olsa bile test yaptırın başlıklı bir konu...

progesteron depo iğne adı üstünde 4 günlük progesteron ihtiyacını karşılıyor..Hamileliğin başında çok önemli,tutunma açısından...

esila mısır söyleerim sorun değil herkzin olsunda iki türlüsü var doktorunuuza sorun bence benimki civadan ve demirden arındırılmış öteki demir ve civalı tutar bi ters etki yapar korkarım ben ya , seven seas adı ilacın tutunmaya tek olumlu etkisi olan şey buymuş yemek memek palavraymış

progesteron vuruluyodum ben gecen sene badem yanlış mı yaptık
progesteron depo nedir

yani ilk transferi olduntan sonra hemen progesteron depomu vurdulraım bademcim sen nası öğrendin bunu canım ? biz doktorlarımıza soralımmı

meliscim sende doktorna sormadan kullanma

Ben de seninle aynı şeyleri düşündüm o yüzden merkez değiştirdim...Şimdi 15 haziranda transferim olacak inşallah...turkbayragi

Hayırlısı canım..:Saruboceq: Transferden sonra ellerini yumruk yapıp kalçanın altında tutmaya çalış ya da kalçanın altına yastık koyuup dinlen derim a.s.

Back
X