Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah acil sifalar versin. Böyle bi durumla karşılaşmadim ama ilacın tadi çok mu kötü ki kusuyor? Ya da bir yan etki mi? Ilacın ardindan birşeyler yese faydasi olur mu acabamide hastasiyim ben,ne ilaç olursa olsun yemek arasinda ya da içtikten sonra hemen üzerine birşeyler yerim yoksa rahatsiz ediyor midemi.ağrı yapiyor bulantı kusma yapiyor
EVet canim sivi kullaniyor hatta sadece ama oglen icti aksam icmediO ilacı mide bağırsak boşalsın diye içiyorlar dostum. Boşken operasyonu yapıyorlar. Yani babamda gördüğüm kadarıyla o ilacı içtiğinde sürekli tuvalete gidiyor ki içi boşalsın hatta akşam yemeği yemiyor ikindin atıştırıp ilacı içip yarın sabah hastaneye gidiyordu.
Hmm,senin babana da Rabbim acil şifalar versin dombigim,dua edicem onun içinO ilacı mide bağırsak boşalsın diye içiyorlar dostum. Boşken operasyonu yapıyorlar. Yani babamda gördüğüm kadarıyla o ilacı içtiğinde sürekli tuvalete gidiyor ki içi boşalsın hatta akşam yemeği yemiyor ikindin atıştırıp ilacı içip yarın sabah hastaneye gidiyordu.
Babam şişeyi bitirmek için zorlardı kendini tüm gece uyuyamazdı. Sırf o operasyonlardan bir an önce kurtulmak için. Dediğim gibi azıcık bişey kalsa dahi içinde yapmıyorlar sağlıklı sonuç alınmıyo tekrar aynı şeyleri başa alıyorduk. İnşallah annenizinkini yaparlar inşallah. O garip sıvıda öyle meret bişeyki Allahım güç versin annenize.EVet canim sivi kullaniyor hatta sadece ama oglen icti aksam icmedigoruntulenmez mi
CanımsınHmm,senin babana da Rabbim acil şifalar versin dombigim,dua edicem onun için![]()
Hmm,senin babana da Rabbim acil şifalar versin dombigim,dua edicem onun için![]()
Babam şişeyi bitirmek için zorlardı kendini tüm gece uyuyamazdı. Sırf o operasyonlardan bir an önce kurtulmak için. Dediğim gibi azıcık bişey kalsa dahi içinde yapmıyorlar sağlıklı sonuç alınmıyo tekrar aynı şeyleri başa alıyorduk. İnşallah annenizinkini yaparlar inşallah. O garip sıvıda öyle meret bişeyki Allahım güç versin annenize.