Endoskopik yüz germe - Facelift

Sagol canim muzafer celigin bir cok teknigi var ama hakinda bilgi pek yok Ilginc anlamadim

Hakkinda bilgi var nette ama hic hir hastasini tanimioilginuz ki varsada kk da degiller..Yani cv gore degilde hastaya gore karar verdigimiz icin :)
Cvde yazanlar dogru mu acaba canim bide yilda yuzlerce germe ameliyati yapiyosa kimsenin duymamasida Ilginc buzamana kadar sadece o duzeltirim dedi lutfen duzelsin cok uzuluyorum

canım iyi bilinen hastanelerin dermatoloji ve kbb bölümlerine gidip muayene olsan?daha önce gittin biliyorum ama doğru doktoru bulmak için gitmeye devam etmen lazım demek ki istersen plastik cerrahları şimdilik bi tarafa bırak.(ercan beye git ama )

ve ne zamanlar daha çok ağrıyo şişiyor, havayla, stresle, yediklerinle vb bağlantı kurabiliyor musun?

Cvde yazanlar dogru mu acaba canim bide yilda yuzlerce germe ameliyati yapiyosa kimsenin duymamasida Ilginc buzamana kadar sadece o duzeltirim dedi lutfen duzelsin cok uzuluyorum
Canim kac doktor ile yuzyuze gorustun? Eger soyledigi gibi kist varsa bunu ultrason, tomografi vs ile goruntelemeleri gerekmez mi? Ilk emin olman gereken gercekten kist olup olmadigi bence, ikincisi agrinin sebebi...bunlarin cevabini bulabilirsen bence cozume giden yola daha iyi karar verebilirsin.
Muzaffer bey iyi doktor diye duyduk ama hic bir hastasini bende tanimiyorum.

valla Ajda pekkanla yarışırım yakında estetik konusunda:)))) ya dediğim gibi aslında 5.sene öncesine kadar hiç aklım da yoktu basen probelemim yüzünden merhaba dedim kızkardeşim oluyordu meme silikon hemen bende bacaklarımdan olum kurtulum dedim başlayış o başlayış:)))çok yazdım ben her başlıkta revizyon için doktor ararken sonraki süreclerimde de tabi fikir veririm ama yüzde ben sizlerden fikir alıyorumha benim sadece göz kapağım gevşek ve kaşım düşük birde burnum kemerli yüz şimdilik idare eder

Gecen seneden beri gorustum canim duzelmez duzelir vs sey dediler mrda cekildi ama
Kbb doktor tavsiye edin canm lutfen birde kronofasial cerahi daha yakin yuzumdeki soruna lutfrb ondada iyi bildignz doktorlari tavsiye edin yanagim sogukta guneste hafif darbede yemek yerkrn vs sisiyo zaten et acilmsi var yanagmda canim dikis sart gibi gorunuyo

Jelesec slm cnm ercan beye endoskopi olanlarin yanaklari nasil oldu yuzdeki toparlanma nasil arkadaslarini yakindan gordugun icin soruyorum.ilk kac ay şiş oluyorlar nekadar surede toparlaniyorlar.gozlerdeku degisim ne yonde .

Canım ben yüzde referans olamam ama karın meme lipo zaten albümüm var onlarda hep referans oldum;arkadaşlarımdan sadece iki kişi oldu onlarda memnunlar yazdılar ben çok şiş görmedim yani 1.ay sonra hele bişey yoktu gözlerde kalkık olanlarda vardı ama badem gözü onlar yaptırmadı dediğim gibi çok belirgin değişiklik istemediler var olan sorun giderilsin birde gençleşme sağlansın yeterli dendi

Hakkinda bilgi var nette ama hic hir hastasini tanimioruz ki varsada kk da degiller..Yani cv gore degilde hastaya gore karar verdigimiz icin :)

valla ben doktorumu sadece burada bir üye yazmıştı listeme aldım iyi eğitim ve iyi hastanede çalışıyor diye;her doktor k.k da değil tabiki ha şu da var her hasta üye olup buraya yazmıyor

anatomica kbb de uzman bir hastane..orası oalbilir.kronofasial cerrahi daha çok kemik yapısıyla alakalı sorunlarla ilgileniyor diye hatırlıyorum ama emin değilim..araştıracağım canım..

pukkapad çok iyi bu konularda o da araştırabilirse çok iyi olur..mr da kist gorulmez miydi?

Bircok doktor hic Ilgilenmedi canom hatta yuzum ameliyat sonrasi sol taraf duzelmisti sagda vardi sorun vildan cerciye gittim lenf odem dedi masaj verdi yaptim sol tarafta sisti doktorlara sordum kinse cevap veremedi ama lenf odem yok bende o cok farkli mrda hicbisey cikmadi doktorlar bisey yapamiyo sanki dermansiz bir hastalik bide gercegi kabullen otur demezler mi bir tek muzafer bey duzeltirim demisti

Cok sagol tatlim :) bende arastiyorum umarim buluruz kist gorunmezmi bende merak ettm cok dua edicem hepnize ckk sagolun insallah seninde butun sorunlarin bitsin canim en kisa surde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…