- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Sagol canim muzafer celigin bir cok teknigi var ama hakinda bilgi pek yok Ilginc anlamadimEvet herkes uyudu benim uykilgim yok gene:)Ben muzaffer beyi burdan duymustum biraz arastirdim kendine ozel teknikleri olan kendine cok guvenen biri ama onun disinda tanimiyorum bir ara yazistik ama sanirim fiyatlari beni asar o yuzden gidermiyim gorusmeye emin degilim..
Sagol canim muzafer celigin bir cok teknigi var ama hakinda bilgi pek yok Ilginc anlamadim
Cvde yazanlar dogru mu acaba canim bide yilda yuzlerce germe ameliyati yapiyosa kimsenin duymamasida Ilginc buzamana kadar sadece o duzeltirim dedi lutfen duzelsin cok uzuluyorumHakkinda bilgi var nette ama hic hir hastasini tanimioilginuz ki varsada kk da degiller..Yani cv gore degilde hastaya gore karar verdigimiz icin :)
Canim kac doktor ile yuzyuze gorustun? Eger soyledigi gibi kist varsa bunu ultrason, tomografi vs ile goruntelemeleri gerekmez mi? Ilk emin olman gereken gercekten kist olup olmadigi bence, ikincisi agrinin sebebi...bunlarin cevabini bulabilirsen bence cozume giden yola daha iyi karar verebilirsin.Cvde yazanlar dogru mu acaba canim bide yilda yuzlerce germe ameliyati yapiyosa kimsenin duymamasida Ilginc buzamana kadar sadece o duzeltirim dedi lutfen duzelsin cok uzuluyorum
Kizlar bu hulya avsarda germemi var yoksa dolgu botoks mu.
Bir sonrakine de bize gelirsiniz. Kocaeli ne. Değişiklik olur sizede. O arada gerçekten rahat duralım da suratlarımızı daha da beter etmeyelim. Fikir veririz irbirimize iyi olur. Jelesec de çok deneyimli estetik konusunda. Arkadaşlarından da yaptıran çok oldu onun. Onun fikirlerine ihtiyaç var bence
Gecen seneden beri gorustum canim duzelmez duzelir vs sey dediler mrda cekildi amaCanim kac doktise r ile yuzyuze gorustun? Eger soyledigi gibi kist varsa bunu ultrason, tomografi vs ile goruntelemeleri gerekmez mi? Ilk emin olman gereken gercekten kist olup olmadigi bence, ikincisi agrinin sebebi...bunlarin cevabini bulabilirsen bence cozume giden yola daha iyi karar verebilirsin.
Muzaffer bey iyi doktor diye duyduk ama hic bir hastasini bende tanimiyorum.
Kbb doktor tavsiye edin canm lutfen birde kronofasial cerahi daha yakin yuzumdeki soruna lutfrb ondada iyi bildignz doktorlari tavsiye edin yanagim sogukta guneste hafif darbede yemek yerkrn vs sisiyo zaten et acilmsi var yanagmda canim dikis sart gibi gorunuyocanım iyi bilinen hastanelerin dermatoloji ve kbb bölümlerine gidip muayene olsan?daha önce gittin biliyorum ama doğru doktoru bulmak için gitmeye devam etmen lazım demek kiistersen plastik cerrahları şimdilik bi tarafa bırak.(ercan beye git ama )
Jelesec slm cnm ercan beye endoskopi olanlarin yanaklari nasil oldu yuzdeki toparlanma nasil arkadaslarini yakindan gordugun icin soruyorum.ilk kac ay şiş oluyorlar nekadar surede toparlaniyorlar.gozlerdeku degisim ne yonde .
Hakkinda bilgi var nette ama hic hir hastasini tanimioruz ki varsada kk da degiller..Yani cv gore degilde hastaya gore karar verdigimiz icin :)
Gecen seneden beri gorustum canim duzelmez duzelir vs sey dediler mrda cekildi ama
Kbb doktor tavsiye edin canm lutfen birde kronofasial cerahi daha yakin yuzumdeki soruna lutfrb ondada iyi bildignz doktorlari tavsiye edin yanagim sogukta guneste hafif darbede yemek yerkrn vs sisiyo zaten et acilmsi var yanagmda canim dikis sart gibi gorunuyo
Bircok doktor hic Ilgilenmedi canom hatta yuzum ameliyat sonrasi sol taraf duzelmisti sagda vardi sorun vildan cerciye gittim lenf odem dedi masaj verdi yaptim sol tarafta sisti doktorlara sordum kinse cevap veremedi ama lenf odem yok bende o cok farkli mrda hicbisey cikmadi doktorlar bisey yapamiyo sanki dermansiz bir hastalik bide gercegi kabullen otur demezler mi bir tek muzafer bey duzeltirim demistiCanim kac doktor ile yuzyuze gorustun? Eger soyledigi gibi kist varsa bunu ultrason, tomografi vs ile goruntelemeleri gerekmez mi? Ilk emin olman gereken gercekten kist olup olmadigi bence, ikincisi agrinin sebebi...bunlarin cevabini bulabilirsen bence cozume giden yola daha iyi karar verebilirsin.
Muzaffer bey iyi doktor diye duyduk ama hic bir hastasini bende tanimiyorum.
Gozaltinda torbalanma vs var mi? Nelerden sikayetcisin?
Cok sagol tatlim :) bende arastiyorum umarim buluruz kist gorunmezmi bende merak ettm cok dua edicem hepnize ckk sagolun insallah seninde butun sorunlarin bitsin canim en kisa surdeanatomica kbb de uzman bir hastane..orası oalbilir.kronofasial cerrahi daha çok kemik yapısıyla alakalı sorunlarla ilgileniyor diye hatırlıyorum ama emin değilim..araştıracağım canım..
pukkapad çok iyi bu konularda o da araştırabilirse çok iyi olur..mr da kist gorulmez miydi?
Ozel msj gonderdim geldi miuygulama Ozel msj bolumun kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?