A Ailana canim gozkapagimda dusukluk, cokme ne ararsan var. Dedigin cok dogru soyliyim doktora ameliyat gunu. ay dudaga da yag dolgusu yapulcak. Ay 40 azmasi oldum:) 42 yasinda:)uygulama cnm göz kapaklarinda fazlalik varmi.yani kas dusuklugu ve kapak fazlaligi.eger varsa bence gozlerede bi efekt verilse cok daha guzel bir genclesme olur gozler cok onemli bence.oyle gergin kucucuk gozden bahsetmiyorum cnm hafif bir efekt cok guzel oluyor. Ameliyatin ertelenmis olsun cnm uzulme sonucta olucaksin gecicek.
Anliyorum, insallah evham yapmadan rahat bir hamilelik gecirmissindir, ben hem hamileligi, hem dogumdan sonrayi kotu gecirdim,hep kotu bir sey olacak bebegime vs diye korkuyordum. Ben de anksiyete hep varmis ama ben gecen seneye kadar bilemedim bunu, bas agrilarim artinca, Mr cekildi, cesitli branslarda muayene edildim, check up yapildi ,aklina gelebilecek tum hasatliklarin neredeyse hepsi arastirildi, sonuc ta pskiyatriste gittim, onlar bile teshisi cok zor koydular, burun kanamasini pskiyatrist aciklayamadi bana ... Neyse simdi daha iyiyim cok sukurBen hamilelikten önce yani yıllar önce kullandım ilaç. Seroxat. Hamile kalmak isteyince bıraktım. Evham nedeni ile kullanmıştım bende
Burnun nasil bilmiyorum,daha dogrusu seni hic gormedim ama hazir yatmisken o. Masaya,gozleri badem yaptir, burnunda ihtiyac varsa onu da yaptir,herseyi yaptir:))
Burnun nasil bilmiyorum,daha dogrusu seni hic gormedim ama hazir yatmisken o. Masaya,gozleri badem yaptir, burnunda ihtiyac varsa onu da yaptir,herseyi yaptir:))
E
vEvet marcocum nerdesin sana sorum vardi muzafer beye gidicekmisin bide hakinda cok bilgi yok canim bilen duyan varsa senin cevrenden ogrenirsen cok sevinirim :)
Hayirlisi ne ise o olsun hakkinda insallah,verdigin kararadan pisman olmazsin.Pukkapad cok sekersin. Burun ameliyatim 2 sene once kbb tarafindan basarisiz ooerasyon gecirdim. Ancak doktorlar dokunmak istemiyor. Ercan hoca kok hucre ile daha iyi hale gelir dedi. Erhan beye de gitmistim. Anlattiklarindan cok guzrl burun yapacagini da anladim kaburgadan kemik vs alinacakti ama ucreti bana yuksek gelmisti.
A Ailana pazartesi doktoru arayip soyleyecegim. Badem goz konusunda cok haklisin. badem goz icin farkli bir teknik mi oluyor acaba? Kaslari cok kaldirmiyorum uzayli gibi olmasin dedi ama badem goz cok aklima yatti. Oncesi ve sonraso fotograflar eklerim insallah.uygulama cnm dedigimi bir dusun inan genclesmenin asil sirri bence gozlerde.ercan bey gozleri dogal birakiyor ewet ama inan badem goz senin yasini birkac yas daha asagiya ceker .makyajdada badem goze makyaj yapmak cok kolay ve guzel oluyor.aklini karistirmiyim ama bayadir dr arastiriyorum hemen hemen cogu dr dan resim istedim cok guzel olan kusilerin redimlerinin ortak noktasi gozler cnm.
A Ailana sen doktor konusunda kararini verdin mi?
Hayirlisi ne ise o olsun hakkinda insallah,verdigin kararadan pisman olmazsin.
31 marta ertelnmis ameliyatin hayirli olsun insallah senden sonra da benim ameliyatim var
Buyuk ihtimal Ercan bey olacakPukkapad tesekkur ederim. Amin canim. Sen doktora karar verdin mi
31 mart insallah amwliyat. Inan istedigin her bilgiyi iletirim. Badem goz diyecegim:) carsamba olucakti ne guzelBu yuzden senin sonucun benim icin cok onemli
31 mart insallah amwliyat. Inan istedigin her bilgiyi iletirim. Badem goz diyecegim:) carsamba olucakti ne guzelhayirlisi olsun da:)
Bence cok iyi bir karar verdik. hersey cok guzel olucak. A Ailana cok hakli badem goz konusunda kesinlikle tavsiyesini ciddiye alacagim. Eylul de de silikon degisimi insallah. Zaten sonra da saglik isterim:)Buyuk ihtimal Ercan bey olacak
Olsun gec olsun ama guc olmasin insallah,sana ozel mesaj atmaya calistim atamadim31 mart insallah amwliyat. Inan istedigin her bilgiyi iletirim. Badem goz diyecegim:) carsamba olucakti ne guzelhayirlisi olsun da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?