Endoskopik yüz germe - Facelift

A Ailana canim gozkapagimda dusukluk, cokme ne ararsan var. Dedigin cok dogru soyliyim doktora ameliyat gunu. ay dudaga da yag dolgusu yapulcak. Ay 40 azmasi oldum:) 42 yasinda:)

Ben hamilelikten önce yani yıllar önce kullandım ilaç. Seroxat. Hamile kalmak isteyince bıraktım. Evham nedeni ile kullanmıştım bende
Anliyorum, insallah evham yapmadan rahat bir hamilelik gecirmissindir, ben hem hamileligi, hem dogumdan sonrayi kotu gecirdim,hep kotu bir sey olacak bebegime vs diye korkuyordum. Ben de anksiyete hep varmis ama ben gecen seneye kadar bilemedim bunu, bas agrilarim artinca, Mr cekildi, cesitli branslarda muayene edildim, check up yapildi ,aklina gelebilecek tum hasatliklarin neredeyse hepsi arastirildi, sonuc ta pskiyatriste gittim, onlar bile teshisi cok zor koydular, burun kanamasini pskiyatrist aciklayamadi bana ... Neyse simdi daha iyiyim cok sukur

A Ailana canim gozkapagimda dusukluk, cokme ne ararsan var. Dedigin cok dogru soyliyim doktora ameliyat gunu. ay dudaga da yag dolgusu yapulcak. Ay 40 azmasi oldum:) 42 yasinda:)
Burnun nasil bilmiyorum,daha dogrusu seni hic gormedim ama hazir yatmisken o. Masaya,gozleri badem yaptir, burnunda ihtiyac varsa onu da yaptir,herseyi yaptir:))

Burnun nasil bilmiyorum,daha dogrusu seni hic gormedim ama hazir yatmisken o. Masaya,gozleri badem yaptir, burnunda ihtiyac varsa onu da yaptir,herseyi yaptir:))
Pukkapad cok sekersin. Burun ameliyatim 2 sene once kbb tarafindan basarisiz ooerasyon gecirdim. Ancak doktorlar dokunmak istemiyor. Ercan hoca kok hucre ile daha iyi hale gelir dedi. Erhan beye de gitmistim. Anlattiklarindan cok guzrl burun yapacagini da anladim kaburgadan kemik vs alinacakti ama ucreti bana yuksek gelmisti.

E

vEvet marcocum nerdesin sana sorum vardi muzafer beye gidicekmisin bide hakinda cok bilgi yok canim bilen duyan varsa senin cevrenden ogrenirsen cok sevinirim :)

Evet herkes uyudu benim uykum yok gene:)Ben muzaffer beyi burdan duymustum biraz arastirdim kendine ozel teknikleri olan kendine cok guvenen biri ama onun disinda tanimiyorum bir ara yazistik ama sanirim fiyatlari beni asar o yuzden gidermiyim gorusmeye emin degilim..

uygulama cnm dedigimi bir dusun inan genclesmenin asil sirri bence gozlerde.ercan bey gozleri dogal birakiyor ewet ama inan badem goz senin yasini birkac yas daha asagiya ceker .makyajdada badem goze makyaj yapmak cok kolay ve guzel oluyor.aklini karistirmiyim ama bayadir dr arastiriyorum hemen hemen cogu dr dan resim istedim cok guzel olan kusilerin redimlerinin ortak noktasi gozler cnm.

Hayirlisi ne ise o olsun hakkinda insallah,verdigin kararadan pisman olmazsin.
31 marta ertelnmis ameliyatin hayirli olsun insallah senden sonra da benim ameliyatim var

A Ailana pazartesi doktoru arayip soyleyecegim. Badem goz konusunda cok haklisin. badem goz icin farkli bir teknik mi oluyor acaba? Kaslari cok kaldirmiyorum uzayli gibi olmasin dedi ama badem goz cok aklima yatti. Oncesi ve sonraso fotograflar eklerim insallah.

31 mart insallah amwliyat. Inan istedigin her bilgiyi iletirim. Badem goz diyecegim:) carsamba olucakti ne guzel hayirlisi olsun da:)
Buyuk ihtimal Ercan bey olacak
Bence cok iyi bir karar verdik. hersey cok guzel olucak. A Ailana cok hakli badem goz konusunda kesinlikle tavsiyesini ciddiye alacagim. Eylul de de silikon degisimi insallah. Zaten sonra da saglik isterim:)

Bence cok iyi bir karar verdik. hersey cok guzel olucak. A Ailana cok hakli badem goz konusunda kesinlikle tavsiyesini ciddiye alacagim. Eylul de de silikon degisimi insallah. Zaten sonra da saglik isterim:)
Evet erhan bey ile ercan beyin ameliyatlarindaki en buyuk fark badem goz olayi idi

uygulama cnm 2dr arasinda kararsizum ben.gorusmustum 2siylede.ercan beye sor bence cok daha guzel olur.benm goz seklim mesela badem ama ust goz kapaginda sarkma olustu.kas ucunu hafif yukari kaldirilirsa endoskopiyle cok guzel olur.cunku 10 sene gozlerinide geriye almis oluyorsun.hatta onceki genclik yillarinda guzelsindir ama bide badem goz olarak dusunursen daha guzel havali olur.sor bence cnm tavsiyem bu sana.cunku ameliyat olmusken neden daha guzel gozlerin olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…