yok bak dene dua edersin bana ufaklığın prof harika alpay doktoru o demişti sağolsun anaokulunda bağışıklığının güçlenmesi hasta olmaması lazım böbrek sorunumuz var o yüzden bende kullanıyorum şükür çok iyi geldi dene mutlaka
evet adını yanlış yazmış olabilirim suya damlatılıyor
sağol canım anne karnında doğuma 2.ay kala baş gösterdi bu durum yok çok iyi doktorlarda takipte şimdilik sorun yok allahıma şükürptesi alırım valla, sağol canım..ufaklığa geçmiş olsun ciddi değildir umarım..
Evet tatlim Isikta problem olabilir mantikli zaten yanagimdaki sislik ve agri gecsinde :) birde krinafasial uzmanlarunada gidiyim onlarin alani gibi nazcigiminda dedigi gibi butun kizlar toplanicazcanım biz bi görelim seni muayene edelim hatta
karar verme hemen öyle..aynalar hayatını zehir edebiliyor insanın..bizim evdekiler de spot hep..değiştiremiyoruz da..ampuller bi garip.tepeden bi vuruyo valla ne var ne yok ortada..başka aynalarda bakıyorum o gördüklerim yok..tez zamanda aynayı ya da ışığı değiştir..
Çok geçmiş olsun jelo. Allah çaresiz dert vermesinsağol canım anne karnında doğuma 2.ay kala baş gösterdi bu durum yok çok iyi doktorlarda takipte şimdilik sorun yok allahıma şükür
Yalniz toplanmanizi sagliycak kiside tam super kizlar en catlak yarismasinda birinci gelirim heralde zaten bende de yaygin anksiyete var oda ayri mevzuSen yokken kararlar aldık biz mischblack hepimizi ayarlayıp bir yerde toplanmamızı sağlıycak. O gün inceleriz artık birbirimizi. Tabi black ide. Ö güne kadar bişi yaptırtmasın
çok sağol arkadaşım amin allahım evlatla sınamasın kimseyiÇok geçmiş olsun jelo. Allah çaresiz dert vermesin
Gecmis olsun canimsağol canım anne karnında doğuma 2.ay kala baş gösterdi bu durum yok çok iyi doktorlarda takipte şimdilik sorun yok allahıma şükür
sağol canımGecmis olsun canim
Bir sonrakine de bize gelirsiniz. Kocaeli ne. Değişiklik olur sizedeevet ya süper olur..bize gelebilirsinizzz..ben de size çukurluk dediğim yerleri , iyileşmezse gözümü ve boynumu gösteririm..
o güne kadar kimse kıpraşmasın..özellikle black..
Evet tatlim Isikta problem olabilir mantikli zaten yanagimdaki sislik ve agri gecsinde :) birde krinafasial uzmanlarunada gidiyim onlarin alani gibi nazcigiminda dedigi gibi butun kizlar toplanicazOzaman yakindan gorucez birbirimizi super ekip olucak
Bir sonrakine de bize gelirsiniz. Kocaeli ne. Değişiklik olur sizede. O arada gerçekten rahat duralım da suratlarımızı daha da beter etmeyelim. Fikir veririz irbirimize iyi olur. Jelesec de çok deneyimli estetik konusunda. Arkadaşlarından da yaptıran çok oldu onun. Onun fikirlerine ihtiyaç var bence
Evet canim fark ettin bendede var anksiyete ama sorun gecince gecicek cok sagol canim benim oyle yapiyorum zaten sende ozelden deyaz mailde at lutfen istedigin zaman saat inemli degiltatlım, moralin cabuk bozuluyor sanki..hiç kafana takma gir buraya olmadı özelden yaz, tek başına canın sıkkın kalma sakın..
vEvet marcocum nerdesin sana sorum vardi muzafer beye gidicekmisin bide hakinda cok bilgi yok canim bilen duyan varsa senin cevrenden ogrenirsen cok sevinirim :)tabi ki herkese ihtiyaç var
marco bir göründü kayboldu..biz yatarız hatun oturur gece:)
Istanbul avrupa yakasiSen nerden geliyosun canim
Ay evet istanbul. Gelmem mi kosa kosaBizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorum
Hayirli sifalar dilerim. Ercan beye de gorun bakalim. Zor bir durum ama bu gelisen teknolojide hallolur mutlaka. Iyi dusunelim iyi olsunSagol tatlim :) evet Implant vardi elmacik kemiginde cikarildi bir bucuk sene once sag yanagim avurta sislik gecmedi ve cok sanciyo doktorlar hep farkli seyler soyledi en son gittigim kist yada hemotom dedi bikac doktora daha gidicem canim bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?