Endoskopik yüz germe - Facelift

ptesi alırım valla, sağol canım..ufaklığa geçmiş olsun ciddi değildir umarım..

Evet tatlim Isikta problem olabilir mantikli zaten yanagimdaki sislik ve agri gecsinde :) birde krinafasial uzmanlarunada gidiyim onlarin alani gibi nazcigiminda dedigi gibi butun kizlar toplanicaz Ozaman yakindan gorucez birbirimizi super ekip olucak

Sen yokken kararlar aldık biz misch black hepimizi ayarlayıp bir yerde toplanmamızı sağlıycak. O gün inceleriz artık birbirimizi. Tabi black ide. Ö güne kadar bişi yaptırtmasın
Yalniz toplanmanizi sagliycak kiside tam super kizlar en catlak yarismasinda birinci gelirim heralde zaten bende de yaygin anksiyete var oda ayri mevzu Ilac kullandim kar etmedi biraktim

evet ya süper olur..bize gelebilirsinizzz..ben de size çukurluk dediğim yerleri , iyileşmezse gözümü ve boynumu gösteririm..
o güne kadar kimse kıpraşmasın..özellikle black..
Bir sonrakine de bize gelirsiniz. Kocaeli ne. Değişiklik olur sizede. O arada gerçekten rahat duralım da suratlarımızı daha da beter etmeyelim. Fikir veririz irbirimize iyi olur. Jelesec de çok deneyimli estetik konusunda. Arkadaşlarından da yaptıran çok oldu onun. Onun fikirlerine ihtiyaç var bence

tatlım, moralin cabuk bozuluyor sanki..hiç kafana takma gir buraya olmadı özelden yaz, tek başına canın sıkkın kalma sakın..

tabi ki herkese ihtiyaç var
marco bir göründü kayboldu..biz yatarız hatun oturur gece:)

tatlım, moralin cabuk bozuluyor sanki..hiç kafana takma gir buraya olmadı özelden yaz, tek başına canın sıkkın kalma sakın..
Evet canim fark ettin bendede var anksiyete ama sorun gecince gecicek cok sagol canim benim oyle yapiyorum zaten sende ozelden deyaz mailde at lutfen istedigin zaman saat inemli degil

E
tabi ki herkese ihtiyaç var
marco bir göründü kayboldu..biz yatarız hatun oturur gece:)
vEvet marcocum nerdesin sana sorum vardi muzafer beye gidicekmisin bide hakinda cok bilgi yok canim bilen duyan varsa senin cevrenden ogrenirsen cok sevinirim :)

Hayirli sifalar dilerim. Ercan beye de gorun bakalim. Zor bir durum ama bu gelisen teknolojide hallolur mutlaka. Iyi dusunelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…