Endoskopik yüz germe - Facelift

Alinabilir dedi sertlesmis doku cikarilicak kemiklesmis bir doku varmis orda tatlim ama alinsada sislik gecmeyebilir dedi ama zaten yuzumu tuhaf gosteren o sert kisimBen bisey anlamadim tatlim bu isten elite ilker manavbasinada sormustu sagolsun kist olabilir gelsin bakiym demis sukru yazari onerdi bir doktor arkdsida once erhana gidicem bugunllerdec canim

Sen yine resim koyarsin biz bakariz canim ama Inanki cok fark var bebeksi ifadenin disinda genclestin kesinlikle zaten eski halinde genc yasini gostermiyosunki hic ama yan yana iki resim daglar kadar fark var canim

dedikleri seni tatmin etmedi o halde..tamam olsun..en azından bir sorun var onu görmüş..erhan beye gidersin bir..sonra elite'in dediklerine..bir de devlet hastanesine gitsen aslında ..? anatomica da iyidir ..

dedikleri seni tatmin etmedi o halde..tamam olsun..en azından bir sorun var onu görmüş..erhan beye gidersin bir..sonra elite'in dediklerine..bir de devlet hastanesine gitsen aslında ..? anatomica da iyidir ..
Evet hicbisey yok demesinden Iyidir ama benim kendimi guzel bulmam lazim dmi canim mutlu degilim hatta cok uzgunum yuzumde gevseme var kesinlikle ama endoskopi uygun degil klasik hic olmaz oyuzden moral vermeye calisti bence

Bencede endoskopi uygun degil cunku onun islemi farkli ben yuzum mac lifteki gibi dursun istiyorum hani bir bayan vardi televizyonda guzellik programi kadininin yuzunu yandan kesmisti ibrahim askar galiba oyle bir suru ornek var internete oyle olsun istiyorum

Muzafer bey iki yontem uyguluyodu ayni anda alt yuz ve orta yuz yokmu oyle yapan baska erhan beye gidicem kizlar hasralik oldu doktor ziyareti tutamiyorum kendimi

şişlik kötü iyileşmden mi kaynaklanıyor
Evet hicbisey yok demesinden Iyidir ama benim kendimi guzel bulmam lazim dmi canim mutlu degilim hatta cok uzgunum yuzumde gevseme var kesinlikle ama endoskopi uygun degil klasik hic olmaz oyuzden moral vermeye calisti bence

yok canım açıkça söylerdi..endoskopiğe uygun olmayan yüz yoktur seninki niye olmasın gerek görmemiştir onu demiştir. gevşeme olsa da şimdi gençsin ilerde yaparız sabret derdi.bana öyle dedi mesela boyun için..

Canim iki yili ne zaman dolduracaksin? Ercan bey iyi bri doktor,herrseyi tek tek dinleyip,tek tek ele alan bir insan anladigim kadariyla...

peganum, yan yatıyorum sürekli..ameliyat gecesi bile hafif yan çevirmiştim kafamı başka türlü uyuyamıyorum..şişliklerin geç inmesine neden olur mu acaba..erhan bey yüz üstü yatmayın demişti onu yamıyorum zaten.bir de yüz yastığa yandan baskı yapacak şekilde yani epey yan dönerek yatma şeklini önermemişti..ama hangi tarihe kadar kastetti tabi sormadım onu..o şekilde yatıyorum çünkü..

o bayanı bilmiyorum.varsa link özelden yollar mısın canım..mac liftte sonuç nasıl oluyor fikir edinemedim..

BLACK cnm bence bekle dediği gibi ama için rahat etsin bu arada referanslı tüm dr lere git ,hem belki daha iyi bir çözüm bulur hem de mutlu olursun bizler de sayende gezmiş gibi olur öğreniriz cok şey cook teşekkürler zahmet ettin benm için sordun soruşturdun insana gerçek hayatta imse yapmaz allah senden razı olsun gönlünün isteği tez zamanda olsun.ben anladım cnm kim neyi yapmıyorsa onu kötülüyor ,fokus yapan yapmayanıi örümcek yapan yapmayanı vs vs vs ne yapıyorsa neyi uyguluyorsa o fevkalade ,yapmadığı ne varsa kötü.
misch tekrar söylüyorum,senin amel süper başarılı bir op ...oyle ufacık tefecik hep takılıyoruz ama o kadarcıgın olmadığı surat medyatiklerde bile yok ...en iyisi cok da takılmamak.

misch yan yatma cnm ben aylarca yatmadım yanak üstüne.toplanma oluyor denmişti.

Başın yukarda sırtüstü yatarsan daha iyi olur...Ben ilk günler oturur vaziyette uyuyordum arkama büyük yastıklar koyarak...Dr bana sonraki hafta da sormuştu uyuma pozisyonumu ve aynen böyle devam et dedi.....Yüzüstü yatmamaya çalış hem acır ki yüzünde baskı olunca bir de yan yatınca ödem bir tarafta da toplanabilir....Oturarak değil tabiiki ama yüksek yastıkla uyumaya çalış.

eskiye göre daha yüksek yastıkta yatıyorum ama hep yan, tam yan..hiç oturarak uyumadım.ağrı da olmadığı için direk yan yatışa geçtim demek ki..

evet tatlım..scarlet johannson'ın filmini izledim dün, onda bile gevşeme vardı çenede ağız kenarında..3o yaşında daha..yalnız çıtayı iyice yükseltmişim kıyasladığım kadınlara bakın:)))

bu arada kaşımın ortasına konulan yağ ve çenemdeki eridi şakakta da yok zaten..kök hücre olsa daha kalıcı olurdu heralde..

ne eksiğin varmış scarlet ten...
ben kök hücre de yaptırdım ,yaptırdığım en uyduruk hic değmeyecek operasyon sıralamasında en alttadır,aman uzak durun boşa para kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…