Geçer mi canım ya. Çeken sensin. Bir sonuç bekliyorsun. Öyle olunca günler kolay geçmez. Ama çoğu gitti azı kaldı, iyi olacakBu arada 1.5 ay olmuş bugünHiç de cabuk geçmedi..
Daha Iylesiyomus hatta bir sene sonra cok daha iylesmis olucakmis alti ay sonra resim cek gor dedi ama sag yanak sislik sert iylesmez canim sanmam ayy kafam iyce karisti niye boyle oluyo Allah cezami verdi beyenmedim doye yuzumu lanetliyim demmeki[/QUOTE][QUOTiyles="Jelesec, post: 40112049, member: 332440"]hııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum
ne eksiğin varmış scarlet ten...
ben kök hücre de yaptırdım ,yaptırdığım en uyduruk hic değmeyecek operasyon sıralamasında en alttadır,aman uzak durun boşa para kaybı.
Birsey degil canim,insallah dogru teshis ile sonuca giden yol belirlensin senin icin insallahElitcim sagolsun mehmet mutafla konustu yarin istanvuldaymis az once sekreteri aradi ucte gidicem kizlar cik tesekur ederim canim sana
Ajandayla gitmedim tatlim ama adam catlak oldugumu kesin anladihııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum
Elitcim sagolsun mehmet mutafla konustu yarin istanvuldaymis az once sekreteri aradi ucte gidicem kizlar cik tesekur ederim canim sana
Insallah sende cabucak Iylesirsin canim doku hasari oldu bende dogru yillarca surer ozamanBirsey degil canim,insallah dogru teshis ile sonuca giden yol belirlensin senin icin insallah
Amin canim Insaallahhadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
Naz canim nerdesin sende yorum yap lutfenAy misch canım bir dene. Memnun kalırsan bende üst kola yaptırırım. Fazla bişi yok ama evvelden çok zayıftı. Şimdi kolsuzlarla çıkıyo biraz. Hafifte sallanıyo
Canım dokular iyileşiyomuş ya daha. İlerde daha düzelecek demiş. Bunlar iyi şeyler. 2 yıl bitincede alınabilir o kist gibi şey demiş. Yani çözümü var, üzme kendiniGeldim kizlar ercan bey bakti yuzume sislik olan kisim icin kapsulesmis bir sertlik var orasi cerahi mudahaleyle alinir ama dokular hala iylesme asamasinda iki seneyi doldur dediendoskopiye ihtiyac yok dedi ucgen olmuyomus endoskopiyle zaten yuzun guzel ugrasma ben yapmam dedi ameliyat kesileri agriyomus bide dokular daha iylesmemis alti ay sonra resim cek gorursun duzelme olucak surekli degisicek dedi printems tatlim fokusu sordum pek onermiyorum cok yararli bir yontem degil dedi suan biraz kasinti kipirdama varmis dedim cok fazla bir beklrntisi olmasin dedi canim iyi anlayisli bir doktor arkdslarimin sorulari var diyince nezaketle dinledi ama bana cozum yok yine
Yok canim Implant kapsul seklinde sertlik yapmis dedigim bayani interneten bakicam canim simdi ama linki beceremiyorim ismini soyliycem sana ozelden :)
Ajandayla gitmedim tatlim ama adam catlak oldugumu kesin anladi
Olacak tabi, bu günler geçecekinşallah öyledir canım..resimden resime de değişiyor..şişlikler indikçe yüzdeki o ilk tombul bebeksi ifade azalıyor..
neyse gözler düzelsin de gerisini takmıyorum artık..kendimden sıkıldım valla..yoruldum..siz iyi dayandınız
mutlu bi hayatım vardı yine öyle olacak inşallah..
Evet ama tatlim alinsada sislik durur dedi ama zaten sert kisim yuzumu tuhaf gosteriyoCanım dokular iyileşiyomuş ya daha. İlerde daha düzelecek demiş. Bunlar iyi şeyler. 2 yıl bitincede alınabilir o kist gibi şey demiş. Yani çözümü var, üzme kendini
Canım benim gitmediğim yöntem kalmadı. Kavitasyon, velasmoot mu ne vs. Vs. Hiç bişi fark etmedi. Bir kere çok yürüyüş yaparak kilo vermişti
Hahahahzhhaha ayy bayildim tatlim gulmekten bende dedimki yuzumu yukari dogru gerin bende Istiyorum baska doktorlarin yaninda boyle konusma dedi artik nasil spastik davrandiysamyahu adama denk geliyoruz bana demişti sistiyorumzi hiç bulaşmamak lazımdı:))))bende çatlağım adamı tatilde habire aradım karnım şişti,içinden bişey koptu galiba ölüyorum demiştim
Hahahahzhhaha ayy bayildim tatlim gulmekten bende dedimki yuzumu yukari dogru gerin bende Istiyorum baska doktorlarin yaninda boyle konusma dedi artik nasil spastik davrandiysam
Daha Iylesiyomus hatta bir sene sonra cok daha iylesmis olucakmis alti ay sonra resim cek gor dedi ama sag yanak sislik sert iylesmez canim sanmam ayy kafam iyce karisti niye boyle oluyo Allah cezami verdi beyenmedim doye yuzumu lanetliyim demmeki[/QUOTE][QUOTiyles="Jelesec, post: 40112049, member: 332440"]hııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?