Endoskopik yüz germe - Facelift

[QUOTiyles="Jelesec, post: 40112049, member: 332440"]hııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum
Daha Iylesiyomus hatta bir sene sonra cok daha iylesmis olucakmis alti ay sonra resim cek gor dedi ama sag yanak sislik sert iylesmez canim sanmam ayy kafam iyce karisti niye boyle oluyo Allah cezami verdi beyenmedim doye yuzumu lanetliyim demmeki[/QUOTE]

hım demek yüzün iyileşme süresi uzun vücutta 6.ayda revizyon yapabiliyorlar,canım öyle deme neden cezalandırlasın allah başka dert vermesin çözümü vardır mutlaka bekle bakalım aklındaki diğer dr lerede git

Arkadaslar kimi doktor bir yerde bir kac hamle yapiyormus,bazi doktorlar tek hamle ile hallediyormus,bir dokuda bir kac hamle islem ustuste yapilinca dokus hasari olusuyormus ve iyilesme cok uzun suruyormus,hatta bazen yillari bulabiliyormus,bunun sebebi sadece doku hasariymis, internetten okuya okuya bu bilgiye ulasabildim,demek ki kimi hasta cabuk iyilesiyor kimi gec iyilesiyor olmasi,tamamen doktorun doku uzerindeki calismasina bagli,ben bu sonuca vardim.

Elitcim sagolsun mehmet mutafla konustu yarin istanvuldaymis az once sekreteri aradi ucte gidicem kizlar cik tesekur ederim canim sana

ne eksiğin varmış scarlet ten...
ben kök hücre de yaptırdım ,yaptırdığım en uyduruk hic değmeyecek operasyon sıralamasında en alttadır,aman uzak durun boşa para kaybı.

fibrocell mi yaptırdın yani kulaktan doku mu alındı yoksa yağ alınıp vücudundan ondan ayrıştırılarak mı yapıldı kök hücre..

Canım dokular iyileşiyomuş ya daha. İlerde daha düzelecek demiş. Bunlar iyi şeyler. 2 yıl bitincede alınabilir o kist gibi şey demiş. Yani çözümü var, üzme kendini

Olacak tabi, bu günler geçecek

Canım dokular iyileşiyomuş ya daha. İlerde daha düzelecek demiş. Bunlar iyi şeyler. 2 yıl bitincede alınabilir o kist gibi şey demiş. Yani çözümü var, üzme kendini
Evet ama tatlim alinsada sislik durur dedi ama zaten sert kisim yuzumu tuhaf gosteriyo

Canım benim gitmediğim yöntem kalmadı. Kavitasyon, velasmoot mu ne vs. Vs. Hiç bişi fark etmedi. Bir kere çok yürüyüş yaparak kilo vermişti

hımm..kolda işe yaramaz mı diyosun.. uygun fyat ben bir deneyeyim yine de ondan da geri kalmayayım aman amann..kolumun resimlerini de eklerim:))

yahu adama denk geliyoruz bana demişti sistiyorumzi hiç bulaşmamak lazımdı:))))bende çatlağım adamı tatilde habire aradım karnım şişti,içinden bişey koptu galiba ölüyorum demiştim
Hahahahzhhaha ayy bayildim tatlim gulmekten bende dedimki yuzumu yukari dogru gerin bende Istiyorum baska doktorlarin yaninda boyle konusma dedi artik nasil spastik davrandiysam

[QUOTiyles="Jelesec, post: 40112049, member: 332440"]hııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum
Daha Iylesiyomus hatta bir sene sonra cok daha iylesmis olucakmis alti ay sonra resim cek gor dedi ama sag yanak sislik sert iylesmez canim sanmam ayy kafam iyce karisti niye boyle oluyo Allah cezami verdi beyenmedim doye yuzumu lanetliyim demmeki[/QUOTE]

ay deme öyle canım ya..ne var lanetli olacak..iyi olacak hatta yüzüm düzeldi şişlik geçti diye telkinde bulun kendine, bak bir dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…