- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Yok canim Implant kapsul seklinde sertlik yapmis dedigim bayani interneten bakicam canim simdi ama linki beceremiyorim ismini soyliycem sana ozelden :)şişlik kötü iyileşmden mi kaynaklanıyor
yok canım açıkça söylerdi..endoskopiğe uygun olmayan yüz yoktur seninki niye olmasın gerek görmemiştir onu demiştir. gevşeme olsa da şimdi gençsin ilerde yaparız sabret derdi.bana öyle dedi mesela boyun için..
Evet tatlim yapmayanlar onermiyo kesinlikle cok az bir fark olur dedi sadece rica ederm canim naptimki hepimiz birimiz Icin burda heoiniz gercek dostsunuzBLACK cnm bence bekle dediği gibi ama için rahat etsin bu arada reficinranslı tüm dr lere git ,hem belki daha iyi bir çözüm bulur hem de mutlu olursun bizler de sayende gezmiş gibi olur öğreniriz cok şey cook teşekkürler zahmet ettin benm için sordun soruşturdun insana gerçek hayatta imse yapmaz allah senden razı olsun gönlünün isteği tez zamanda olsun.ben anladım cnm kim neyi yapmıyorsa onu kötülüyor ,fokus yapan yapmayanıi örümcek yapan yapmayanı vs vs vs ne yapıyorsa neyi uyguluyorsa o fevkalade ,yapmadığı ne varsa kötü.
misch tekrar söylüyorum,senin amel süper başarılı bir op ...oyle ufacık tefecik hep takılıyoruz ama o kadarcıgın olmadığı surat medyatiklerde bile yok ...en iyisi cok da takılmamak.
Geldim kizlar ercan bey bakti yuzume sislik olan kisim icin kapsulesmis bir sertlik var orasi cerahi mudahaleyle alinir ama dokular hala iylesme asamasinda iki seneyi doldur dediendoskopiye ihtiyac yok dedi ucgen olmuyomus endoskopiyle zaten yuzun guzel ugrasma ben yapmam dedi ameliyat kesileri agriyomus bide dokular daha iylesmemis alti ay sonra resim cek gorursun duzelme olucak surekli degisicek dedi printems tatlim fokusu sordum pek onermiyorum cok yararli bir yontem degil dedi suan biraz kasinti kipirdama varmis dedim cok fazla bir beklrntisi olmasin dedi canim iyi anlayisli bir doktor arkdslarimin sorulari var diyince nezaketle dinledi ama bana cozum yok yine
inşallah öyledir canım..resimden resime de değişiyor..şişlikler indikçe yüzdeki o ilk tombul bebeksi ifade azalıyor..
neyse gözler düzelsin de gerisini takmıyorum artık..kendimden sıkıldım valla..yoruldum..siz iyi dayandınız
mutlu bi hayatım vardı yine öyle olacak inşallah..
Oluuuurr. Bana arkadaş ol. Heycanımız azalır belki. İkimizde pirpirikli tipiz zatengel birlikte olalim:)
Ay hepsi birden ağır olmuycak mı. Büyük cesaret. Gerçi hepsi bir arada çıkar ama iyileşmen biraz uzun olabilir. Buna da hazırlıklı olKizlar geri sayim basladi bende aslinda 7-8 nisan da ameliyat olacaktim ancak sirkette birlikte calistigim arkadas senelik izine ayrilinca haliyle ben biletimi uc hafta ertlemek zorunda kaldim fakat eger cesaret edebilirsem, en buyuk degisimi ben yapacagim, yuz,burun,gidi,bel hepsini ayni anda halledecegim:))) artik mumya gibi olurum ameliyattan cikinca, en cok duaya benim ihtiyacim olacak sanirim:)
Ercan beyi düşünüyorum. Birde tboz arkadaşın olduğu doktor var alpaslan mı neydi. Çok başarılı gördüm resimleri. İkisinden birinde olacam canımkızlar, ben geldiiimmm....ayyy biri lipo mu dediii, ben de isterimmmm,gıdı da istermmmm..
lipoyu ve gıdıyı nerde ne zaman kime kaça yaptırıoz kızlar , ben kesin kararlıyım bu yaz olsun hepsi eylülde süper başlayalım okullara.
Temuzda ICanım bozma moralini erken evrede dokunmak istememiştir, yapmak için yapmaz ameliyat buradan başka dr ye maddi açıdan uygun diye bir arkadaşımız karın germe oldu 6.ay sonra şehir dışından kalktı geldi ameliiyat olmak için ona da dedi bekleyin ben ellemem şimdi
Temuzda Iki sene okucak canim ; (Canım bozma moralini erken evrede dokunmak istememiştir, yapmak için yapmaz ameliyat buradan başka dr ye maddi açıdan uygun diye bir arkadaşımız karın germe oldu 6.ay sonra şehir dışından kalktı geldi ameliiyat olmak için ona da dedi bekleyin ben ellemem şimdi
Zaten dis goruntu olarak da biraz benziyoruz biz seninle:) kardesiz deriz, kardes indirimi de aliriz:)))Oluuuurr. Bana arkadaş ol. Heycanımız azalır belki. İkimizde pirpirikli tipiz zaten
Temuzda Iki sene okucak canim ; (
Canım benim gitmediğim yöntem kalmadı. Kavitasyon, velasmoot mu ne vs. Vs. Hiç bişi fark etmedi. Bir kere çok yürüyüş yaparak kilo vermiştivalla hepimzide bir faaliyet.ben de öğlen kolumu inceltmek için bir güzellik salonuna gittim.LPG ve ultsaronla 3 seans yeter dedi.sıkılaşma da olacak.ama bir iki yere daha gidip fikir alacağım.fiyat da çok uygun..
lipo niye düşünüyosunuz?bölgesel incelme yontemleri işe yaramaz mı?
Bende istiyorum o bayanin kim oldugunuo bayanı bilmiyorum.varsa link özelden yollar mısın canım..mac liftte sonuç nasıl oluyor fikir edinemedim..
Bende 36 yım. Ama bölgesel yağlar dolu bende demisch cnm ben seans means uğraşmak beklemek istemiyorum ,yapıma ters ben cok tezcanlı cok hareketli biriyim ,cabuk sonuç isterim,acıdan hic korkmam ,bana en uygun lipo cnm ,aslında 36 bedenim ama basenlerim ve göbeğim var zayıfım ama gitmiyor lipo şart bana.
Canim baktim simdi fevzi yavas doktorun adi hande katipoglu sunuyo programi bayani evinden alip ameliyat yapiyolar degismis olarak geliyo Ibrahim askar olarak aradim iki saat cikmadi neyseki buldum :) you tube de var canim link atmayi bilmiyorumo bayanı bilmiyorum.varsa link özelden yollar mısın canım..mac liftte sonuç nasıl oluyor fiibrahimir edinemedim..
Temuzda Iki sene okucak canim ; (
insallah agir olmaz,nasilsa oyle de boylede yatacagim :)) bari radikal bir degisim olsunAy hepsi birden ağır olmuycak mı. Büyük cesaret. Gerçi hepsi bir arada çıkar ama iyileşmen biraz uzun olabilir. Buna da hazırlıklı ol
Ay misch canım bir dene. Memnun kalırsan bende üst kola yaptırırım. Fazla bişi yok ama evvelden çok zayıftı. Şimdi kolsuzlarla çıkıyo biraz. Hafifte sallanıyobi kaç yere daha gideceğim bilgi almak için..5 günde bir gidiliyomuş. hem sıkılaştırıcı lpg hem bölgesel ultrasan seansi 208 lira toplamı peşin.6 seans alınıyo galiba diğer 3 seans da korumak için istediğimiz zaman kullanıyomuşuz.
Fevzi yavas yapmis canim you tubeden Inanilmaz degisim yazinca cikiyo hande katipoglu sunuyo programiBende istiyorum o bayanin kim oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?