Endoskopik yüz germe - Facelift

Yok canim Implant kapsul seklinde sertlik yapmis dedigim bayani interneten bakicam canim simdi ama linki beceremiyorim ismini soyliycem sana ozelden :)

Evet tatlim yapmayanlar onermiyo kesinlikle cok az bir fark olur dedi sadece rica ederm canim naptimki hepimiz birimiz Icin burda heoiniz gercek dostsunuz

Canım bozma moralini erken evrede dokunmak istememiştir, yapmak için yapmaz ameliyat buradan başka dr ye maddi açıdan uygun diye bir arkadaşımız karın germe oldu 6.ay sonra şehir dışından kalktı geldi ameliiyat olmak için ona da dedi bekleyin ben ellemem şimdi

sabırla bekliyoruz M misch olacak olacak mutlu hayatın sabır

Ay hepsi birden ağır olmuycak mı. Büyük cesaret. Gerçi hepsi bir arada çıkar ama iyileşmen biraz uzun olabilir. Buna da hazırlıklı ol

Ercan beyi düşünüyorum. Birde tboz arkadaşın olduğu doktor var alpaslan mı neydi. Çok başarılı gördüm resimleri. İkisinden birinde olacam canım

Temuzda I

Temuzda Iki sene okucak canim ; (

Canım benim gitmediğim yöntem kalmadı. Kavitasyon, velasmoot mu ne vs. Vs. Hiç bişi fark etmedi. Bir kere çok yürüyüş yaparak kilo vermişti

Bende 36 yım. Ama bölgesel yağlar dolu bende de

o bayanı bilmiyorum.varsa link özelden yollar mısın canım..mac liftte sonuç nasıl oluyor fiibrahimir edinemedim..
Canim baktim simdi fevzi yavas doktorun adi hande katipoglu sunuyo programi bayani evinden alip ameliyat yapiyolar degismis olarak geliyo Ibrahim askar olarak aradim iki saat cikmadi neyseki buldum :) you tube de var canim link atmayi bilmiyorum

Ay hepsi birden ağır olmuycak mı. Büyük cesaret. Gerçi hepsi bir arada çıkar ama iyileşmen biraz uzun olabilir. Buna da hazırlıklı ol
insallah agir olmaz,nasilsa oyle de boylede yatacagim :)) bari radikal bir degisim olsun

Ay misch canım bir dene. Memnun kalırsan bende üst kola yaptırırım. Fazla bişi yok ama evvelden çok zayıftı. Şimdi kolsuzlarla çıkıyo biraz. Hafifte sallanıyo

[QUOTiyles="Jelesec, post: 40112049, member: 332440"]hııım neden dokular iyileşsin dediki bu zamana kadar iyileşir diye biliyorum[/QUOTE]
Daha Iylesiyomus hatta bir sene sonra cok daha iylesmis olucakmis alti ay sonra resim cek gor dedi ama sag yanak sislik sert iylesmez canim sanmam ayy kafam iyce karisti niye boyle oluyo Allah cezami verdi beyenmedim doye yuzumu lanetliyim demmeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…